Azok az idióta városvezetés még idiótább döntései miatt máshol állnak a még nagyobb dugókban. A nagyon zöldek meg szívják az álló helyben pöfögők gázait (jelzem, a kerékpárosok is).
Történetesen ma reggel kemény másfél óra alatt sikerült 12 km-t megtennem a csodás pesti utakon és néztem az üres biciklisávokat, a zöld karókat - és anyáztam közben. Ja, és nem szórakozásból ültem autóba, mivel egy Atmos rendszer eszközeit kellett az ügyfélhez kivinnem.
A barom lezárások miatt pl. vasárnap 11-kor is totál dugó a Hegyaljai útra vezető felüljáró előtt már másfél km a Budaörsi úton. (hétköznap Budaörsön a sor vége)
Ha a Kálvin tér felé megyek, ott is dugó a kiskörúton.
A rakpart nyilván lezárva a néhány arra szédelgő miatt, nehogy picit is csökkentsük a belvárosban a dugókat, hagyjuk a folyamatos haladást, ezzel csökkentsük a környezetszennyezést. Nem, be kell tolni mindenkit a belvárosba. Maaagit, nooomális?
A sok-sok milliárdért (az én pénzemből) szarul "felújított", továbbra is életveszélyes Lánchídra nem merik ráengedni a forgalmat, mert sanszos, hogy összedőlne. Ehelyett kikiáltották bicikli hídnak. Hurrá! nagyon örülünk neki. Nehogy rövid úton át lehessen menni Pestről Budára. Kerülj jó nagyot, állj a dugókban és szidjad a jó édes any...at is az idiótáknak. Talán a két évig tartó festegetés helyett a híd statikai állapotán kellett volna javítani. De egy tartó elemhez sem nyúltak hozzá. Alibi meló volt nagyon sok milliárdért.