Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: phazer »

ÉN KÉREK ELNÉZÉST!!!! Holnap leírom 100x! Persze c-vel. Rendben apu? 
Csak tréfálok. Elég ha 10x-er leolvasod az új subodról és kimondod magadba. :box:
Ne "..c.."-vel. ..."sch"-val!! :smile19:

Értem a tréfát! Majd összeszedem magam. Látom nem csak én vagyok ilyen éjjeli bagoly. Hehhhh
Under Construction

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Csak tréfálok. Elég ha 10x-er leolvasod az új subodról és kimondod magadba. :box:
Ne "..c.."-vel. ..."sch"-val!! :smile19:

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Under Construction

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Klipshez..
A MIT??? 36_1_15.gif 36_2_32.gif

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

A motion300 persze a semminél jobb de azért köze nincs a pl az rf35-höz. Nekem a jamo studio180-al jó volt. Klipshez azért nem igazán az kéne. Newmann ötletét tartom én is a nyerőnek. Szerintem halgass rá ha jót akarsz. Üdv Phazer
Under Construction

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szondag3 »

Akkor majd meg kell szervezni a hazahozatalt:))  Pláne ha addig úgy alakul hogy nemcsak a frontot, hanem a RC35-ös centert is megveszem hozzá(bár ezt nem hiszem, mert a maradék pénzecskémet kábelekre szeretném majd költeni)
Ez megint csak az én véleményem: maradék pénzből (huh, a maradék Ft-okból kijön egy RC-35? ). Nah mind1, tehát az új hús RC-25-öm egy 50 ft/m-es csupasz kábellel van bekötve. Mire megveszem a kimbert hozzá, addig még fejlesztek egy s más a mozimban.. Pld. táv, két hátsó.. Most, h meglett a center, annyival jobb, h félreteszem a kábel mániámat és majd megveszem, ha már "kész" a rendszer (5.1).

Na megyek Elit alakulatot nézni. Még nem láttam soha.

Természetesen nem úgy értettem hogy a teljes RC35 árából fogok kábelt venni, bár ideje lenne a surroundok kábeleit is lecserélni. Majd még meglátom.

a filmhez meg jó szórakozást!
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Akkor majd meg kell szervezni a hazahozatalt:))  Pláne ha addig úgy alakul hogy nemcsak a frontot, hanem a RC35-ös centert is megveszem hozzá(bár ezt nem hiszem, mert a maradék pénzecskémet kábelekre szeretném majd költeni)
Ez megint csak az én véleményem: maradék pénzből (huh, a maradék Ft-okból kijön egy RC-35? ). Nah mind1, tehát az új hús RC-25-öm egy 50 ft/m-es csupasz kábellel van bekötve. Mire megveszem a kimbert hozzá, addig még fejlesztek egy s más a mozimban.. Pld. táv, két hátsó.. Most, h meglett a center, annyival jobb, h félreteszem a kábel mániámat és majd megveszem, ha már "kész" a rendszer (5.1).

Na megyek Elit alakulatot nézni. Még nem láttam soha.

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

... Remélem az xms-nél vállalnak házhozszállítást.
Hallod, a két RF-35 van 50 kg! Nem hiszem, h van náluk házhozszállítás. De majd kérdezd meg. Emlékeim szerint Saca is egyedül cipelte haza a RF-35/RC-35/RS-35/RW-12t.

Akkor majd meg kell szervezni a hazahozatalt:)) Pláne ha addig úgy alakul hogy nemcsak a frontot, hanem a RC35-ös centert is megveszem hozzá(bár ezt nem hiszem, mert a maradék pénzecskémet kábelekre szeretném majd költeni)
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver

Vendég

Klipsch hangsugárzók

... Remélem az xms-nél vállalnak házhozszállítást.
Hallod, a két RF-35 van 50 kg! Nem hiszem, h van náluk házhozszállítás. De majd kérdezd meg. Emlékeim szerint Saca is egyedül cipelte haza a RF-35/RC-35/RS-35/RW-12t.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Köszi! 
Csak meg ne szeressem azt a thx ultra2-es rendszert )))

Amúgy szerinted az rf35 mellé az én szobámba (25m2) kell még mélynyomó? Mert ha veszek egy ilyen komoly hangfalat, akkor a jelenlegi mélynyomóm (magnat motion 300a) csak rontana az összképen. Vagy ez még nem az a kategória amely helyettesíteni tudna egy subot? ( valószínűleg valamelyik klipsch mélynyomót is meghallgatom majd)

Pedig megfogod. :punk: Érdemes meghallgatni, ha ottvan a bemutató teremben.
Kérd a JP3-at (T-Rex party), Nemo (25-ös jelenetet), Robbie Williams My Way-t.

