Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kuzma Stabi/Stogi S 12 CAR30 hangszedővel

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
TB86x
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Kuzma Stabi/Stogi S 12 CAR30 hangszedővel

Hozzászólás Szerző: TB86x »

Szia Atis,
Erdekelne a szett egyben. Sajat elofokkal meghallgatnam.
Legyszi keress.
Udv:
Tibi
20as negyhetvenhat 5620

atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: atis »

Ár kerek 1 millió a szettre. Ennél már nem mennék lejjebb gondolkodik.gif

atis
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm a hirdetés újra nyitását leborulok.gif

Az érdeklődő végül nem hallgatta meg saját rendszerben, egy betegségre hivatkozással, amit teljesen megértek.

Ezután lezártam, mert nem sok mozgolódás volt, nem volt rá igazán érdeklődő.

Azóta szétszedtem, de még nem dobozoltam el teljesen. Ha nálam szeretné meghallgatni egy potenciális vevő, akkor kb. fél-óra/óra alatt összeszerelhető, beállítható, mivel a csillapító-olaj nem került még eltávolításra.

Ár változatlan. Legvégső esetben csere értékegyeztetéssel. Ebben az esetben nincs konkrét elképzelésem, mivel nem keresek semmit. gondolkodik.gif

atis
V.I.P.
V.I.P.

Egy saját rendszerben történő meghallgatás lesz hamarosan.

Egy érdeklődő igen messziről eljött és meghallgatta, de számos kérdést vetett fel számára az én rendszerem több gyenge pontja.

Tisztánlátás/hallás :) végett kérésre saját rendszerben kerül sor egy meghallgatásra. Ezt kissé macerás összehozni, de ezen vagyunk jelenleg.

Itt jegyezném meg, hogy a lemezjátszó túlmutat a rendszerem képességein egy ideje, most már főleg. A szűk keresztmetszet effektus....

Előzőek miatt, ha bárki érkezne meghallgatásra, kérem hozzon magával egy jó phono elektronikát és/vagy MC trafót, hozzájuk esetleg saját kábeleket.

Jelenleg már a downgrade okán ezekkel nem rendelkezem, így a lemezjátszó képességei nem mutatkoznak meg.

A későbbi érdeklődők kérem vegyék figyelembe az itt leírtakat, valamint az én elektronikáim, hangsugárzóim és lakásom akusztikájának eltérését a sajátjukhoz képest :)

leborulok.gif

atis
V.I.P.
V.I.P.

Pörgető külön: 866.666.- forint.
Pick up külön: 333.333,- forint.

atis
V.I.P.
V.I.P.

Kuzma Stabi/Stogi S 12 CAR30 hangszedővel

Üdvözlöm a tagokat.
Jelentős downgrade okán, hosszas gondolkodás után eladnám.

Maximum 50 lemezt láthatott a készülék és kb 100-at a hangszedő.
Dobozok természetesen megvannak és annak ellenére, hogy ez a 12-es kiépítés, a gyári, füstszínű hajlított porvédő plexi is a dobozban kell hogy legyen.
Ami jár a készülékhez:
-CAR30 hangszedő,
-Külön készített kis tápegység, mivel a gyári megoldás esetében nagyon forrósodott a motor elé kötött ellenállás. Ez ki lett iktatva és a motor a saját feszültségével üzemel. Aki akarja, visszaköti, vagy visszakötöm én. A táp mindenesetre jár hozzá.
-Gyári maradék olajok a kenéshez,
-Utólag készíttetett plexi porvédő,
-Utólag készíttetett lemezstabilizáló rézből, festve feketére,
-Hangszedő doboza a temérdek kis csavarral,

A készülék elsősorban egyben eladó, a hangszedőt külön nem szeretném meghirdetni. Korábban nagyobb, VTA-s karban volt a hangszedő, de ahogyan írtam, nincsen használva. Annak idején régebbi készüléket elvitték, maradt a hangszedő, hát egy kis gondolkodás után vettem egy készüléket mellé. De azt sem használtam/használom.

Az ár tekintetében 1.200.000,- forintra gondoltam. Szegeden található. Komoly érdeklődő esetében minimum a benzin- és autópálya díj előre történő kifizetése esetében házhoz is vihetem, de jobban örülnék, ha érte jönnének és együtt dobozolnánk el a készüléket.

Csere nem érdekel semmire, köszönöm.
20231008_112844.jpg
20231008_112938.jpg
20231008_112955.jpg
20231008_113004.jpg
20231008_113017.jpg
20231008_113337.jpg
20231008_113355.jpg
20231008_115640.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”