hanyas sorod van? amúgy tavaly engem a kékesre is otthagytál és a dögsoron is minden kaptatón adtál vagy 10-20 métert Domoszló környékén, csak lefele gurultam vissza

hanyas sorod van? amúgy tavaly engem a kékesre is otthagytál és a dögsoron is minden kaptatón adtál vagy 10-20 métert Domoszló környékén, csak lefele gurultam vissza
Most mindenki jól fog viselkedni.lacee írta: ↑2023.10.09., hétf. 14:25
Nem tudom ,lehet, hogy jobban menne lehet nem, már az elején veretés volt,ott kezdett lefőnni a kávé,aztán utánna szétszakadt a mezőny...Lefelé is volt, hogy vakartam a fejem vajon merre kell menni,de szerencsére nem tévedtem el.A vége felé Revivel mentünk a dögsoron ,én szó szerint, már valami nem volt jó fájt a hasam is azt hittem a 3 banánmásnap valami vírusos xar már leterített...úgyhogy nem jók az emlékek.
![]()
Nem tudom ,lehet, hogy jobban menne lehet nem, már az elején veretés volt,ott kezdett lefőnni a kávé,aztán utánna szétszakadt a mezőny...Lefelé is volt, hogy vakartam a fejem vajon merre kell menni,de szerencsére nem tévedtem el.A vége felé Revivel mentünk a dögsoron ,én szó szerint, már valami nem volt jó fájt a hasam is azt hittem a 3 banánasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:46Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.
Versenyen az vesz részt, aki versenyezni akar, én nem fogok pl. Ahogy Szilárd mondaná, nem a szint öl meg, hanem a tempó. Szóval az erőt kell jól beosztani, akkor bárhova fel tudsz menni szinte, az elején nem kell odacsapni. Majd aki nagyon izgága lesz, fent sokat vár.![]()
akkor Sebin a világ szeme
na,akkor árnyaljuk a bulit. max sor mindekinél 11-23, kompaktosoknál 11-21 (leszabályozás elfogadott)
Shimano sor van fönt, van Campa is, de ugyan olyan kiosztású...,már nem emlékszem, hogy miért így lett,peig elvileg Campa rotorom is van.revox írta: ↑2023.10.09., hétf. 14:05Campás a fijjúúú... de kibaxunk vele. viszek egy HG Campa rotort és a HG-Campa 11 speed azonos kiosztású,ami a hézagolást illeti, így rotorcsere (6-os imbusz és 17es kulcs, fél perc) és arra mehet a sorasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:46Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.
Versenyen az vesz részt, aki versenyezni akar, én nem fogok pl. Ahogy Szilárd mondaná, nem a szint öl meg, hanem a tempó. Szóval az erőt kell jól beosztani, akkor bárhova fel tudsz menni szinte, az elején nem kell odacsapni. Majd aki nagyon izgága lesz, fent sokat vár.![]()
![]()
Campás a fijjúúú... de kibaxunk vele. viszek egy HG Campa rotort és a HG-Campa 11 speed azonos kiosztású,ami a hézagolást illeti, így rotorcsere (6-os imbusz és 17es kulcs, fél perc) és arra mehet a sorasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:46Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.
Ne a legutóbbiból ítéld, gyere el. Sort tudok adni, ott átcseréljük 1 perc alatt, ha ezen múlik.lacee írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:07Jó lenne,de a legutóbbi ilyen tekerésből ítélve,nem megyek,nem is vagyok edzett,sorom azóta sincs nagyobb stb.asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:00Ez sokkal jobb program lesz, még Lacee is jön.revox írta: ↑2023.10.09., hétf. 12:53
végülis, ha tényleg ilyen idő lesz, semmi. a hifishowal két aggályom támadt, az egyik, un glamour napok lesz, amikor tele vannak a plázák, fingom sincs, hol tudok parkolni. A másik rákerestem TJ hangfalára a youtubeon és a nyolcadik videó után, amin olyan ernyedt zenét játszottak, hogy belémvágott a kiállítások nyomorúságos zenei felhozatala, elbillent 50-50-be a dolog![]()
Ja,most meg valamiféle verseny is lenne….
pfúúúúúúú, hol van már a ... nyári hólacee írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:22Nem voltam-akkor ki posztolt az Olympos-rólrevox írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:14a menet laza és csak 3 km veretés van a versenyzőkollegáknak, mátraházától kékesig. én se voltam hegyen,de még felüljárón se bő egy hónapja, valami kórságot is benyaltam, most mászok kifele, így tekerni is csak szoftosan jártam. egyszer csak felérünk a tetőre (úúú,kezdek úgy beszélni,mint aki megy... xal, ha megyek)
meg előtte minden héten a Bükk-ben voltál.
Két éve feljöttél azzal a sorral, szerintem most is fog menni.
Nem voltam-akkor ki posztolt az Olympos-rólrevox írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:14a menet laza és csak 3 km veretés van a versenyzőkollegáknak, mátraházától kékesig. én se voltam hegyen,de még felüljárón se bő egy hónapja, valami kórságot is benyaltam, most mászok kifele, így tekerni is csak szoftosan jártam. egyszer csak felérünk a tetőre (úúú,kezdek úgy beszélni,mint aki megy... xal, ha megyek)
a menet laza és csak 3 km veretés van a versenyzőkollegáknak, mátraházától kékesig. én se voltam hegyen,de még felüljárón se bő egy hónapja, valami kórságot is benyaltam, most mászok kifele, így tekerni is csak szoftosan jártam. egyszer csak felérünk a tetőre (úúú,kezdek úgy beszélni,mint aki megy... xal, ha megyek
tudomasebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:00Ez sokkal jobb program lesz, még Lacee is jön.revox írta: ↑2023.10.09., hétf. 12:53végülis, ha tényleg ilyen idő lesz, semmi. a hifishowal két aggályom támadt, az egyik, un glamour napok lesz, amikor tele vannak a plázák, fingom sincs, hol tudok parkolni. A másik rákerestem TJ hangfalára a youtubeon és a nyolcadik videó után, amin olyan ernyedt zenét játszottak, hogy belémvágott a kiállítások nyomorúságos zenei felhozatala, elbillent 50-50-be a dolog![]()
Jó lenne,de a legutóbbi ilyen tekerésből ítélve,nem megyek,nem is vagyok edzett,sorom azóta sincs nagyobb stb.asebestyen írta: ↑2023.10.09., hétf. 13:00Ez sokkal jobb program lesz, még Lacee is jön.revox írta: ↑2023.10.09., hétf. 12:53végülis, ha tényleg ilyen idő lesz, semmi. a hifishowal két aggályom támadt, az egyik, un glamour napok lesz, amikor tele vannak a plázák, fingom sincs, hol tudok parkolni. A másik rákerestem TJ hangfalára a youtubeon és a nyolcadik videó után, amin olyan ernyedt zenét játszottak, hogy belémvágott a kiállítások nyomorúságos zenei felhozatala, elbillent 50-50-be a dolog![]()
Ez sokkal jobb program lesz, még Lacee is jön.revox írta: ↑2023.10.09., hétf. 12:53végülis, ha tényleg ilyen idő lesz, semmi. a hifishowal két aggályom támadt, az egyik, un glamour napok lesz, amikor tele vannak a plázák, fingom sincs, hol tudok parkolni. A másik rákerestem TJ hangfalára a youtubeon és a nyolcadik videó után, amin olyan ernyedt zenét játszottak, hogy belémvágott a kiállítások nyomorúságos zenei felhozatala, elbillent 50-50-be a dolog![]()
végülis, ha tényleg ilyen idő lesz, semmi. a hifishowal két aggályom támadt, az egyik, un glamour napok lesz, amikor tele vannak a plázák, fingom sincs, hol tudok parkolni. A másik rákerestem TJ hangfalára a youtubeon és a nyolcadik videó után, amin olyan ernyedt zenét játszottak, hogy belémvágott a kiállítások nyomorúságos zenei felhozatala, elbillent 50-50-be a dolog
11:30 gyönyörű napos idő, mi kell még?