.
Nem tudok menni sajnos!
8kor nekem is start van az autópályán lévö feltúrások miatt. 80as tábla van mindenhol, egy sáv és persze, hogy mindig van egy hülye a sorban, aki tartja is sokszor a felfele csaló órája alapján
Nyugtasson, én is ott körül kelek... na jó, lehwt fél7
Kérdezd bátran a világ lustájátAAttila írta: ↑2023.10.13., pén. 15:00Köszi szépenrevox írta: ↑2023.10.13., pén. 14:47elvira ezeket dobja. ha Part leszed, kcisit később tudsz indulni és parádról start van. lehet hazafele hozzám is beszusazkoljuk a bicót és kidoblak gyöngyösön.
érkezés egerbe
08:00 Budapest-Keleti 09:48 1:48 140 km --- --- - 2.
08:45 Budapest-Keleti 10:48 2:03 140 km --- --- - 2.
még a másodikkal is jó vagy, kb eger-parád félóra, bár lövésem sincs, hol van a vasút, de megvárunkez a 8 órás szerintem a legjobb választás.
![]()
Köszi szépenrevox írta: ↑2023.10.13., pén. 14:47elvira ezeket dobja. ha Part leszed, kcisit később tudsz indulni és parádról start van. lehet hazafele hozzám is beszusazkoljuk a bicót és kidoblak gyöngyösön.
érkezés egerbe
08:00 Budapest-Keleti 09:48 1:48 140 km --- --- - 2.
08:45 Budapest-Keleti 10:48 2:03 140 km --- --- - 2.
még a másodikkal is jó vagy, kb eger-parád félóra, bár lövésem sincs, hol van a vasút, de megvárunk
A No.1 mellett van egy cukrászda, majd beülünk sütizni tizenegyig, mint két nyugdíjas, levendulaszagú Gerbaud mami. Az ablakából pont látni fogjuk, ahogy asebi visszaér a reggeli bemelegítő Galya-mászásból
na,az jó buli lesz,mert akkor utána parádról még vissza is kell menni gyöngyösre
azt értem, csak a korábbi indulást nem biztos,hogy meg tudom oldani. márhogy, ne 11kor gyülekezzünk. benyomtok egy Mátrai Borzast addig és legurítjátok 2-3 sörrel
valaki tegye be ST-t a kontakt körbe. én nemtom,hogy kell
viszek supertweetert is, majd a denevérek felkelnekpärt írta: ↑2023.10.13., pén. 13:21Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!![]()
Úgy emlékszem, 11.00 érkezés lett becélozva, bár nekünk Atival a korábbi még jobb lenne, mert az ismert okok miatt már fél tíz körül ott leszünk.![]()
valakihez nem lehet csapódni,aki arról jön? vagy Sebihez nem fér be a bicajod és akkor van busz is szerintem gyöngyösre, oszt majd visszakapod a cangát egyszer
Én meg már ma este ott leszek.pärt írta: ↑2023.10.13., pén. 13:21Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!![]()
Úgy emlékszem, 11.00 érkezés lett becélozva, bár nekünk Atival a korábbi még jobb lenne, mert az ismert okok miatt már fél tíz körül ott leszünk.![]()
Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!