Sokkal előbb meg kellett volna lépni...Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.

TJ.
Sokkal előbb meg kellett volna lépni...Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.
Izgalmas, Zsolték biztosan (ezt is) nagyon jól megcsinálják.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:25Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is.BLX írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:16Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.![]()
![]()
Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is.BLX írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:16Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.![]()
Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/
Nem rossz ötlet.
Az Ethernet stick az alapcsomag része, a wifi stick opcionális.
A táp ki-be kapcsolásánál nálam sincs nagy különbség, ha egyébként napi rendszerességgel forog a lemez. Ha kimarad mondjuk egy hét, utána kell neki kb 20-25 perc, hogy visszataláljon önmagához, de ez csak lejátszásnál történik meg, nem elég, ha a tápot zenehallgatás előtt bekapcsolom.
Én sok különbséget nem tapasztaltam hidegen vs melegen. Van, de nem egetrengető. Szóval nyugodtan hagyhatod szerintem kikapcsolva. És egy 20 perc alatt amúgy is kb bemelegszik.
A hangfal aljzat végéről letekert rész elvileg ugyanaz, mint az összes hasonló aljzaté, csak van rajta egy műanyag bevonat, pl.:ooppera írta: ↑2023.10.09., hétf. 14:11Most a meglevő kábelből levágtam jumpernek egy darabot, és sokkal szívesebben hallgatom így a zenét.
Audioquest Rocket 11-et tervezek venni, és ugyanabból jumper kábelt is. A boltban nagyon határozottan azt mondták, hogy villás csatlakozóval jó lesz, de még sose volt olyanom, és nem akarok melléfogni.
Enigma_dugo.jpg
Most a meglevő kábelből levágtam jumpernek egy darabot, és sokkal szívesebben hallgatom így a zenét.
Jó játék lesz.ooppera írta: ↑2023.10.09., hétf. 10:40Az Enigma 5 hangdobozomhoz szeretnék jumper kábelt venni. Milyen csatlakozóval érdemes szereltetni? Általában "villa" csatlakozót látok erre. Az Enigmán le lehet csavarni a csatlakozóról egy "anyacsavart", de szabad szemmel nem látom, hogy a villa csatlakozót ez alá beszorítva jó lesz a kontakt.
Most levágtam egy egy kis darabot a kábelemből, azt merőlegesen bedugtam a csatlakozóba, és azt elég jól be lehet szorítani. Lehet, hogy inkább banándugós jumper kell nekem?
Az a gomb csak a kijelzőt kapcsolja le,mást nem.Én nem kapcsolok ki semmit,nálam folyamatosan bekapcsolva van minden készülék.Mondjuk sokat is hallgatom,de hát ezért is van.dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 21:07
Hát, elfelejtettem, hogyan kellett stand-by módba tenni. Arra emlékszem, hogy a készüléken nyomtam meg az egyik gombot, és akkor eltűnt a no disc felirat a kijelzőről, és megjelent egy pici kék pötty a jobb alsó sarokban. A hátsó billenőkapcsolóhoz nem nyúltam ilyenkor, a készülék áram alatt maradt.
Viszont, akkor minden esetben kikapcsolod hátul, amikor nem hallgatsz éppen cd-t?
Én így teszek, de most kételkedni kezdtem benne, hogy ez a helyes használat.
Hát, elfelejtettem, hogyan kellett stand-by módba tenni. Arra emlékszem, hogy a készüléken nyomtam meg az egyik gombot, és akkor eltűnt a no disc felirat a kijelzőről, és megjelent egy pici kék pötty a jobb alsó sarokban. A hátsó billenőkapcsolóhoz nem nyúltam ilyenkor, a készülék áram alatt maradt.Shimano írta: ↑2023.09.27., szer. 17:55Az obelisk dt-én van stand-by,hol,és mivel kell kapcsolni?Évek,lassan évtizedek óta figyel a rendszeremben dt futómű,de én azon ilyen funkciót nem lelek.Egy ki be kapcs van hátul,+ a távon van egy kijelző kikapcs gomb,és ennyi.dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 14:01Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48
H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.
Az Obelisk DT CD-futóművön van stand-by mód, ezért voltam bizonytalan.
Az lehet hogy van olyan készülék amin van,pl az elixir abacus páros,azokhoz még nem volt szerencsém,de szerintem a thesis vonalon sincs stand-by,de biztosan nem tudom.
De mindenképpen Zsolt lesz a megoldás kulcsa,mert ahogy írtad itt több hiba van egyszerre,amire rá kell nézni.
Az obelisk dt-én van stand-by,hol,és mivel kell kapcsolni?Évek,lassan évtizedek óta figyel a rendszeremben dt futómű,de én azon ilyen funkciót nem lelek.Egy ki be kapcs van hátul,+ a távon van egy kijelző kikapcs gomb,és ennyi.dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 14:01Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
egy kérdés Thesis Delta CD-lejátszóhoz: korábban is előfordult, mostanában viszont már nyugtalanítóan gyakori, hogy bekapcsolás után nem nyílik ki a tálca. Időnként az is megesik, hogy nem jön ki jel a line out kimeneten. A probléma szinte biztosan szoftveres, eddig mindig megoldódott maximum néhány ki-bekapcsolást követően.
Tapasztalt más is ilyet?
Lehet a készüléket valahogyan resetelni?
Azt jól értem, hogy nincs stand-by mód: vagy lejátszásra kész állapotban van, vagy ki van kapcsolva hátul a szokásos billenőkapcsolóval?
Köszönöm!
![]()
Az Obelisk DT CD-futóművön van stand-by mód, ezért voltam bizonytalan.
VanShimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
egy kérdés Thesis Delta CD-lejátszóhoz: korábban is előfordult, mostanában viszont már nyugtalanítóan gyakori, hogy bekapcsolás után nem nyílik ki a tálca. Időnként az is megesik, hogy nem jön ki jel a line out kimeneten. A probléma szinte biztosan szoftveres, eddig mindig megoldódott maximum néhány ki-bekapcsolást követően.
Tapasztalt más is ilyet?
Azt jól értem, hogy nincs stand-by mód: vagy lejátszásra kész állapotban van, vagy ki van kapcsolva hátul a szokásos billenőkapcsolóval?
Köszönöm!
![]()
Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm!
![]()