az újnak is megvna a varázsa... nehéz használtan olyat venni, amit elvárunk. nem is értem a tulajokat mit csinálnak egy bicajjal. azért mikor vettem a pz xs reactor, amit kénytelen voltam használtan,.., hogy is fogalmazzak... nekem is van, de az kb úgy néz ki, mint amit most vettél ki a dobozból, amit meg vettem, azért vannak rajta apró karcok a fényezésen. semmi durva, de közel se olyan, mint amit lassan 10 éve pátyolgatok (még csak 9).
a dogmánaknlátszott, hogy nagyon figyelt a gazdája rá, nem is ,ehetett bwlekötni, kivéve egy láncledobás nyomait a festésen a tányér mögött. az axxony caminja lényegéb csak egy váz volt, a többit vagy cserélni, vagy javítani kellett... a pinarelo gan... tyű, az már látott mindent... de azon legalább a váltás rendben volt, de csapágyakat, hajtást cserélni kellett, a vázat festékjavítani néhány kritikus ponton. kormány, stucni,nyereg alapértelmezetten cserés. kerék nyilván, de a ganhoz nem is kértem a kb 20 éves fulcrum zerot, se nyerget se láncot,se sort.
xal, kb ez a van a 4-500ezres használtszegmensben... biztos van jó vétel szerencsével. de az lesz a kevesebb. ha kifér egy új, lehet érdemesebb.
amúgy reggel nem is jó linket tettem be. van decaban 1.1-ért az edr váz, felnifékes ultegra szettel, fulcrum zero kerekekkel (síkon is jól megy, hegyre is felmegy, szél nem dobálja). kb ez az,amihez lehet sose nyúlnál hozzá és Te fingod tele a nyerget először
https://www.decathlon.hu/p/orszaguti-ke ... mc=8529321
de amúgy. csak behülyítjük itt egymást. eddig mindenki elvolt a boldogan a lovával

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu