asebestyen írta: ↑2023.10.27., pén. 21:33
Olyan jót tenne már a Fórumnak, ha jönnének új emberek, fiatalok, velük együtt új látásmód, hozzállás, kis frissesség.
A megcsontosodott hifista szekták erőszakos mantrái a könyökömön jönnek ki, nem érdekel a naponta újra feltalált fakerék se.
Gyakorlatilag minden nap ugyanazok írják ugyanazt, általában egymásról, mégcsak nem is a hifiről.

fiatalok! Ha olvassátok, gyertek és csináljatok valami újat, jót!
Személy szerint, én nem tudom milyen hatással lenne a fórumra, a fiatalok megjelenése.
Megjelenése? Szerintem most is itt vannak.
Ha nem is mindig, de én át szoktam böngészni a napi aktuáli születésnaposok listáját. Ha megnézed, akár a mait is, az derül ki, hogy igen, itt vannak a fiatalok, mondjuk a 40 év alattiakat nevezzük ki ennek a csoportnak. Az már más kerdés, hogy a regisztrált tagok jelentős resze(minden korcsoportból) inaktív, nagyon sokan csak a regisztrációjuk napján volt bejelentkezve. Hogy ez miért van, nem tudom, talán egyáltalán nem olvassák a fórumot, vagy csak vendégként, de akkor miért regisztráltak? Talán mindegy is, térjünk vissza a fiatalokra.
Én is voltam fiatal, már akkor is hifiztem, volt két barátom, akivel közösen űztük a hobbit, de nem emlékszem, hogy ennyit elmélkedtünk volna róla, mint ma, reszemről 50 évesen.
Ha valamelyikőnk vett, vagy tervezett valamit cserélni, nem beszéltünk róla ennyit, néhány szóval el volt intézve. Látva a mai fiatalokat(a fiam 15 múlt), nekik is megvannak a maguk dolgai(Xbox, Playstation, mobil, stb.), de Ők sem regélnek sokat róluk, kb. félszavakból megértik egymást, lerendezik a dolgokat.
Szerintem várhatjuk Mi ide a fiatalokat, kvázi vérfrissítés gyanánt, ha nem jönnek, talán nincs is mondanivalójuk, talán még a felhívásod sem veszik észre, ha igen, közömbösek maradnak.
Én is azt mondom, szorgalmaznám is, hogy más is ossza meg a tapasztalatait, írja le a gondolatait, ne csak ez a kb. 40-50 ember, aki folyamatosan itt "rontja a levegőt"(magamat is beleértve természetesen), de mit lehet tenni, ha csak ennyi aktív tagja van a fórumnak. A több ezer tag közűl csak egy szűk réteg aktív, annak is a nagyobb része csak az adás-veteli szekcióban, és van ez a maroknyi csapat, aki itt lamentál. Tudom, ez néha kissé belterjesnek hat, de mit lehet tenni, hogy a többi, sok ezer tagot szóra bírni, akik a szótlanság ködébe burkolóznak?
Sokat nem tehetünk, kényszeríteni nem lehet senkit.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech