.revox írta: ↑2023.09.09., szomb. 21:21meg így, hogy Kussék pihentették a mezőnyt, az összetettben Vinge még előrepébb rudott jönni. Lehet rámennek a top3-ra összetettben, de ahhoz jönni kell előre még roglicnak és vingegardnak is. De, ha tegnao ment colna kuss, nem tud Vinge ennyi időt lefaragni... nagyon iskola volt... ez most nagyon ott volt...lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 12:49Igen,erre én is gondoltam tegnap,hogy a lánya miatt ment ill. a többiek ezért kevésbé.AAttila írta: ↑2023.09.09., szomb. 10:14
Szerintem Kuss tudta,hogy mit csináljon. Tegnap volt Jonas kislányának a szülinapja, ezért (is) volt fontos,hogy ő nyerje a szakaszt. Simán tudott volna menni Sepp és Rogla is, látszott,hogy a végén fél percet lekaptak az előnyből,csak nem akarták az ellenfeleket felvinni Jonasra.
Én azt mondom, ha tényleg a Csapat számít és annyira olyanok,mint amilyennek Ati is mondja, akkor, a vezetés biztosan Seppnek adja és Jonas,Rogla örömmel segít. Ettől lesz még erősebb a csapatszellem.
azóta volt egy etap, még nem láttam, lehet azóta más a kép, de azt gondolom, elbírja a primadonna is, ha most nem nyer...
.
.
.
.
.
.
.
.
megyek lottót venni... Jumbo 1-2-3 összetettben (jelenleg)