Köszi .
Klipsch - et és Manley - t nem volt nehéz felismerni.
40 : 40 - től volt egy szoba - minő borzalom - ami tetszett, de sajna nem bírtam kihámozni a márkaneveket.

Szerintem nagy az egyetértés, hiszen mindegyik a saját megoldását tartja a legjobbnak. A hifisták meg egymással veszekednek azon, kinek adjanak igazat.

Valóban nincs, mert a no NFB elve mentén nem lehet a jelenlegi "mainstream" oktatáspolitikával szembe menni...ha lehet is, csak így az underground jelző hangoztatásával.Csak szólok, hogy ez egy óriásian-lényeges dolog, ez a vita, mármint, amiről itt szó van.
Jelzi a terület ingoványosságát, hogy konstruktőri szinten láthatóan nincs egyetértés.
Csak szólok, hogy ez egy óriásian-lényeges dolog, ez a vita, mármint, amiről itt szó van.tunerman írta: ↑2023.10.31., kedd 13:56VibaVoice írta: ↑2023.10.31., kedd 13:50Kedves TJ!
Ha minden erősítő egyformán szólalna meg, akkor az nagy baj lenne.
Minden erősítő, elektronika rendelkezik saját hangzási karakterrel, meg akkor is, ha az műszerrel nem mérhető.
Ezek szerint az új csöves erősítőd hangra 100%ban egyforma bármelyik másik 2x10W-os csöves erősítővel, csak a mért paraméterek alapján lehet őket megkülömböztetni.
Értem, de mégsem értem.
Én nem arra akarok kilyukadni, hogy amit összeraktál az torz hangot ad ki magából, mert ez nem lenne igaz. Az viszont igaz, hogy egy egyéni hangzásvilágot képviselsz, ami felismerhető.
Nem műszerekkel, csak füllel.
Ez a lényeg, nem?
Nem.
Az énekesek és az akusztikus hangszerek hangját kell felismerni.
TJ.

Megpróbálom elmondani, aztán majd úgy is megjegyzi valaki, hogy az én számból nem elég hiteles...

Igaz!asebestyen írta: ↑2023.10.31., kedd 14:08VibaVoice rontja el állandóan az idézési szinteket, nem győzöm javítási tempóval a posztolási sebességet.![]()

Nincs vele bajom, csak fura, hogy random megjelent, hogy ez milyen jó.
Tudtommal a Vibavoice már valóban nem gyárt semmit, befejezte az üzleti tevékenységet.

VibaVoice rontja el állandóan az idézési szinteket, nem győzöm javítási tempóval a posztolási sebességet.

Én nem tudom más hibáját állandóan kiszerkeszteni.

VibaVoice írta: ↑2023.10.31., kedd 13:50Kedves TJ!
Ha minden erősítő egyformán szólalna meg, akkor az nagy baj lenne.
Minden erősítő, elektronika rendelkezik saját hangzási karakterrel, meg akkor is, ha az műszerrel nem mérhető.
Ezek szerint az új csöves erősítőd hangra 100%ban egyforma bármelyik másik 2x10W-os csöves erősítővel, csak a mért paraméterek alapján lehet őket megkülömböztetni.
Értem, de mégsem értem.
Én nem arra akarok kilyukadni, hogy amit összeraktál az torz hangot ad ki magából, mert ez nem lenne igaz. Az viszont igaz, hogy egy egyéni hangzásvilágot képviselsz, ami felismerhető.
Nem műszerekkel, csak füllel.
Ez a lényeg, nem?

Kedves TJ!

Nem.

Nem reklám.

Itt egy jó kérdés!

Bárki, akinek volt ilyen erősítője, hogy kipróbálhatta így is, úgy is és fogékony az ilyen szintű különbségekre.