Ha neked így tetszik, akkor jó. (Arra kell csak vigyázni, hogy nehogy egy jobb hangú kábel kerüljön a rendszeredbe - ami sanszos hogy létezik, vagy létezni fog -, mert az felébresztheti a hifibogarat. Hagyni kell őt szunyókálni, addig béke van.kupecke írta: ↑2023.09.14., csüt. 09:45Ippen néhány napja beszéltem pjm-mel, a fejhallgatő és hozzá kapcsolódó erősítő kapcsán, kábelkérdésben. Van itthon néhány féle, fajta, Saec, VDH, Transparent, Mogami, Nándi féle is, Siltech NY, persze alapkábelek. Érdekességképpen említettem neki, hogy pont azon jellemzőket, hangzásbéli különbségeket hallom az említett füles és erősítője közé bekötve ezen ic-ket, mint a "nagy" rendszeremben hallgatva. Most akkor mindketttő gatya? ( esetleg mindkettő jó?)

Ez egyébként pont olyan, mint mikor a mai fiatalok Bluetooth hangsugárzóikon kersztül hallgatják a zenéiket kosarazás közben és ezt így nagyon tudják élvezni. (Ők már tudnak valamit, mert 0 kábelt használnak.

Én meg elmegyek nyilvános koncertekre, neves együttesek fellépésével és 10 koncertből 9-en olyan ramaty a kihangosítás, hogy utánuk élmény zenét hallgatni odahaza. Körülöttem százak tombolnak mámoros állapotukban, élvezik ami van, én meg fanyalgok az igénytelenségen. Kinek mi az, ami bejön ugye.