Mindegy milyen korszak jött, a hazai kábelgyártók nem értik sőt leragadtak a 40+ éves dogmáknál. Talán még jó kábelt sem hallottak. Filkor Józsinak legalább volt egy, ha el is adta. Attól tartok egyébként, hogy te meg szakmai ártalom miatt talán?, de annyira mást hallasz/hallgatsz, hogy téged valójában nem a hangminőség érdekel, hanem max az előadói. Ami kevés ebben a fórumban szerintem. Kevesen hallanak úgy/ akarnak úgy hallani mint te és kevesen vannak akik azt hallják/akarják hallani mit te. Nagyrészük többre vágyik. Ezért figyelik a rovarokat, hátha tanulnak belőlük, elleshetnek valamit, figyelik az adok-veszekeket, hátha lesz valami jobb cucc cserére lehetőség. Aztán te "megnyugtatod" őket, hogy nincs feljebb mint az alap.... Csak átcseszés az egész hifiipar, meg a kábelek, így aztán a legtöbben lenyugodnak, amig valamit nem olvasnak ami előrelépésről ír és neki nem ugorhatnak, hogy az nem lehet, mert kizárt, mert olvasta, hallotta... Csak épp nem próbálta, vagy pont egy rosszat választott, mert nem mert jobbat, mert úgyis azt olvasta mondták neki, hogy felesleges.fapaci írta: ↑2023.10.01., vas. 14:46Aztán jött a nanokorszak...
A testmozgás igen hasznos tud lenni. Az is becsülendő, hogy próbáltál reagálni a soraimra, de sajnos nem sikerült, helyette kitaláltál egy másik, erősen kisarkított sztorit, aminek nincs köze az én gondolataimhoz. Ilyenkor érzi úgy az ember, hogy értelmetlenné vált a beszélgetés.gyongyhalas írta: ↑2023.10.01., vas. 12:53Akkor itt a megoldás emberek mindenki rohanjon és vegyen Pr.. Au.. berendezéseket ....
Na.... Nem személyeskedésnek szántam, de büntit kapok érte az biztos.... Viszont elmondtam a véleményem legalább a témában. (nem rólad akartam, hanem a helyzetről.... és tényleg nem hibáztatlak, hogy ez lett, de az embereknek tudniuk kellene józanul dönteni és akkor nem lennének itt mindig ugyanazok a kérdések, válaszok és nekifeszülések. Igaz akkor elhalna a fórum is és adminok is hátradőlhetnének. Maradna az adok-veszek....ami most is tele van "jó" készülékekkel és még mennyivel... )