blackfriar írta: ↑2023.10.01., vas. 19:05
Tctronic írta: ↑2023.10.01., vas. 15:58
De mennyivel unalmasabb (egyszerűbb) lenne az élet így
Nos itt van a kutya elásva.
Nekem akkor rendült meg a hitem ezekben a dolgokban, amikor az emberek elkezdtek különbséget hallani két, azonosan beállított (!!!) op rendszer között. (jól gondold meg, mielőtt erre a hsz-ra reagálsz)
Azt valszeg valahol mindannyian tudjuk, hogy ezek az emberek vakteszten úgy elbuknának, mint a huzat.
Most kicsit félek, hogy mit is válaszoljak.

Op rendszer tesztelésében nem vagyok járatos, de gondolom párhuzamot vonsz a kábelek közötti eltérések tesztelésével, amiben ha jól értelmezem nem annyira hiszel. Mármint a kábelek közötti hangzás eltérésben (?)
Lehet olyan tesztet csinálni, valóban amin nagyon sokan elbuknánk. Pl. nem saját rendszeren történő teszteléssel, a lehallgatások között eltelt idő megnövelésével , a két termék nagyon hasonló tulajdonságával/karakterével csak egy pár példa.
De olyan is volt nekem hogy az egyik termék A-B teszten nagyon tetszett, hosszabb távon meg valahogy még se. De lehet csak bennem , vagy a fülemben, de lehet a fejemben van a hiba.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."