Odaírtam, hogy ha... Te meg azt írod, biztos így vagy úgy...revox írta: ↑2023.08.31., csüt. 15:41de miért maradna el? már a váz. biztos van tőle jobb, de hogy simán veri a top mezőny felét, már csak a geo miatt is, az vélhetően borítékolható. A réginek,amit nemrég linkeltem, amikor az u19-es csapat megy vele, olyan merev volt a váza, hogy leseggeltem és ez egy jobb geometria. nemrég árultak egy kis méretet facebookon. Valamit odaírtam, hogy érdemes megfontolni. Az egyesületi vezetőnk nem kérdezett vissza, hanem telefonált érte és megvette a dksi-nek, minidg van tehetséges gyerek,akinek nem biztos,hogy fussa jó bicajra.
érdekesen közelítitek ezt a kerékpár kérdést. kicsit olyan hifis érzésem van.
edit: CSontos István mondta mindig, hogy az látja meg a jót az olcsó hifiben, akinek már edzett füle van az igazán nagy gépeken, a mezei honpolgár csak húzgálja a száját egy kedvező,de jól lehetőségen. Ezért kopik a hifi alulról, ahogy fogalmazott.
olvassatok :)
https://index.hu/kultur/klassz/highend1112/
Alapvetően a hifi se érdekel már egyáltalán, a bicajokon való vergődés pont annyira érdekel, mint a hifi.
Nézegetem a sporttársak kerékpárjait mikor gurulok és összetalálkozunk, jó drágák, a hajtás meg tiszta ótvar, pedig azon tényleg múlik valami. De mindegy, aki akar hifizzen, grammozzon, képekről állapítsa meg, hogy melyik gép milyen én meg megyek tekerek, mert szeretek akkor is, ha sose lesz belőlem semmi. :)