Revi fogy még 3kg-t és akár Ő is beülhet a kosárba a Kékestetőigpärt írta: ↑2023.10.29., vas. 14:59Fiam segítségével rekonstruáltuk a sztorit.asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
received_269423438900531.png
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
AVATARCSERE!!!!!pärt írta: ↑2023.10.29., vas. 14:59Fiam segítségével rekonstruáltuk a sztorit.asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Míg a főni meg nem szól:)
Én is voltam tekerni,jól esett,fújt a szép rendesen.
Én is voltam tekerni,jól esett,fújt a szép rendesen.
Ez megérte az időt,mocsok jó lett.pärt írta: ↑2023.10.29., vas. 14:59Fiam segítségével rekonstruáltuk a sztorit.asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5307
Fiam segítségével rekonstruáltuk a sztorit.asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
(vagy alig találta meg a fotógombot
)
ez a megnemértett fotóművész legújabb alkotása
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
winteresítve
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8021
Meg a szemem is romlik, közelebb kellett hozni. Ha Revi páváskodhatott a BMX-en....
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Ááá, rájöttem....mostanában nem csinálja a mobilizálást. Szerintem kicsit be van állva a dereka és nem látja a stucnin az órát. Ezért megy így,hogy jó szögben legyen a garmin.
Nagyon harap a gép,kicsit nem figyelsz, máris egykeréken vanasebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
semmi extra (f8) . látszik, hogy a hajtóműnél lévő rész külön van legyártva és az alsócső hozzá van toldva, de jelentős megerősítés, bár valamennyi biztos van, nem ordít a videón.
mindegy, rég volt, bár mai napig értetlenül vakarom a fejem. olyannyira elbizonytalanított, hogy valamit nem jól csináltam, volt. hogy elgondolkodtam, veszek még egyet
ez nem lehet rossz 
mindegy, rég volt, bár mai napig értetlenül vakarom a fejem. olyannyira elbizonytalanított, hogy valamit nem jól csináltam, volt. hogy elgondolkodtam, veszek még egyet

halfnote.hu
halfnote.hu
az nem azon múlt... akkor 72-73 voltam, de a reacto és a gan tetszet. az új reacto mikor jött, már 76kgpärt írta: ↑2023.10.28., szomb. 18:19Volt rajtad közel 20 kiló plusz, ma már lehet, hogy szeretnéd.revox írta: ↑2023.10.28., szomb. 18:02Tyű, ez F8. Ilyenem volt. Lehet megvilágosodom, ha rendesen meg tudom nézni, mi lehetett az oka, hogy nekem kevésbé vált be. Telefonon én már vak vagyokviolin írta: ↑2023.10.28., szomb. 15:33Belezős horror.... figyelem, csak erős idegzetűeknek!![]()
![]()
https://youtu.be/04Dq3u4unMI?si=gCJArhTb2PsRbwCc![]()
![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5307
Volt rajtad közel 20 kiló plusz, ma már lehet, hogy szeretnéd.revox írta: ↑2023.10.28., szomb. 18:02Tyű, ez F8. Ilyenem volt. Lehet megvilágosodom, ha rendesen meg tudom nézni, mi lehetett az oka, hogy nekem kevésbé vált be. Telefonon én már vak vagyokviolin írta: ↑2023.10.28., szomb. 15:33Belezős horror.... figyelem, csak erős idegzetűeknek!![]()
![]()
https://youtu.be/04Dq3u4unMI?si=gCJArhTb2PsRbwCc![]()
Tyű, ez F8. Ilyenem volt. Lehet megvilágosodom, ha rendesen meg tudom nézni, mi lehetett az oka, hogy nekem kevésbé vált be. Telefonon én már vak vagyokviolin írta: ↑2023.10.28., szomb. 15:33Belezős horror.... figyelem, csak erős idegzetűeknek!![]()
![]()
https://youtu.be/04Dq3u4unMI?si=gCJArhTb2PsRbwCc
halfnote.hu
halfnote.hu
Elment dzsúdózni, megoldja
halfnote.hu
halfnote.hu
És a házak sarkainál nagy ívben fordulj.
- asebestyen
- V.I.P.

Jó lesz szerintem. De! azért nézz a hátad mögé mindig, Revi...
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9822
Leszedted róla azokat a jó kis kiegészítőket…
És a közlekedés biztonság, az smafu?
És a közlekedés biztonság, az smafu?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Még kezet is csókolrevox írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:39Kell félnem, vagy elmegy?asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
![]()
Kafa,használd egészséggel,láttam hirdették most is,megint lentebb ment az ára,jó vételnek tűnik.asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
Kell félnem, vagy elmegy?asebestyen írta: ↑2023.10.28., szomb. 17:06De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell...![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

De aztán térültem, fordultam, leszereltem, felszereltem, beállítottam, amit be kell... 
- asebestyen
- V.I.P.

Megjött a gépezet. :) felszerelve rá csengő, macskaszem, gagyi lámpák, műanyag platform pedálok.
.
.
Belezős horror.... figyelem, csak erős idegzetűeknek!
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.