Aszpirin írta: ↑2023.09.10., vas. 19:52
O.K., csak azt nem értem, hogy akkor miért kérdezel, ha már eldöntötted?
Mai ElectroHarmonix vagy Tung-Sol tényleg tökmindegy, vedd meg az EH-t, azt jóestét

(én csak segíteni akartam, ráadásul mondtam neked konkrét típust is)
Ilyent, hogy valami ElectroHarmonix-ra van optimalizálva, én még nem hallottam, tehát számomra van új a nap alatt. Kösz, hogy megvilágosítottál... De hát akkor miért kérdezed, hogy melyik jobb hangú? Egyértelmű, azt kell venni, amire optimalizálva van, nem? (számomra logikus lenne, és megpórolod itt az egész polémiát

)
Nem döntöttem el semmit.
Hozzászólásod első felében megkaptam a választ- tök mindegy.
Másodikban - " kösz, hogy megvilágosítottál " - után megkérdezed, hogy miért kérdezem, hogy melyik a jobb hangú. Szerinted ?
Leírtam, hogy az is számításba jöhet a cég szerint.
Ők mondták, ők világosítottak fel, nem a kisujjamból szoptam.
Gondoltam, semmi sem egyforma a világon, két különböző gyárból kikerülő cső kizárt, hogy egyformán szóljon, azért kérdeztem rá itt a TungSol - ra az EH - hoz képest.
Sanszosnak találtam, hogy van valaki aki hallotta a kettőt egymáshoz képest és elmondja tapasztalatát, valami különbség csak van. Mindegy.
Korábban is vásároltam volna Teslát - amikor még nem volt kényszerűség a csere - de sehogy sem jött össze 6 egyforma jó állapotú. RFT - ből találtam.
Az RFT - s kaland és az Audiophol Szalon " megvilágítása " után kicsit elment a kedvem a kisérletezéstől.
Ez már asszem ide kicsit off, de ha valaki azt mondja, hogy nyugodtan vegyem meg - ha találok - a Teslákat és ő tutira beállítja nekem hozzá a Mastrsound-ot - lejjebb tekeri az anódáramot, átvariál rajta ezt - azt, garanciát vállal rá stb. akkor nekifutok még egyszer.
Akkor talán valamelyik KT77 vagy 6CA7 is számításba jöhet.