Tök mind1 mekkora hangfalat veszel, RF-7 mellé is kell mélynyomó (mozi). Annak a hangfalnak is kell nagy tér, ahhoz a nagy térhez pedig már megint kell a sub. De ha meg kis szobába teszed be, feltétlezem bebúgatod, ami nem helyettesíti a sub-ot. Tehát nem lehet játszani olyannal, h nagyobb hangfalat veszünk egy szobába, ami nem oda való, h ne keljen sub.
Ez egy példa volt, ne parázz, az RF-35 úgy 20nm-től "működik".

Sztem meg próbáld ki az RF-35-öt azzal a motion-el. Nem jósolok sokat, de próbáld ki. Aztán ha cumis :box: akkor kösd le és hirdesd drágán (hificity, center). Mire eladod, összejön a különbözet és megveszed hozzá az RW-10-et vagy az RW12-t (igény szerint). De ha lesz már két frontod (RF-35), ami elég disznó, ez esetben már előbb talán 5.0-t kellene.. De majd Te meglátod, meg h mennyire vagy mély-fan és meghozod a következő lépés felé a döntést.

XMS bemutató terem is kb. 25nm-es.

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Ezt én is sejtettem, de amikor megvettem akkor még úgy-ahogy jó volt.

(viszont legalább fogytam 1-2 kilót amíg a westendből annó hazacipeltem gyalog. Remélem az xms-nél vállalnak házhozszállítást)

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Háát én egyenlőre az államvizsgától parázok inkább ) 
Azon mit értesz hogy nem a legjobb az akusztika?

- Hajrá

- A kanapéba kicsit kongott a mély (RF-15). Kis séta után a kanapé mellett jöttek meg a fini-puhi mélyek. A THX Ultra2-vel (6.2-be) nem voltak gondok, h kong-e vagy sem. :box: Mellesleg az RF-15 egyáltalán nem kong (itthon)!!
Csak mint mondtam az akusztika.. De nem vészes annyira és csak a mélyek. Simán ki lehet bírni.

Köszi!

Amúgy szerinted az rf35 mellé az én szobámba (25m2) kell még mélynyomó? Mert ha veszek egy ilyen komoly hangfalat, akkor a jelenlegi mélynyomóm (magnat motion 300a) csak rontana az összképen. Vagy ez még nem az a kategória amely helyettesíteni tudna egy subot? ( valószínűleg valamelyik klipsch mélynyomót is meghallgatom majd)

Szerintem a Motion 300-at felejtsd el! Nekem is volt de hát.........
Inkább akkor szub nélkül használd. Örülök hogy lecseréltem.
Nem az rf35-höz való
Under Construction

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

- Hajrá

- A kanapéba kicsit kongott a mély (RF-15). Kis séta után a kanapé mellett jöttek meg a fini-puhi mélyek. A THX Ultra2-vel (6.2-be) nem voltak gondok, h kong-e vagy sem. :box: Mellesleg az RF-15 egyáltalán nem kong (itthon)!!
Csak mint mondtam az akusztika.. De nem vészes annyira és csak a mélyek. Simán ki lehet bírni.

Köszi!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

- Hajrá

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Onnan vettem, hogy a netdepo-n jóval drágább mint az xms-nél. Ez még jól is jönne mert már annyi pozitívumot mondtatok el róla(mármint az xms-ről), hogy az első meghallgatási hely az lesz. Az meg kifejezetten jó, hogy január végén lesz csak,  mert legalább nem fogy el Február elején:)))
Figyelj! Most "kifogytak". Ilyen nem szokott lenni. Az okát nem tudom, de amúgy is mindegy. Most rendeltek hangfalakat. És az érkezik január végére. Mostmár nem tartom valószínűnek, h "el fog fogyni".

XMS árak már fixek, ne parázz.

XMS jó. De az akusztika nem a legjobb. Ha ott tetszik, akkor otthon bokát fosol.

Háát én egyenlőre az államvizsgától parázok inkább :box:)

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Onnan vettem, hogy a netdepo-n jóval drágább mint az xms-nél. Ez még jól is jönne mert már annyi pozitívumot mondtatok el róla(mármint az xms-ről), hogy az első meghallgatási hely az lesz. Az meg kifejezetten jó, hogy január végén lesz csak,  mert legalább nem fogy el Február elején:)))
Figyelj! Most "kifogytak". Ilyen nem szokott lenni. Az okát nem tudom, de amúgy is mindegy. Most rendeltek hangfalakat. És az érkezik január végére. Mostmár nem tartom valószínűnek, h "el fog fogyni".

