Aszpirin írta: ↑2023.09.20., szer. 13:27
Rock60 írta: ↑2023.09.20., szer. 07:31
De azt nehezen tudom elképzelni, hogy az egész napos munka után - még ha végig a fülébe is volt a telefonja, hiszen egy pillanatra sem bírják elengedni - ne esne jól a jövő generációjának is leülni a seggére pár órát nyugton zenét hallgatni / filmet nézni.
Nyugodtan elképzelheted, elég sokat ismerek a jövő generációjából. Filmet laptopon néznek, zenehallgatás pedig - na erre való a JBL Flip & Co (ami mellesleg nem is olyan szörnyű, lehet engem is igénytelennek nevezni).
Igen, gondoltam, hogy ez az elképzelősdi magas labda lesz, már ketten is "sikeresen" lecsaptátok.
Gondolom, ha túlélik ezt a korszakot, mikor bedugott füllel csámpáznak át az úton, telefonjukat szorongatva, mint a vak ló, talán felnőtté válva lenyugodva, már nem biztos hogy kielégíti öket a zenehallgatásnak ez a formája.
De, ha mégis, az ő bajuk.
A lustaság komoly csáberő.
Ha lehet ülve is nyalni a Holdat, miért tennék állva ?
De, maradjunk a jelennél.
Filmet laptopon néznek...
Hmm...Nyilván, az is valami felsőbb rendű cool dolog a 65 " - os tévéhez képest.
Legalább annyira, mint a hordozható biszbaszok a normális hifihez képest.
Mondjuk én nem tartom igénytelennek azt, aki hordozható biszbaszon hallgat zenét.
De, azt sem mondanám, hogy különösebben igényes lenne, legalább is a zenehallgatást illetően.
Valami szóljon, azt jó napot !
Persze ehhez nem kell hifistának sem lenni, nem kell a hifit a hobbijának tekintő embernek lenni ahhoz, hogy valaki így tegyen.