A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem jön senki abból az irányból? Vagy pattanj ld előtte nap és bekucorodsz Sebi mellé a panzióba :
Két kolldgát elküldtek kétnapos oktatásra. Telfeno a Hotel Papilonba: kellen dgy szoba két főre. Nevek? Két név bemonxva, Imre és Zsombor visszakérdés: 1 vagy különágyas?
Figyelj, a mai világban már majdhogynem az a furcsa, ha egy szállodában 2 pasi külön ágyas szobát kér
Még arra gondoltam,hogy megmondom Vikinek, a gyerekekkel jöjjenek a Mátrába kirándulni és akkor jöhetünk az Ő autójával.
Sajna más programjuk van és autóval mennek
Nem jön senki abból az irányból? Vagy pattanj ld előtte nap és bekucorodsz Sebi mellé a panzióba :
Két kolldgát elküldtek kétnapos oktatásra. Telfeno a Hotel Papilonba: kellen dgy szoba két főre. Nevek? Két név bemonxva, Imre és Zsombor visszakérdés: 1 vagy különágyas?
Na. Az van,hogy most hívott az autószerelő,nem lesz kész az autóval. Megnéztem, reggel 7,30-kor indul vonat Gyöngyösre, ott van 9-re. Onnan 11-ig csak át tudok tekerni
Ne csapd szét magad, elgurulok Gyöngyösre és átautózunk Parádig. Mondjuk az autóm nem épp egy csapatverda; csak egymásra szendvicselve fér el a két gép, de valami textilt majd közé rakok.
Nincs későbbi vonat,hogy mondjuk 10-re lennék ott. Reggel csak 3 vonat megy,5,30 6,30 7,30. Ennyi. Délután vannak jobban vonatok oda-vissza.
Na. Az van,hogy most hívott az autószerelő,nem lesz kész az autóval. Megnéztem, reggel 7,30-kor indul vonat Gyöngyösre, ott van 9-re. Onnan 11-ig csak át tudok tekerni
Ne csapd szét magad, elgurulok Gyöngyösre és átautózunk Parádig. Mondjuk az autóm nem épp egy csapatverda; csak egymásra szendvicselve fér el a két gép, de valami textilt majd közé rakok.
Nincs későbbi vonat,hogy mondjuk 10-re lennék ott. Reggel csak 3 vonat megy,5,30 6,30 7,30. Ennyi. Délután vannak jobban vonatok oda-vissza.
Tudtam én,hogy kell Neked a polcra az a kis HFBZK dísztárgy
nézegettem, nem fér sehova, a hangfal tetejére meg nem tudom feltenni, bááár, ott a barnaRagasztó
Ha a Tiéd lesz,elmegyek és ráfúrom a hangfalad tetejére,nem is fog leesni,akárhogy döngeted (csak válaszd ki,hogy melyikre) hangminőséget nem befolyásoló átalakítás lesz
vagy párban kell,xal nyerni kell mégegyet
de nyugi,nem fenyeget a veszély. kb tudom, hova kell magam pozícionálni, nem előre
limitált a létszám? de a nagy érdeklődésre való tekintettel, kitolod a limitet és meghosszabbítod a jelentkezési határidőt?
sztem én megyek
Tudtam én,hogy kell Neked a polcra az a kis HFBZK dísztárgy
nézegettem, nem fér sehova, a hangfal tetejére meg nem tudom feltenni, bááár, ott a barnaRagasztó
Ha a Tiéd lesz,elmegyek és ráfúrom a hangfalad tetejére,nem is fog leesni,akárhogy döngeted (csak válaszd ki,hogy melyikre) hangminőséget nem befolyásoló átalakítás lesz
Akkor, szombat: nyél, vasárnap: Szóljon hangosan az ének! (öregebbek értik)
Jövőre meg majd Rezső már májusban rádcsörög, hogy ne akadjon össze a két program.
minimum
de a csapat is mehet nyáron, amikor még az időt se kell ennyire centizni.
Akkor, szombat: nyél, vasárnap: Szóljon hangosan az ének! (öregebbek értik)
Jövőre meg majd Rezső már májusban rádcsörög, hogy ne akadjon össze a két program.
amúgy betettem a csapatot a köztudatba a TMP beharangozó záró bekezdése:
Jómagam... Soltész úr nem egyeztetett velünk, így nem tudta, hogy október 14-én a hifiBZK (hifibuzik) kerékpáros baráti kör tekerést szervez. Ha abból képes vagyok regenerálódni, lehet vasárnap kinézek, akkor viszek veszett lemezeket is, de lesz Tamásnál is ízlésficam.