Akkor el ne add a hibridet! Jó lesz néha elővenni mennyivel rosszabb! :)Rock60 írta: ↑2023.09.11., hétf. 18:03Egyébbként én nem látom akkora problémának, hogy korlátlanul kapható csövekhez terveznek erősítőt.
Gombhoz a kabátot ? Tök mindegy.
Ez egy költséghatékony kombináció, nem egy katasztrófa, ha nem kerül milliókba, és az sem, hogy nem kell azon gondolkodni, hogy melyik nap, vagy melyik zenéhez éppen melyik csövet tegyem be.
Most, hogy kicsit parkolópályára került a darab, előhalásztam előrelátásilag tarcsiban tartott Itáliaföldi hibrid - fetes integráltamat.
/ Feleségem hiába nyaggatott, hogy adjam már el./
A - már gyengélkedő - csöveshez képest is, már el is felejtettem, mennyivel soványabb, jelentéktelenebb, gyengébb. Már három napja megy, de még nem bírtam hozzá akklimatizálódni.
Úgy hogy bármilyen cső is kerűl a Mastersoundba, már alig várom, hogy visszaakaszthassam rá a Quadot.![]()
Mi denesetre az új Tunsolt megveheted ha jó a csövesedbe. Az új Mullardnál is jobb meg kb mindegyiknél. Egy régi Siemenset azért nem szólna le persze. De sajnos a mai csőhallhgatás után is csak azt tudom mondani: el34...? Fenének!