Tényleg sajnálom, hogy ez a reakciód, nyilván erről nem fogok vitát nyitni, hogy te egy rosszmájúságot gondolsz belém látni, belém erőltetni, én meg ismerve magam tudom, hogy nincs ilyesmiről szó. Érzelmi intelligencia rendben van? Hiába folytatod a megkezdett reakciód, nem lesz igaz. Nem bújok semmi mögé, okkereső vagyok, gondoltam párbeszédet indítok a témában, de törd le nyugodtan saját, képzelt érdekből, nem gáz, miért is ne hiúsulhatna meg az előremutatás.-KP- írta: ↑2023.08.31., csüt. 11:21Ne bújj a pszihológia mögé. Te írtad magad, "gondolom fáj az élet". Mindenki jobban járna, ha inkább nem gondolkodnál. Milyen alapon jutsz ilyen következtetésre? Kinek fáj az élet, és miért? Nekem? Vagy mindenkinek szar az élete, aki megnéz egy szerinted trash filmet? Ha a mongol tábori sámánok menstruációs ciklusa című művészfilmet ajnároznánk, akkor jó életünk lenne? Komolyan vicc vagy, hogy nem érzed mennyire kilóg a lóláb.
Veled nem volt még, hogy féltél úgy igazán jól érezni magad egy nehezebb időszakodban? Igen, elég sok embernek szar az élete, különben értelmesebb kikapcsolódást keresne. Sokak meg nem is találkoztak még értelmes tartalommal, azok meg azért választják. Miért kell ebbe kirohanást, indulatot keverni? Légy szíves moderáld magad. Nem volt művészfilmekről szó, de látod, már is automatikusan fújsz rá, ventilálsz ki magadból valamit, amiről nem az igényesebb alkotók művei tehetnek. Béke legyen.