Rock60 írta: ↑2023.10.13., pén. 09:57Tulajdonképpen meglepett, hogy feketeöves " öreg " rókáknak új ez a tapasztalat, de jobb későn, mint soha.tonya írta: ↑2023.09.22., pén. 20:57
Kipróbáltam ezt a készülék biztosíték cserét, az üveg biztiket kicseréltem a képen látható megfelelő értékű biztosítékokra.
Na szóval már meg is rendeltem a következő adagot, ami rögtön feltűnik, a lecsengések, illetve a jobb ritmus és időzítés...szóval ennyiért szerintem megéri..![]()
Hogy a vékonyka szál mit hozhat, vihet ?
Ha elképzelünk egy 5 centi vastag vízcsövet, amit egy rövid szakaszon 1/2 centisre szűkítünk, a vízhozamra gyakorolt hatása a szűkítésnek nem kérdéses...
Én első nekirugaszkodásra a csövi belsejében lévő két biztit cseréltem az olcsó Aucharm - ra. Az anyja !
Ezen felbuzdúlva a tápkábel bemeneti biztit cseréltem Synergestic Orange - ra.
Még az anyjább !
Aztán jött a dac, majd a phono - SA Blue.
Mindegyiknél van / bőven / följebb, de, ha már nem az üveg van benne, az már főnyeremény, annál bármi jobb.
Aki meg nem hisz benne és még kipróbálni sem hajlandó, hát az úgy járt...
Ezek a "tuningolt" spéci olvadóbetétek (üvegbiztosítók) a gyártók és a kereskedők marketing stratégiájának a hozománya, durvábban fogalmazva: parasztvakítás. Nem érdemes ilyenre pénzt költeni.
Ezekkel szemben viszont a kábeleknek van létjogosultsága, de azért ott is csak ésszel: egyrészt harmonizáltan, azaz egy bizonyos szinergia mentén, másrészt a rendszered eszközeinek összértékét alapul véve, annak csak bizonyos százalékhányadáért.