Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Nem lesz 84 kili,mert akkor Abasárról indultunk. Amúgy itt lehet megismerni a határainkat 

Az engedélyt kicsi lányomtól megkaptuk, csak a gardedám (édesanyám) találta ki, hogy neki egyéb programja van...
Nagyon jó tekerést Nektek!
Sajnos mi nem tudunk menni.
Az engedélyt kicsi lányomtól megkaptuk, csak a gardedám (édesanyám) találta ki, hogy neki egyéb programja van...
Nagyon jó tekerést Nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geza123 2023.10.09., hétf. 21:46-kor.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Nem a géppel lesz baj…asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:33Egyébként bejárattad már a gépet rendesen? Megszokta a hegyi levegőt?mechazseni írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:26F@sza!asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:15
Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!![]()
![]()
Kérdeztem virslit….sereghajtónak esetleg jók lennénk…![]()
Szóval csatlakoznánk ha még lehet….?
Mennyi kili kb?![]()

már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- mechazseni
- Fórumlakó
Itt kb meghalokasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:31https://www.avx.hu/forum/download/file. ... &mode=viewmechazseni írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:26F@sza!asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:15
Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!![]()
![]()
Mennyi kili kb?

már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7548
Egyébként bejárattad már a gépet rendesen? Megszokta a hegyi levegőt?mechazseni írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:26F@sza!asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:15Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!![]()
![]()
Mennyi kili kb?

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- asebestyen
- V.I.P.
https://www.avx.hu/forum/download/file. ... &mode=viewmechazseni írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:26F@sza!asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:15Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!![]()
![]()
Mennyi kili kb?
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- mechazseni
- Fórumlakó
F@sza!asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 21:15Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!![]()

Kérdeztem virslit….sereghajtónak esetleg jók lennénk…

Mennyi kili kb?
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- asebestyen
- V.I.P.
Most szomabton 11:00 Parád No1 étterem parkolója a gyülekező. Itt mindenki fél órában hódol a saját rigolyáinak, wattmérőt kalibrál, sort cserél, beállítja a nyeregmagasságot 0.1mm pontosan a napi seggméretéhez, bemelegít, jógázik, elmeséli a soha megnem történt hódításait, bevág egy zsíros banánt, tüsszentést szimulálva elfordul és benyom egy zselét, szingót ragaszt, keréknyomást leellenőrzi huszadjára, előre vetíti hogy ha esetleg nem ő érne fel elsőnek, annak milyen külső tényezők az okai, és még reggelig sorolhatnám, aztán NYÉÉÉÉÉL!

- mechazseni
- Fórumlakó
Sziasztok!
Mikor lesz ez a”közös cirkusz”
pontosan?
Mikor lesz ez a”közös cirkusz”

már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
akkor főleg. akkor még nem is voltam 76kila,csak 72 körül... ha Sebinek van egy 11-28asa, azzal istenkirály vagy. másnem, mentális tartaléknak jó, lehet be se kell váltani a 28-at
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Még út közben az autóban ettem meg,talán egy maradt a tekerésre:)AAttila írta: ↑2023.10.09., hétf. 15:41szerette volna elsztogatni a banánt,csak otthagytuk a p csába és bosszúból mindet megette,csak nem tudta,hogy ez vissza fog ütni![]()
Én 100 kili alatt nem viszek banánt. Inkább 125 és fölötte. Egy ilyen 3-4 óra tekerést inkább gel, kókuszrúd kombóval tolom. 100 kili alatt iso-t se viszek,csak sima víz.
hanyas sorod van? amúgy tavaly engem a kékesre is otthagytál és a dögsoron is minden kaptatón adtál vagy 10-20 métert Domoszló környékén, csak lefele gurultam vissza

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
arra figyeljtek, nem tudom, Eger után mi van, de debrecen-eger között baromi sok helyen útfelújítás van az M3-ason és 80as korlátozások. a menetidő több, mint a megszokott. nekem a régebben max 2 órás út 2:30-ra nőtt,ha megyek a bükkbe. Eger és pest között lövésem sincs, mennyire van feltúrva
halfnote.hu
halfnote.hu
szerette volna elsztogatni a banánt,csak otthagytuk a p csába és bosszúból mindet megette,csak nem tudta,hogy ez vissza fog ütni
Én 100 kili alatt nem viszek banánt. Inkább 125 és fölötte. Egy ilyen 3-4 óra tekerést inkább gel, kókuszrúd kombóval tolom. 100 kili alatt iso-t se viszek,csak sima víz.

