De "furcsa" ez a hálózati lejátszó kérdés. Érdeklődünk róluk, aztán kiderül a sokathallottaktól, hogy egy fw frissítés előtt v után hogyan változik ugyanazon készülék hangja is

. Most akkor melyik a "jobb"? A készülék számít vagy a fw?
Majdem írnék véleményt én is arról, amit hallottam, de nem hiteles, hiszen biztos nem frissítettem, vagy azért torz a kép mert igen??? Persze, nem mindegy, hogy lesz -é dac utána, van é rajta olyan és annyi kimenet, ami nekem éppen kell stb. Itt lassan mát nem alma, körte van, hanem gyümölcskosár.
Szerencsére csak az alsó szegmensben tapogatózom.
Amit eddig tapasztaltam, csak lejátszóként, beépített dac-jukkal:
Auralic Mini-t sem a CC Audio, iEast m20-30, Yamaha wxad10, Taga 10b, de még a wxc 50 sem tudta megközelíteni.
Olvasok a nagy fejlődésekről, ez biztos igaz szolgáltatásban, azonban most építgetek egy alap füles rendszert ( Ifi zen signature hfm - hifiman he400se) és valahogy mégis a Chromecast Audio streamerrel tetszik a legjobban a hangja, pedig a Tagát "szerettem volna" mellé, de mégis piacra dobtam, mert valamit tud ez a kabátgomb... ( vagy én vagyok süket

)
(Az Auralicot itt nem kötöttem be, az marad a helyén , Yamik pedig már rég nincsenek az appjaik miatt

, kritikán aluli, még mondja valaki hogy CSAK a hang számít

)