Látom, sikerült ám megragadni a problémát - az üstökénél fogva, ahogy kell....sutemenyx írta: ↑2023.09.25., hétf. 21:58Szerintem kössél bele a Lumin D2-be is, hiszen abban sincs se rezgéscsillapítás, se toroid trafók. Így valószínűleg annál is jobb Pioneer N70. Sőt valószínűleg találsz drágábbat is. Ha megtalálod a legdrágábbat, ami ránézésre kevésbé van megépítve, akkor precízen meg fogod tudni állapítani, hogy téged mennyivel NEM húztak le a gonosz audio gyártók és forgalmazók.
Az nem számít, hogy leírtam, "szerintem", meg hogy attól még nem biztos, hogy jobb, hogy tanknak van megépítve. Az a két sor, amit látni szeretnél belőle, ami pont jó vörös posztónak, na az a fontos....
Mintha legalábbis Te tervezted volna a CA-kat az utolsó 10 évben, én meg épp azt állítanám, mind sz@r...
De nem is értem, miért a D2-est mondtad, mér nem mindjárt a tetejét hoztad fel, úgy sokkal ütősebb ám a mondanivaló.
Szóval annak, aki tudja értelmezni a leírtakat: kérdés fogalmazódott meg bennem, amire félig-meddig választ is kaptam, köszönöm mindazoknak, akik értették és segítettek/segítenek.