XMS árak már fixek, ne parázz.

XMS jó. De az akusztika nem a legjobb. Ha ott tetszik, akkor otthon bokát fosol.

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Remélem ezek az akciós árak kitartanak még február elejéig. Az Rf35-ös meghallgatását terveztem akkora és ha megtetszik akkor a megvételét. Bár ezidáig én mindig lecsúsztam az ilyen akciókról:(((
Hol láttad az akciót? Csak XMS-be van "akciós" már. De az nyugi, ott lesz még február elsejéig. :box: Tulajdonképpen, most nem hiszem, h tudnál venni, mert csak január végén hoznak majd Klipsch hangfalakat. RF35 pedig tudtommal már nincs nekik. Meghallgatni viszont meg tudod, mert a bemutató darabok valószínűleg ott vannak a helyükön, bár erre majd idejében rá kell kérdezni.

Onnan vettem, hogy a netdepo-n jóval drágább mint az xms-nél. Ez még jól is jönne mert már annyi pozitívumot mondtatok el róla(mármint az xms-ről), hogy az első meghallgatási hely az lesz. Az meg kifejezetten jó, hogy január végén lesz csak, mert legalább nem fogy el Február elején:)))

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Remélem ezek az akciós árak kitartanak még február elejéig. Az Rf35-ös meghallgatását terveztem akkora és ha megtetszik akkor a megvételét. Bár ezidáig én mindig lecsúsztam az ilyen akciókról:(((
Hol láttad az akciót? Csak XMS-be van "akciós" már. De az nyugi, ott lesz még február elsejéig. :box: Tulajdonképpen, most nem hiszem, h tudnál venni, mert csak január végén hoznak majd Klipsch hangfalakat. RF35 pedig tudtommal már nincs nekik. Meghallgatni viszont meg tudod, mert a bemutató darabok valószínűleg ott vannak a helyükön, bár erre majd idejében rá kell kérdezni.

szondag3
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ezt írták: 
Tényleg ennyi és 5 pár van még. 1 pár cseresznye, a többi fekete!
Hát akkor, ha ez a 80/pár nem fél napja van kirakva, akkor elképzelhető, h megkapod annyiért. Ha ennyi ne habozz már!

De továbbra is furcsa, h 3 évig tartotta az árát és most kereken FELE annyiért adják és még szériaváltás sem lesz szvsz. Na mindegy..

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Ezt írták:

Tényleg ennyi és 5 pár van még. 1 pár cseresznye, a többi fekete!

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Írtam e-mailt a netdeponak. Majd írok, ha megtudok valamit.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Te most továbbra is olyan szériahibára(?) gondolsz, ami simán eladhatóvá tesz egy dobozt? Szerintem nem erről van szó..
Nem szériahibára gondolok. Megvettem a Polkot 240 ezerért. Ha holnap leakciózzák 160-ra akkor nem fogok örülni. Ha a Polk mélysugárzómat leakciózzák 50 ezerre akkor szintén. Ráadásul elbizonytalanítja a leendő vásárlókat is, hogy mi ez a bolhapiac stílus. Egy komoly márka nem engedheti meg magának, hogy össze-vissza árazza a termékeit bármi okból. Szerintem.

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

Amik az XMS-en kinn vannak arak, azok mindig a tuti biztos arak. Elofordul, hogy a Netdepos arak ettol joval elternek, de en mar nem izgatom magam emiatt. Hol beker ar alatti arakat irnak, hol meg folotte. Egy idoben cseszegettuk oket, hogy figyeljenek mar oda, most mar nem erdekel, mert ahogy Newman irta, tok mindegy mi van kinn a honlapjukon, ha meg akarod venni, akkor mar egesz mas arakat mondanak. RF15 most listaaron 110 rugo, termeszetesen komplett rendszer eseten ez mehet 100 ala is.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Aszta    Klipsch RF15 Akciós ár: 79 990,- Ft  http://www.netdepo.hu/index.php?sort=0a ... 61078155bc

Szerintem felejtsd el a netdepo-t (most).
XMS.hu ... 59420 Ft / db (bruttó) :box: Anno 80 volt darabja, tényleg egész jól néz ki az új árlista.

No látod, mégse vagyok hülye

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”