Rock60 írta: ↑2023.09.19., kedd 13:41
Siemens E82CC tripla mica ?
Senki többet ?
Szia!
Bocs, hogy beleszólok a nagyok dolgába, de nekem is van egy hybrid erősítőm, négy csővel /12AU7, ECC 82 / az előerősítő részben. Az eredeti csöveket azt hiszem Tungsramra cseréltem, az nagy előrelépés volt hangban. Közben a kábelek cseréjével és ezzel, azzal /mint itt a legtöbben/ próbálkoztam. Nekem nagyon jó lett a hang, szeretem. Lett egy lehetőségem kipróbálni 4 db Philips csövet. Beszereltem, majd elájultam olyan jó lett.

Így hallgattam kb. 2 hetet majd visszatettem a Tungsramokat és hallottam, hogy azzal mégis csak jobb.
Így használom már fél éve, szeretem a hangját, élvezettel hallgatom. De... Most van egy új lehetőségem 4 db Gold Lion kipróbálására, így ez következik.
De amit kiakarok ebből hozni az az, hogy szerintem : erősítő, annak kábelezése, az erősítőbe bemenő jel minősége, a rendszer többi része és a fül, ami dönt abban, hogy egy cső jó /oda/ vagy nem. Lehet valakinek ezekhez a dolgokhoz nem stimmelt a Siemens, de van akinek a világ legjobbja. A cső egy eleve meglévő hangot fog még egy picit "csövesíteni, lekerekíteni" ha ez már eleve mélybe húzó akkor nem olyan cső kell neki ami ezen erősít, viszont ha kell egy kis basszus bele, milyen jó lesz az a cső ami ilyet tud. De ez mind csak szerintem van így!
Remélem sokat segítettem!?
Hallgasd meg!
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp