Szép ez a Cube.asebestyen írta: ↑2023.10.13., pén. 21:19Ideértünk. Borzalmas volt.Hiába vagyok Parádon, mire kiérek a fő útra, az már kb 200m szint.
![]()
A szállás brutál jó. Csak az idő is legyen az.
![]()
.
Tehén Parádon.jpg

Szép ez a Cube.asebestyen írta: ↑2023.10.13., pén. 21:19Ideértünk. Borzalmas volt.Hiába vagyok Parádon, mire kiérek a fő útra, az már kb 200m szint.
![]()
A szállás brutál jó. Csak az idő is legyen az.
![]()
.
Tehén Parádon.jpg
Kár. De holnap nagyon jó időtök lesz nektek is a tónál, délutánra 25°.mechazseni írta: ↑2023.10.13., pén. 20:33Nem tudok menni sajnos!
Vasárnap szerettük volna a Tisza-tó kört családdal…érem miatt.
A vasárnapi rossz idő miatt szombaton megyünk oda.
Sajnálom!
Nem tudok menni sajnos!
8kor nekem is start van az autópályán lévö feltúrások miatt. 80as tábla van mindenhol, egy sáv és persze, hogy mindig van egy hülye a sorban, aki tartja is sokszor a felfele csaló órája alapján
Nyugtasson, én is ott körül kelek... na jó, lehwt fél7
Kérdezd bátran a világ lustájátAAttila írta: ↑2023.10.13., pén. 15:00Köszi szépenrevox írta: ↑2023.10.13., pén. 14:47elvira ezeket dobja. ha Part leszed, kcisit később tudsz indulni és parádról start van. lehet hazafele hozzám is beszusazkoljuk a bicót és kidoblak gyöngyösön.
érkezés egerbe
08:00 Budapest-Keleti 09:48 1:48 140 km --- --- - 2.
08:45 Budapest-Keleti 10:48 2:03 140 km --- --- - 2.
még a másodikkal is jó vagy, kb eger-parád félóra, bár lövésem sincs, hol van a vasút, de megvárunkez a 8 órás szerintem a legjobb választás.
![]()
Köszi szépenrevox írta: ↑2023.10.13., pén. 14:47elvira ezeket dobja. ha Part leszed, kcisit később tudsz indulni és parádról start van. lehet hazafele hozzám is beszusazkoljuk a bicót és kidoblak gyöngyösön.
érkezés egerbe
08:00 Budapest-Keleti 09:48 1:48 140 km --- --- - 2.
08:45 Budapest-Keleti 10:48 2:03 140 km --- --- - 2.
még a másodikkal is jó vagy, kb eger-parád félóra, bár lövésem sincs, hol van a vasút, de megvárunk
A No.1 mellett van egy cukrászda, majd beülünk sütizni tizenegyig, mint két nyugdíjas, levendulaszagú Gerbaud mami. Az ablakából pont látni fogjuk, ahogy asebi visszaér a reggeli bemelegítő Galya-mászásból
na,az jó buli lesz,mert akkor utána parádról még vissza is kell menni gyöngyösre
azt értem, csak a korábbi indulást nem biztos,hogy meg tudom oldani. márhogy, ne 11kor gyülekezzünk. benyomtok egy Mátrai Borzast addig és legurítjátok 2-3 sörrel
valaki tegye be ST-t a kontakt körbe. én nemtom,hogy kell
viszek supertweetert is, majd a denevérek felkelnekpärt írta: ↑2023.10.13., pén. 13:21Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!![]()
Úgy emlékszem, 11.00 érkezés lett becélozva, bár nekünk Atival a korábbi még jobb lenne, mert az ismert okok miatt már fél tíz körül ott leszünk.![]()
valakihez nem lehet csapódni,aki arról jön? vagy Sebihez nem fér be a bicajod és akkor van busz is szerintem gyöngyösre, oszt majd visszakapod a cangát egyszer
Én meg már ma este ott leszek.pärt írta: ↑2023.10.13., pén. 13:21Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!![]()
Úgy emlékszem, 11.00 érkezés lett becélozva, bár nekünk Atival a korábbi még jobb lenne, mert az ismert okok miatt már fél tíz körül ott leszünk.![]()
Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!