igen... erre több okom van... ismerem a korábbi gépüket, jó. megnéztem a mostani geoját és adtait, madj 10 éve hasonló bicajt hajtok és jó. megnéztem az amcsi (amcsi volt? arra emléxem) faszi videóját,aki még nem is a PRO vázzal szereltet teszteli és látom a mozgásán és a bicaj viselkedésén, hogy jó bicaj. mellé az is infó,hogy az a csávó,mint elmondta, kerékpárszrerelő és amit bevisznek hozzá, mindent kipróbál, látott már pár vasat usában, ahol kolbászból van a kerítés... de a fő szempont, amit mutat a bicaj mozgás közben: a pedál,kormány rekaciókat. Az, hogy a kicsit túlsúlyos csávó amikor bepörgeti, simán tarja a tempót vele,azt mutatja, nem zabálja le a combod. na jó,sprinteken azért beliheg,de ki nem és ennyi plusszal...asebestyen írta: ↑2023.08.31., csüt. 16:05
Odaírtam, hogy ha... Te meg azt írod, biztos így vagy úgy...
ezeket összevetve, a mai mezőnyben ez a keró garantáltan megállja a helyét. nincs rajta 15eur árcédula? és akkor mi van? Bár ez a reális ára egy bicajnak. nemrég lógattam be,hogy szerintem egy top ára reálisan 3milkó. 2.2 az ultegrás. ha abból durácse lesz, nemtom,mennyi a különbözet, de kb találkozik azzal,amit szerintem ma egy top bicajért el lehetne kérni.
de én se rohanok venni. bár, ha az axxony nem vágna ki azzal együtt, lehet egyszer,csak úgy,mert szertem a jó dolgokat, főelg, ha punk és a decathlonos top bringa elég punk (meg akkor ideolvashatnád, hogy mivan kismajom,tárcsafék?)