sutemenyx írta: ↑2023.09.17., vas. 16:36
dixie-chicken írta: ↑2023.09.17., vas. 15:59
sutemenyx írta: ↑2023.09.17., vas. 10:40
Tudok adni egyet próbálni, aztán eldöntheted mi van. Már ha van belevaló diszked.
@süti,a múlt hétvégi J1 lemezjátszó reszelgetés közben

,gondolom a haverom (?)és remélem, csak megkinált vlmilyen zenével

...Lampizator Golden Gate (pontosan milyen csőkészletben van most a GG,nem tudom megmondani),Jadis transzport,a rendszer többi elemeit/kábelezést most nem boncolgatnám tovább..ha jók a sejtéseim Laurindo Almeida/Ray Brown "Moonlight serenade",Pepe Romero "Farrucas" megvolt

...feltételezem ismeretlen zenei anyag számodra (?),az LP hang gondolom kiesett,és ne foglalkozzunk vele,de csak van vlmilyen értékelis pontod a CD100-hoz viszonyitva...milyen volt ?
Nem volt ilyen, mert elhuzodott a dolog, szerelgetes közben meg minden ki volt kapcsolva, hogy ne fűtsenek a csövek. Utána meg már sietősben voltam, nem hallgattunk semmit.
Mindenesetre áttételes informáciokra alapozva, nem előlegezném meg a bizalmat a Lampizatornak. Más próbálta Dave-hez képest, PSAudio-hoz képest. Sehol nem maradt ott a Lampizator, pedig opciós csereszándékkal történtek. A Dave-et pedig teszteltem a sajatomhoz képest, nagyon jó dac, a legjobb gyári, amit hallottam, ráadasul sokszor, sokféle helyzetben, de nem cserélném le rá a sajátot.
Mindenesetre hiába hallottam volna, mert minden más volt, mint nálam, szóval nehéz lett volna megítélni.
a pi@ába,kb értem a szitút

,de egy misét megért volna,az biztos

...nem vagyok Lampizator párti, vlmilyen régebbi Jadis csöves DAC,sokkal jobb volt ugyanazon rendszerben mint a GG,szwsz 3x nekem

....ezt elmondtam már Dánielnek is,X-szer

...annak ellenére hogy az én rendszerem ára,nem ér fel az ott lévő IC 1 kábel értékvel sem vlszinű,"pszihés" alapon Dani az én páciénsem (nem árt a józan ész,és az öreg a háznál néha),heti szinten,több "csevegésünk" van....az a szint ahol van,hifiügyileg,számomra érdekes 30 percig,1 óráig ,vlszinű,hosszú távon nem tudnék élni vele én úgy érzem(?)

,habár a Wilson Maxx 3-al,a sok Sonus Faber/Serblini Ktema után,úgy érzem érdemes a kocsim keszytűtartójábol bevinnem a 16 Horsepower "Hoarse" CDét...
de ez van,ez a sport már csak ilyen

Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)