Kedves Jenő!arzachel írta: ↑2023.10.17., kedd 16:25Ezekre az infókra még mindég várunk...tunerman írta: ↑2023.10.16., hétf. 21:27Kedves VibaVoice!Itt a helye annak kapcsolásnak és az az alapján megépített csöves erősítő fotójának, amiről említést tettél a HiFi Show topikban.Mint írtam, nincs új a nap alatt...
Természetesen, ha ezek megvannak, akkor hozzátartozö műszaki adatok, és azokat igazoló szkópábrák is jöhetnek.
TJ.
Mint már írtam, arról, hogy 20-25-30 éve mi volt javítás, átalakítás, gyártás során a kezeim közt, nincs semmi kézzel fogható adat a kezeim közt. Tudom, ez nagyon jó alap arra, hogy a hitelességem lenullázd, de nem érdekel.
Hogy a következő kérdésekre választ adjak, többször járt a műhelyeben az általad átalakított Philips CD304 izomgép. Többnyire a belső kábelezésre használt tömör belső eres árnyékolt vezetékkel volt baj, ami lepattant a forrasztásról. Néha a külön feltámasztott futómű adta meg magát. Szerencsére minden javítható volt, és csak azért kerültek a munkáid hozzám, mert Pest közelebb volt, mint Tatabánya.
De hogy a topic témájánál maradjak, felrakok egy kapcsolást, ami igen komoly, és igen drága versenytársakat utasított maga mögé.
Helyi és átfogó visszacsatolás is van a kapcsolásban, ennek ellenére igen szép hangja van.
Ha valaki be tud szerezni PCL86, vagy ECL86-os csővekhez PP kimenőtrafót, akkor igen költséghatékony, és versenyképes erositőt építhet magának (csak 2-2db cső kell egy sztereó erősítőhőz!).
Keziműszer és oszcilloszkóp hiányában nem ajánlom az utanépitést!