Tegnap délután próbálgattam a Wiim-et, és végül azt állapítottam meg, hogy nem a gyári olcsó táp szedi össze a villanykapcsoló zaját, hanem a koax digit kábel, mert még powerbankról is elhalkult, ami ugye nincs a hálózatba dugva.mishow írta: ↑2023.11.08., szer. 10:11
Én egy TMP lineáris táppal használom, azzal ilyen jelenség nincs, és a hangja is nagyságrendekkel jobb.
Amikor ezt a streamert megvételre ajánlom, ezt mindig szoktam hangsúlyozni!
A beépített dacja erős közepes, ennyi pénzért korrekt, de nem nagy szám. Aki a saját dacjával szeretné használni, annak a PRO Plus ajánlott, ez jelenleg külföldön kapható csak, viszont ebban egy AKM chip dolgozik. Egy fórumtárs vett ilyet, ő nagyon elégedett vele. Ha külső dackal használod, akkor ez nem érdekes.
Annyi még, hogy nem wifivel használom, hanem lan kábellel, szerintem az is számít.
Kicserélve optikaira, és később pedig másik koax összekötőre a hiba megszűnt. Visszatéve az első kábelt előjött.
A jelenség mindenesetre érdekes, de lényeg, hogy tökéletes most már a készülék működése. Pár napot még hallgatom, ha változatlanul tetszik, akkor veszek hozzá egy lineáris tápot, hátha még jobb lesz