Legegyszerűbb az egyik oldali sugárzót fordított polaritással bekötni.

Komolyra fordítva a szót, a nagy tér, térérzet első sorban / jó esetben nem az erősítő, inkább a dobozok, szoba, elhelyezés, zenei anyag érdeme.
Legegyszerűbb az egyik oldali sugárzót fordított polaritással bekötni.
Ezt most komolyan mondod?
A Topping PA7 semennyire sem melegszik.
Seal Ring Kft Bp XVI ker. Hőálló szilikon gyűrű. Van nekik raktáron nagyon sok méret, pár száz Ft db-ja. Javaslom elvinni a csövet és rápróbálni, mert én emlékezetből (még meg se mértem) vettem és hát elég neccesen is ment rá.
.. hát erről a gyűrűről nekem más jutott az eszembeTctronic írta: ↑2023.10.06., pén. 18:22Na végre felkerültek az úszógumik a csüvekre. A hátsó nagy egyenirányítókra sajnos csak vékonyabbak. Egyértelműen pozitív változás. Kontrolláltabb, feszesebb hangkép , kicsit több részlet, szebb magasak. Nem világmegváltó változás, de minden apró pozitív változást meg kell becsülni.
20231006_173352.jpg
Meghallgatás sajnos nem lehetséges mert most kórházban van. Megemlítette, hogy mostanában tapasztalta ezt a búgást. Köszönöm a tippeket, amint hazatér akkor meghallgatom én is.-CB- írta: ↑2023.10.02., hétf. 15:07Először akkor tisztázzuk, hogy a trafó búg, vagy a hangfalon is hallható-e? Ezt nyilván mi nem tudjuk megállapítani, neked kell a kis füledet odatenni, ahol búg, és megosztani velünk a tapasztalatot.
Ha az előbbi, akkor lehet, hogy a trafó vasakat összeszorító csavarok lelazultak, vagy valami a trafó mágnesességére reagáló fémtárgy kezdett táncba.
Ha a hangban is megjelenik a búgás, az bármi is lehet.
Először akkor tisztázzuk, hogy a trafó búg, vagy a hangfalon is hallható-e? Ezt nyilván mi nem tudjuk megállapítani, neked kell a kis füledet odatenni, ahol búg, és megosztani velünk a tapasztalatot.
SE, vagy PP?
Akkor az downgrade…
Andarson fórumtárs árulja is a komplett lemezjátszóját....gomolalaci írta: ↑2023.10.01., vas. 20:33Ha A forrás, amiről itt nem is illik beszélni, sz@r, akkor egyik erősítő sem tud jól teljesíteni. Nem beszélve a drótokról.....
Most kicsit félek, hogy mit is válaszoljak.blackfriar írta: ↑2023.10.01., vas. 19:05Nos itt van a kutya elásva.
Nekem akkor rendült meg a hitem ezekben a dolgokban, amikor az emberek elkezdtek különbséget hallani két, azonosan beállított (!!!) op rendszer között. (jól gondold meg, mielőtt erre a hsz-ra reagálsz)
Azt valszeg valahol mindannyian tudjuk, hogy ezek az emberek vakteszten úgy elbuknának, mint a huzat.
Nos itt van a kutya elásva.
Hát ha az anyagiakat nézzük mindenképpen egyetértek