Mátraházáig, ötvenvalahány kilométerig együtt toljuk, ott három kili mászás Kékesre - tempó vérmérséklet függvényében - szusszanás, aztán a gravitációval megoldható a maradék Parádig.
De három banán mindenképp sok egy ekkorka körre.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4989
Most mindenki jól fog viselkedni.lacee írta: ↑2023.10.09., hétf. 14:25
Nem tudom ,lehet, hogy jobban menne lehet nem, már az elején veretés volt,ott kezdett lefőnni a kávé,aztán utánna szétszakadt a mezőny...Lefelé is volt, hogy vakartam a fejem vajon merre kell menni,de szerencsére nem tévedtem el.A vége felé Revivel mentünk a dögsoron ,én szó szerint, már valami nem volt jó fájt a hasam is azt hittem a 3 banánmásnap valami vírusos xar már leterített...úgyhogy nem jók az emlékek.
![]()

De három banán mindenképp sok egy ekkorka körre.

Ha nem esik, én is csatlakoznék a bandához 

Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Akkor itt az ideje,hogy jó emlékeket szerezz.
Tényleg együtt megyünk körbe, a végén aki akarja (és tudja
) az megnyomja. Hidd el, Revi a megmondhatója , március óta alig tekerek. De fel tudunk menni kényelmesen,úgyhogy gyere 

Nem tudom ,lehet, hogy jobban menne lehet nem, már az elején veretés volt,ott kezdett lefőnni a kávé,aztán utánna szétszakadt a mezőny...Lefelé is volt, hogy vakartam a fejem vajon merre kell menni,de szerencsére nem tévedtem el.A vége felé Revivel mentünk a dögsoron ,én szó szerint, már valami nem volt jó fájt a hasam is azt hittem a 3 banánasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:46Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.
Versenyen az vesz részt, aki versenyezni akar, én nem fogok pl. Ahogy Szilárd mondaná, nem a szint öl meg, hanem a tempó. Szóval az erőt kell jól beosztani, akkor bárhova fel tudsz menni szinte, az elején nem kell odacsapni. Majd aki nagyon izgága lesz, fent sokat vár.![]()

akkor Sebin a világ szeme

halfnote.hu
halfnote.hu
na,akkor árnyaljuk a bulit. max sor mindekinél 11-23, kompaktosoknál 11-21 (leszabályozás elfogadott)

halfnote.hu
halfnote.hu
Shimano sor van fönt, van Campa is, de ugyan olyan kiosztású...,már nem emlékszem, hogy miért így lett,peig elvileg Campa rotorom is van.revox írta: ↑2023.10.09., hétf. 14:05Campás a fijjúúú... de kibaxunk vele. viszek egy HG Campa rotort és a HG-Campa 11 speed azonos kiosztású,ami a hézagolást illeti, így rotorcsere (6-os imbusz és 17es kulcs, fél perc) és arra mehet a sorasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:46Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.
Versenyen az vesz részt, aki versenyezni akar, én nem fogok pl. Ahogy Szilárd mondaná, nem a szint öl meg, hanem a tempó. Szóval az erőt kell jól beosztani, akkor bárhova fel tudsz menni szinte, az elején nem kell odacsapni. Majd aki nagyon izgága lesz, fent sokat vár.![]()
![]()
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4989
Vagy szolidaritásból nem rakom fel az új szerzemény - Kékesre tartogatott - 28-as soromat, és majd együtt daráljuk hörögve a retro áttételeinket. 

Campás a fijjúúú... de kibaxunk vele. viszek egy HG Campa rotort és a HG-Campa 11 speed azonos kiosztású,ami a hézagolást illeti, így rotorcsere (6-os imbusz és 17es kulcs, fél perc) és arra mehet a sorasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:46Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.

halfnote.hu
halfnote.hu