A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
elvira ezeket dobja. ha Part leszed, kcisit később tudsz indulni és parádról start van. lehet hazafele hozzám is beszusazkoljuk a bicót és kidoblak gyöngyösön.
érkezés egerbe
08:00 Budapest-Keleti 09:48 1:48 140 km --- --- - 2.
08:45 Budapest-Keleti 10:48 2:03 140 km --- --- - 2.
még a másodikkal is jó vagy, kb eger-parád félóra, bár lövésem sincs, hol van a vasút, de megvárunk
Köszi szépen ez a 8 órás szerintem a legjobb választás.
Ja, ez is jó ötlet, kicsit későbbivel indulhat - 8 órás pont jó - találka Egerben valamivel 10 előtt. Bepakolással, átgurulással kicsivel 11 előtt érnénk Parádra.
elvira ezeket dobja. ha Part leszed, kcisit később tudsz indulni és parádról start van. lehet hazafele hozzám is beszusazkoljuk a bicót és kidoblak gyöngyösön.
érkezés egerbe
08:00 Budapest-Keleti 09:48 1:48 140 km --- --- - 2.
08:45 Budapest-Keleti 10:48 2:03 140 km --- --- - 2.
még a másodikkal is jó vagy, kb eger-parád félóra, bár lövésem sincs, hol van a vasút, de megvárunk
Pärt nem eszik mátrai borzast,így akkor megeszem az övét,cserébe megissza az én 2-3 söröm. Tényleg jó kör lesz
Természetesen Gyöngyösröl bicóval megyünk át Parádra
A No.1 mellett van egy cukrászda, majd beülünk sütizni tizenegyig, mint két nyugdíjas, levendulaszagú Gerbaud mami. Az ablakából pont látni fogjuk, ahogy asebi visszaér a reggeli bemelegítő Galya-mászásból
Pärt nem eszik mátrai borzast,így akkor megeszem az övét,cserébe megissza az én 2-3 söröm. Tényleg jó kör lesz
na,az jó buli lesz,mert akkor utána parádról még vissza is kell menni gyöngyösre a parádi oldal valamivel combosabb,mint a gyöngyösi, de azért nem veszett.
a trófeát a csomagtartaóra gumipókozod?
amúgy nem lenne jobb egy egri intercity, ha már Part ugyis fuvarozgat?
Miattam nem kell korábban kelned,Pärt kolléga eljön Gyöngyösre értem,csak én legyek ott
azt értem, csak a korábbi indulást nem biztos,hogy meg tudom oldani. márhogy, ne 11kor gyülekezzünk. benyomtok egy Mátrai Borzast addig és legurítjátok 2-3 sörrel de úgyis Ti lesztek a kemény mag, előtte nyomtok egy 50-est, hogy mi már fáradtabban kapjunk meg
Tegnap mentem egy Mór-Tés-Mór távot, hogy beállítsam a helyes tüdőzihálási frekvenciát:-)
Találkozó fél tizenegykor a némber vánnál? Ákos, légy szíves legyél bekapcsolva, a te számodat tudom:-)
valaki tegye be ST-t a kontakt körbe. én nemtom,hogy kell
Tegnap mentem egy Mór-Tés-Mór távot, hogy beállítsam a helyes tüdőzihálási frekvenciát:-)
Találkozó fél tizenegykor a némber vánnál? Ákos, légy szíves legyél bekapcsolva, a te számodat tudom:-)
Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!
Úgy emlékszem, 11.00 érkezés lett becélozva, bár nekünk Atival a korábbi még jobb lenne, mert az ismert okok miatt már fél tíz körül ott leszünk.
viszek supertweetert is, majd a denevérek felkelnek
Nagyon remélem, hogy nem alszok el,mert 5,30-kor kell kelnem,hogy elérjem a vonatot
valakihez nem lehet csapódni,aki arról jön? vagy Sebihez nem fér be a bicajod és akkor van busz is szerintem gyöngyösre, oszt majd visszakapod a cangát egyszer
én a sokkal korábbi elindulást nem tudom ígérni. elég tré hetem volt, ma is fél8kor keltem, 9re értem be melóba kedden hifizés ment, tegnap szintén, esküszöm, fárasztóbb, mint tekerni a szerdai tekerés után csüt úgy kiugrottam az ágyból, mint a sicc... ma meg...
Tetszőleges zihálási/hörgési/haláltusás frekvencia elfogadott, ha nem zavarja a többi mászót a műélvezetben - szóval az amplitúdóval csínján!
Úgy emlékszem, 11.00 érkezés lett becélozva, bár nekünk Atival a korábbi még jobb lenne, mert az ismert okok miatt már fél tíz körül ott leszünk.
Én meg már ma este ott leszek.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
aki közel lakik, lehet menni hajszárítózni. remélhetőelg utánpótlás nem jön, ezt felszárítja a szél és a Nap. bár 1órával ezelőtti kép, figyeljük a tendenciát
Atti a szervező, Neki kell a jó időt biztosítani.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
aki közel lakik, lehet menni hajszárítózni. remélhetőelg utánpótlás nem jön, ezt felszárítja a szél és a Nap. bár 1órával ezelőtti kép, figyeljük a tendenciát
Úgy néz ki, a Cube-ot viszem. Hogy nézne ki, ha egy felnifékes, belsős bicajjal mennék... én a tubeless és disk brake pápa...
Miattunk ne tedd èn se a reactot viszem. Valamit eltaláltam a pinarellon és a térdemet kevésbè baxlatja
Most néhány hétig a Zolinál volt, Ő használta. Vett is az olaszoktól egy Cube Agree-t , ma veszi fel a futár. A Canyonnal vázcsere lesz, azaz át kell építsem majd a 2x12 Di2-t a Cube-ra.