Üdv!DeLorean írta: ↑2023.09.01., pén. 17:07Van talán két bélyegem - már azt sem tudom hol vannak. Talán az egyik fiókban. Három volt, de egy elveszett.
Amúgy aki bélyegeket gyűjt az nem 100-as szerintem.
Miért nem megy ki a szabadba ahelyett, hogy nézegeti a gyűjteményét? Nem értem.
Na de ennek ellenére a bélyeggyűjtő fórum lelkes olvasója vagyok és hozzá is szólok sokszor.
Általában megkérdezem, hogy minek adott ki pénzt egy ritka darabért, vagy leírom, hogy manapság mindenki vatikáni bélyegeket gyűjt - hülyeség magyar bélyegeket vásárolni. A magyar bélyegek undorítóak, a vatikáninál bár mindegyiken a pápa van, de milyen szuperek.
Sokszor tudományosan is megmagyarázom a sok "bélyegesnek", hogy a világ sisztifisztikája manapság obszerválódik. Úgysem értik szegények.
Csak ez jutott eszembe...
Amit a bélyeggyűjtésről írtál az nettó marhaság. Minden mondatodból süt, hogy nagyon-nagyon nem vagy otthon ebben a témában. Így meg végképp nem értem minek írsz egy bélyeges fórumra hülyeségeket. Szerintem te vagy ott "Den".
Fentebbi két sorom ne vedd sértésnek, amúgy is off ez a téma a topicban, de a filatélia nem egyenlő azzal amit te annak gondolsz. Sokkal komolyabb és hatalmas háttértudást igénylő hobbi, ami megfelelően művelve igen komoly értékteremtési és akár befektetési lehetőség is egyben.
Béke!