Hát, amilyenre szükséged van.

Egy DT Swiss sosem rossz, szerintem.
Hát, amilyenre szükséged van.
Elég öngyilkos névválasztás. Rá akartam keresni. Airstream: semmi. Ja, lazáskodnak, Airstreem, csak a kolléga biztosan elírta: ismét semmi. Hátha nem elírás, legyen 3xE: megvan! De addig ki jut el?geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:17Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Ha valaki felismerné esetleg, elárulhatná milyen állat ez. Köszi!![]()
Az előző gépem ilyen, most a fiam hajtja. Sajnos az év elején abbahagyták a gyártást, szerintem kifejezetten jó kerekeket és vázakat csináltak a messzi Salzburgban.
A korábbi honlap sem elérhető már, ahol a kerekek is fent voltak.
Köszi! Milyen szabadonfutót tennél rá?geza123 írta: ↑2023.09.07., csüt. 14:17Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Az előző gépem ilyen, most a fiam hajtja. Sajnos az év elején abbahagyták a gyártást, szerintem kifejezetten jó kerekeket és vázakat csináltak a messzi Salzburgban.
A korábbi honlap sem elérhető már, ahol a kerekek is fent voltak.
Szerintem ez lehet:asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Stan's-t használok csak. Csak akkor szívás, ha már odaköt, ahhoz kell oldószer.Szalon írta: ↑2023.09.07., csüt. 13:49Mit használsz? Nekem sosem volt ilyen problémám Bontrager, Speci, Orange Seal folyadékokkal. mindegyiket simán le tudtam törölni egy ronggyal, semmilyen oldószerre nem volt szükség.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:56Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.És nem lett rosszabb semmivel.
![]()
Airstreeem lesz ez.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:42Ebban Canyon gépben 50-es karbon kerekek vannak. Az összes felirat vagy jel ennyi rajta, a felniken semmi nincs:
.
20230907_112248.jpg
.
Mit használsz? Nekem sosem volt ilyen problémám Bontrager, Speci, Orange Seal folyadékokkal. mindegyiket simán le tudtam törölni egy ronggyal, semmilyen oldószerre nem volt szükség.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:56Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:53Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.Nem tudnék nyugodtan aludni.
És nem lett rosszabb semmivel.
![]()
Élettarmaban nem biztos, hogy számodra konstruktivan tudok nyilatkozni, mert nekem kb 3-6 hónap egy gumi élettartama szövetig koptatva. Természetesen függ, mit veszel végül, de én amiket ajánlottam, azokkal nem volt soha problémám, hogy beleszáradt volna. Ezezk a truyók (Speci, Orange Seal) teljesen könnyen pucolhatóak, semmilyen extra oldószer nem kell hozzá!!!asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:48A doglött csődőrtej kitrutymákolására gondoltam. Már hogy azt nem hagynám benne. Egyébként tényleg nem vagyok benne jártas, azért kérdezem.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28
Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Csak azoknak, akik nem jártasak... szóval levegő kienged, szelepmag kiteker, tej beönt szelepen keresztül, szelepmag vissza, kereket felfúj, gól. Ez azért nem egy vészes dolog.![]()
Tudom, tudom, lustaság fél egészség...![]()
Én is ilyen vagyok, nyugi. Aztán át akartam rakni a gumikat egyik kerékről a másikra. Kb 1h-t vakarásztam oldószer nélkül a gumiperemről a trutymót, a másikat nyugodt szívvel raktam fel úgy. És tudtam aludni.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:53Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.Nem tudnék nyugodtan aludni.
Nem ismersz.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:51Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.
Ahhoz kell oldószer, hogy a kikeményedett trutymót leszedd a gumiról. Felesleges szerintem.pärt írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:48A doglött csődőrtej kitrutymákolására gondoltam. Már hogy azt nem hagynám benne. Egyébként tényleg nem vagyok benne jártas, azért kérdezem.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Csak azoknak, akik nem jártasak... szóval levegő kienged, szelepmag kiteker, tej beönt szelepen keresztül, szelepmag vissza, kereket felfúj, gól. Ez azért nem egy vészes dolog.![]()
A doglött csődőrtej kitrutymákolására gondoltam. Már hogy azt nem hagynám benne. Egyébként tényleg nem vagyok benne jártas, azért kérdezem.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 12:28Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?![]()
Háááát, ha évente 2x kell 1p-et áldozni, az már nagyon gáz?
Igaz, monti 2-2,5 bar-on, de én évente egyszer szoktam betölteni, szezon elején. Július végén volt egy viszonylag nagyobb defektem, még működött.
pécsi beingás fazon, árulgat dolgokat. szerintem Szalon kerekei is tőle vannak. vagy Lacee bringája... én gumikat vettem tőle. rendben van a tag. sokat dumáltunk telefonon, ismer ott felétek fulcrum szakit.
csekkoltam, rendben volt. de ez is hi mod (supersix, supersix evo, supersi evo hiMod) és nem dura/ultegra/cannondal mix. lehet szerencsésebb egy jó 6800 szett egyben, mint a mix.
Dura, 40-es Mavic kerék...
Ez is Ultegra.