A 10-12 bar eredménye

Kilincses, újszerű belülről minden. Mennem kell vele egy hosszabbat. Most visszatettem a kereket, próba, nincs hangja. Múltkor is ez volt, aztán 1-2km és nagyobb erőkifejtés után elkezdte szép halkan, majd egyre hangosabb.revox írta: ↑2023.09.08., pén. 07:24Kilincses vagy ratchet? Nem lehet, hogy a rotor rugója laza kicsit? Vagy kalapácsok/ratchet tárcsa kopott?asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
28mm-es ment fel a 30-as után. Elég nek kell lennie. :)
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...![]()
12-es rendszer van rajta.Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...
Kilincses vagy ratchet? Nem lehet, hogy a rotor rugója laza kicsit? Vagy kalapácsok/ratchet tárcsa kopott?asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
28mm-es ment fel a 30-as után. Elég nek kell lennie. :)
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...![]()
12-es rendszer van rajta.Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...
Pont meg tudom mutatni, mert ma cseréltem gumikat a Tehénen. :)
szűkebb szelephosszabbítón átmegy? nekem valami tufo volt, az beleragadtasebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Csak azoknak, akik nem jártasak... szóval levegő kienged, szelepmag kiteker, tej beönt szelepen keresztül, szelepmag vissza, kereket felfúj, gól. Ez azért nem egy vészes dolog.![]()
Tudom, tudom, lustaság fél egészség...![]()
Jah, ha jó rá a DT, akkor király.geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:51Ezt nézted? https://bikebiz.com/airstreeem-introduc ... -wheelset/
Elég alapos a műszaki tartalom leírása (később, szerkesztés után tettem be a hozzászólásba).
Ezt nézted? https://bikebiz.com/airstreeem-introduc ... -wheelset/
A kolléga le tudja írni a korábbi (egy éve még azt hajtottam) gép nevét.
Hát, amilyenre szükséged van.
Elég öngyilkos névválasztás. Rá akartam keresni. Airstream: semmi. Ja, lazáskodnak, Airstreem, csak a kolléga biztosan elírta: ismét semmi. Hátha nem elírás, legyen 3xE: megvan! De addig ki jut el?geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:17Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Ha valaki felismerné esetleg, elárulhatná milyen állat ez. Köszi!![]()
Az előző gépem ilyen, most a fiam hajtja. Sajnos az év elején abbahagyták a gyártást, szerintem kifejezetten jó kerekeket és vázakat csináltak a messzi Salzburgban.
A korábbi honlap sem elérhető már, ahol a kerekek is fent voltak.
Köszi! Milyen szabadonfutót tennél rá?geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:17Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Az előző gépem ilyen, most a fiam hajtja. Sajnos az év elején abbahagyták a gyártást, szerintem kifejezetten jó kerekeket és vázakat csináltak a messzi Salzburgban.
A korábbi honlap sem elérhető már, ahol a kerekek is fent voltak.
Szerintem ez lehet:asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Stan's-t használok csak. Csak akkor szívás, ha már odaköt, ahhoz kell oldószer.Szalon írta: ↑2023.09.07., csüt. 13:49Mit használsz? Nekem sosem volt ilyen problémám Bontrager, Speci, Orange Seal folyadékokkal. mindegyiket simán le tudtam törölni egy ronggyal, semmilyen oldószerre nem volt szükség.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:56Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.És nem lett rosszabb semmivel.
![]()
Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Mit használsz? Nekem sosem volt ilyen problémám Bontrager, Speci, Orange Seal folyadékokkal. mindegyiket simán le tudtam törölni egy ronggyal, semmilyen oldószerre nem volt szükség.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:56Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:53Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.Nem tudnék nyugodtan aludni.
És nem lett rosszabb semmivel.
![]()
Élettarmaban nem biztos, hogy számodra konstruktivan tudok nyilatkozni, mert nekem kb 3-6 hónap egy gumi élettartama szövetig koptatva. Természetesen függ, mit veszel végül, de én amiket ajánlottam, azokkal nem volt soha problémám, hogy beleszáradt volna. Ezezk a truyók (Speci, Orange Seal) teljesen könnyen pucolhatóak, semmilyen extra oldószer nem kell hozzá!!!asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:48A doglött csődőrtej kitrutymákolására gondoltam. Már hogy azt nem hagynám benne. Egyébként tényleg nem vagyok benne jártas, azért kérdezem.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28
Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Csak azoknak, akik nem jártasak... szóval levegő kienged, szelepmag kiteker, tej beönt szelepen keresztül, szelepmag vissza, kereket felfúj, gól. Ez azért nem egy vészes dolog.![]()
Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:53Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.Nem tudnék nyugodtan aludni.
Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.
Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:48A doglött csődőrtej kitrutymákolására gondoltam. Már hogy azt nem hagynám benne. Egyébként tényleg nem vagyok benne jártas, azért kérdezem.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
A doglött csődőrtej kitrutymákolására gondoltam. Már hogy azt nem hagynám benne. Egyébként tényleg nem vagyok benne jártas, azért kérdezem.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?