Az AudioMe szobában.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
22. Házimozi & Hifi Show
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9332
Re: 22. Házimozi & Hifi Show
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Hol demóztak HEED Lagrange erősítővel? Köszi!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Vinkler
- Adminisztrátor
Pár képet megosztanék én is.
.
.
Hihetetlen erő és dinamika, brutális hangerőn is maximális felbontás!
Jah nem, nem a Harbeth!
.
.
Hihetetlen erő és dinamika, brutális hangerőn is maximális felbontás!

Jah nem, nem a Harbeth!

- Vinkler
- Adminisztrátor
- Vinkler
- Adminisztrátor
Megérte elmenni. Az Audio Hobby-nál végre olyan zenét hallgattam, ami számomra megérte a belépőt.
Nem tudom, hogy csinálták, de fantasztikus élmény volt. :) Köszönöm!
Ellenpéldának, a más által is felhozott Sonus Faber-AC/DC szösszenet jut eszembe, ami bizonyíték arra, hogy a sok pénz nem egyenlő a zene minőségi
reprodukálásával.
Nem tudom, hogy csinálták, de fantasztikus élmény volt. :) Köszönöm!
Ellenpéldának, a más által is felhozott Sonus Faber-AC/DC szösszenet jut eszembe, ami bizonyíték arra, hogy a sok pénz nem egyenlő a zene minőségi
reprodukálásával.
- nagyatt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 59
Nekem idén a korábbi tapasztalatokkal ellentétben jobban tetszett a Show. Valahogy ember közelibbnek hatott. Lehet kevesebb látogató miatt éreztem ezt. Több helyen hallottam jó számokat nem csak az unalomig ismételt demo nótákat. Focal, Pylon, German Physics szobák kifejezetten izgalmasak voltak számomra.
Örülök, hogy van ez a rendezvény kishazánkban és köszönöm a kiállítók töretlen lelkesedését!
Örülök, hogy van ez a rendezvény kishazánkban és köszönöm a kiállítók töretlen lelkesedését!
Audia Flight FL3S
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power
Ha valaki Sufnikókler Audio Kft. pólóban nézné meg a szobákat, azt valahogy meg is értem. De ez a negatív visszacsatolás ellenesség túl komolytalan. Pozitív már legtöbbször valószínűleg nem lenne az...
DIYAUDIO.HU
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2957
Sokan kérdezték, hogy mit jelent az Audio Hobby polójának a hátoldalán a "no NFB" felírat?
Az analóg erősítők világában használt negatív visszacsatolás (negative feedback) meghatározás rővídítése. A no NFB pedig ennek az NFB-nek az elutasítását jelenti.
TJ.
Az analóg erősítők világában használt negatív visszacsatolás (negative feedback) meghatározás rővídítése. A no NFB pedig ennek az NFB-nek az elutasítását jelenti.

TJ.
- Csatolmányok
-
- Audio Hobby no NFB poló_resize_54.jpg (57.67 KiB) Megtekintve 3019 alkalommal
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Nemes felajánlás révén jutottam be, nem túl hosszú időre. Ami nem változott idén sem: voltak szobák, ahol
napelemes rendszerek
máshol pedig atomreaktorok
voltak bemutatva.
Értékelem a kiállítók munkáját, azokét is, akik dolgai nem tetszettek.
Még valami:
A hifi tesztekhez használható zenére szakosodott kiadókat bátran több szoba is mellőzte, ezért külön gratula.
Nekem az OZ audio maradt a legemlékezetesebb.
napelemes rendszerek
máshol pedig atomreaktorok
voltak bemutatva.
Értékelem a kiállítók munkáját, azokét is, akik dolgai nem tetszettek.
Még valami:
A hifi tesztekhez használható zenére szakosodott kiadókat bátran több szoba is mellőzte, ezért külön gratula.
Nekem az OZ audio maradt a legemlékezetesebb.

- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3248
Talán annyira mégsem másik Show-n voltunk.ANDS írta: ↑2023.10.14., szomb. 20:15Mintha akkor én egy másik kiállításon jártam volna:))zoli73 írta: ↑2023.10.14., szomb. 16:46
…..valahogy egyik szoba, egyik rendszer sem tudott hosszabb ideig marasztalni, lekötni.
……Dream Audio Dynaudio szoba….
Kellemes meglepetés volt az előző évekhez képest, a kiállítók gyarapodása.
Illetve nem tapasztaltam azt a nyomasztó tömeget és levegőtlenséget, ami korábban szinte általános volt…
A Sennheiser- nél az Orpheus fejhallgató nagyon jól szólt, ismét megállapítottam. Jó ára van, tény. És a HD 820- as is kellemes hangú volt.
Dream Audio Dynaudio, na oda 3- szor is visszamentem. Amikor a szalagos magnóra felraktak egy mesterszalagot, az valami félelmetes hang volt. Nem hittem a fülemnek, régen hallottam ilyen jó “konzerv” zenét.
A kiállítás sokkal kisebb volt szerintem, mint a covid előtt, és lényegesen kevesebb volt a látogató.
Kiállítók a múlt évihez képest többen voltak, bár igen, a covid előtti időkhöz képest még gyúrni kellene, de határozottan jó az irány.

Bár úgy látom amennyivel kevesebb, azok a "mozisok", akik kivétel nélkül távol maradtak.
Tényleg, ennek tudja valaki az okát, hogy a mozisok miért hátráltak ki?
Látogatóból tényleg kevesebb volt, és így élhetőbb is volt a Show. Hogy miért, nem tudom. Válság? Jó idő?
A fejhalgatós témához kuka vagyok, számomra érdektelen, ezért nem is tettem róluk említést.
Sajnos a szalagos magnó demót nem hallottam, azért az biztos jó volt. A Dynaudio-k nekem általában tetszenek, de nekem most hiányzott valami, kicsit száraz, szikár volt.
De kinek a pap, kinek a paplan...
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Mintha akkor én egy másik kiállításon jártam volna:))zoli73 írta: ↑2023.10.14., szomb. 16:46
…..valahogy egyik szoba, egyik rendszer sem tudott hosszabb ideig marasztalni, lekötni.
……Dream Audio Dynaudio szoba….
Illetve nem tapasztaltam azt a nyomasztó tömeget és levegőtlenséget, ami korábban szinte általános volt…
A Sennheiser- nél az Orpheus fejhallgató nagyon jól szólt, ismét megállapítottam. Jó ára van, tény. És a HD 820- as is kellemes hangú volt.
Dream Audio Dynaudio, na oda 3- szor is visszamentem. Amikor a szalagos magnóra felraktak egy mesterszalagot, az valami félelmetes hang volt. Nem hittem a fülemnek, régen hallottam ilyen jó “konzerv” zenét.
A kiállítás sokkal kisebb volt szerintem, mint a covid előtt, és lényegesen kevesebb volt a látogató.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 602
- Kapcsolat:
Lift

Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- zoli73
- V.I.P.
Biztos benéztem valamit, de én ezekkel a szobákkal nem találkoztam.andrelegrand írta: ↑2023.10.14., szomb. 19:09Audioforum
20231014_170848.jpg20231014_170848.jpg20231014_164235.jpg

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
okké

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- zoli73
- V.I.P.
Heco = Canton

