Megértem,viszont elég jó hangú ez a csati,nekem pl jobban bejön ez mint sok más amit eddig próbáltam.Ennél legalább nem kell félni hogy megszakad a menet,ellentétben sok más típussal.Ez egyébként attól törik leginkább ha a blankolatlan kábel részt a hátsó csavarral túlhúzzuk,főleg ha merev a kábel,de ez sem gond ha meg van erősítve.nemtomm írta: ↑2023.11.08., szer. 17:10Simán kidobtam őket...nem pepecseltem velük vettem helyettük ilyet..Shimano írta: ↑2023.11.08., szer. 12:48Egy tipp ezeknek a csatiknak a törésvédelmére.Régóta használok ilyeneket,és bizony többször törtek már a műanyag burkolatok rajtuk.A megoldás az hogy egy megfelelő méretű gyorskötözőt meghúzunk a két csavar közt,aztán ezt beitatjuk pillanat ragasztóval.Nem szép,de olyan erős lesz,hogy a törés kizárt ez után.Egynél kipróbáltam azt hogy csontra amennyire bírtam meghúztam a csavarokat imbuszkulcsal,és bírta.A törötteket is lehet így gyógyítani,nem kell kidobni.
BP-6201BG-bfa-banandugo.jpgamit sokkal jobb fel lehet szerelni nem kell rá vigyázni és ráadásul a hang is jobb lett tőle...Kód: Egész kijelölése
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furutech-fp-201g-hangszoro-villa
Már nem veszek ilyet nem ér annyit, hogy utána kuka....
Jó,és lehet jobb is lehet az a villa is amit mutattál,de az sem használható mindenhol,van ahová banán kell.
De ez csak egy tipp volt a részemről,eszembe ötlött,kipróbáltam,és működik,még a törött csatiknál is.Gondoltam megosztom,kb ennyi.