- zoli73
- V.I.P.
Ezt is letudtuk...
Igen, ez a gondolat fogalmazódott meg bennem a hazaúton, valahogy egyik szoba, egyik rendszer sem tudott hosszabb ideig marasztalni, lekötni.
Ami tetszett azért, Adam Audio, German Phisic(leginkább ez az első kettő), L'auditeur Marten szoba, Pilon Audio, Audio Hobby, Malfox Janiék, L'auditeur "Fapaci" szobája, Mayer...
Ami már nem annyira, de azért tűrhető vagy közömbös, Naim/Focal, TMP, Dream Audio Dynaudio szoba, OZ Audio.
Ami nagyon nem, Marantz/B&W, ennek se íze se büze.
Audio Note, még soha, sehol nem tetszett, most sem, pedig kedvemre való zene ment, és ez volt eddig, a valaha volt leginkább tetsző AN hang, de nem győzött meg mégsem. Tőlem nagyon távol áll.
Ami számomra kiakasztó volt, a Dream Audio másik/nagy szobájában, mikor a Sonus Faber-eken próbáltak AC/DC-t tolni. Hát az kritikán aluli volt, egy vicc! Szerintem.
Tudom, ennyiből nem lehet egy hangsugárzót megítélni, de ha ez ilyen, akkor már értem miért van tele velük az apró. Régről nem ilyen emlékeim vannak a Sonus Faber-ekről.
Illetve nem tapasztaltam azt a nyomasztó tömeget és levegőtlenséget, ami korábban szinte általános volt.
Ami viszont kicsit zavaró volt, hogy többen folyton videoztak, talán élőben is közvetítettek valahová, ezért szinte mindig útban voltak, közlekedésnek, hangnak, látványnak, stb. Személy szerint én nem szeretem, ha akaratomon kívül szereplője leszek ilyen video felvételeknek.
Beugrott néhány lemez a szatyorba, néhány ismerőssel is összefutottam, összességében nem volt rossz.
Köszi, hogy elolvastad!
Ui.: Fotózni nem nagyon volt kedvem, mindössze három képet készítettem "bizonyítékul", hogy ott voltam.
Igen, ez a gondolat fogalmazódott meg bennem a hazaúton, valahogy egyik szoba, egyik rendszer sem tudott hosszabb ideig marasztalni, lekötni.
Ami tetszett azért, Adam Audio, German Phisic(leginkább ez az első kettő), L'auditeur Marten szoba, Pilon Audio, Audio Hobby, Malfox Janiék, L'auditeur "Fapaci" szobája, Mayer...
Ami már nem annyira, de azért tűrhető vagy közömbös, Naim/Focal, TMP, Dream Audio Dynaudio szoba, OZ Audio.
Ami nagyon nem, Marantz/B&W, ennek se íze se büze.
Audio Note, még soha, sehol nem tetszett, most sem, pedig kedvemre való zene ment, és ez volt eddig, a valaha volt leginkább tetsző AN hang, de nem győzött meg mégsem. Tőlem nagyon távol áll.
Ami számomra kiakasztó volt, a Dream Audio másik/nagy szobájában, mikor a Sonus Faber-eken próbáltak AC/DC-t tolni. Hát az kritikán aluli volt, egy vicc! Szerintem.
Tudom, ennyiből nem lehet egy hangsugárzót megítélni, de ha ez ilyen, akkor már értem miért van tele velük az apró. Régről nem ilyen emlékeim vannak a Sonus Faber-ekről.
Illetve nem tapasztaltam azt a nyomasztó tömeget és levegőtlenséget, ami korábban szinte általános volt.
Ami viszont kicsit zavaró volt, hogy többen folyton videoztak, talán élőben is közvetítettek valahová, ezért szinte mindig útban voltak, közlekedésnek, hangnak, látványnak, stb. Személy szerint én nem szeretem, ha akaratomon kívül szereplője leszek ilyen video felvételeknek.
Beugrott néhány lemez a szatyorba, néhány ismerőssel is összefutottam, összességében nem volt rossz.
Köszi, hogy elolvastad!
Ui.: Fotózni nem nagyon volt kedvem, mindössze három képet készítettem "bizonyítékul", hogy ott voltam.
- dixie-chicken
- V.I.P.
Harbeth+EC...továbbra sem fogunk barátkozni...
...Marten...a zogoráig jó volt... 

- Csatolmányok
-
- harbeth.jpg (131.05 KiB) Megtekintve 3130 alkalommal
-
- marten.jpg (110.69 KiB) Megtekintve 3130 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- dixie-chicken
- V.I.P.
Oz,Marantz+ B&W..
- Csatolmányok
-
- oz.jpg (129.4 KiB) Megtekintve 3054 alkalommal
-
- marantz bw.jpg (127.03 KiB) Megtekintve 3054 alkalommal
- dixie-chicken
- V.I.P.
Naim +Heco,Naim+ Focal
- Csatolmányok
-
- naim heco.jpg (133.89 KiB) Megtekintve 3032 alkalommal
-
- naim focal.jpg (135.52 KiB) Megtekintve 3032 alkalommal
- dixie-chicken
- V.I.P.
Malfox
- Csatolmányok
-
- malfox.jpg (149.06 KiB) Megtekintve 2883 alkalommal
-
- malfox 3.jpg (98.94 KiB) Megtekintve 2883 alkalommal
-
- malfox 2.jpg (114.32 KiB) Megtekintve 2883 alkalommal
- dixie-chicken
- V.I.P.
Malfox
- Csatolmányok
-
- malfox.jpg (149.06 KiB) Megtekintve 2879 alkalommal
-
- malfox 3.jpg (98.94 KiB) Megtekintve 2879 alkalommal
-
- malfox 2.jpg (114.32 KiB) Megtekintve 2879 alkalommal
- dixie-chicken
- V.I.P.
Bodor Feri,German Physics
- Csatolmányok
-
- bf.jpg (145.5 KiB) Megtekintve 2835 alkalommal
-
- german physics.jpg (175.17 KiB) Megtekintve 2835 alkalommal