830g az a váz... egy tesztben említik 810-nek,amit épp néztem. de az lehet a nyers tömege. deca alapján a festett 830... kb mindegy, de 830...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
nézelődni kezdtem, mi akar ez lenni. érdekes, hogy pont, mi csóró magyarok nem tudunk örülni annak, hogy harmadáron kapsz egy jó bicajtt
suzuki kór...
ez a faszi még nem a PRO verziót kergeti meg is tud neki örülni. bár a festett váz it is csak 810g.(lehet neki jobb is ez)
15:30 körül kiállvá megtapossa. akinek van hozzá szeme, látszik. hogy semmit nem csavarodik, pedig ez a manus lehet vagy 100-120kg. Persze, ha valaki ránéz a vázra. ordít róla, hogy statikailag rendben van. Szerintem meg kel tanulni felismerni az értéket, mert nagyon be lehet menni az erdőbe... ahogy egyszer bazsó mondta a peugeot 206RC-re; megy, mint a barom...
ami necces lesz, nem lehet tudni, ezek az árak meddig maradnak így. egyelőre igen kedvezőek
youtu.be/jM9C06ke1H0

ez a faszi még nem a PRO verziót kergeti meg is tud neki örülni. bár a festett váz it is csak 810g.(lehet neki jobb is ez)
15:30 körül kiállvá megtapossa. akinek van hozzá szeme, látszik. hogy semmit nem csavarodik, pedig ez a manus lehet vagy 100-120kg. Persze, ha valaki ránéz a vázra. ordít róla, hogy statikailag rendben van. Szerintem meg kel tanulni felismerni az értéket, mert nagyon be lehet menni az erdőbe... ahogy egyszer bazsó mondta a peugeot 206RC-re; megy, mint a barom...
ami necces lesz, nem lehet tudni, ezek az árak meddig maradnak így. egyelőre igen kedvezőek
youtu.be/jM9C06ke1H0
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
az újnak is megvna a varázsa... nehéz használtan olyat venni, amit elvárunk. nem is értem a tulajokat mit csinálnak egy bicajjal. azért mikor vettem a pz xs reactor, amit kénytelen voltam használtan,.., hogy is fogalmazzak... nekem is van, de az kb úgy néz ki, mint amit most vettél ki a dobozból, amit meg vettem, azért vannak rajta apró karcok a fényezésen. semmi durva, de közel se olyan, mint amit lassan 10 éve pátyolgatok (még csak 9).
a dogmánaknlátszott, hogy nagyon figyelt a gazdája rá, nem is ,ehetett bwlekötni, kivéve egy láncledobás nyomait a festésen a tányér mögött. az axxony caminja lényegéb csak egy váz volt, a többit vagy cserélni, vagy javítani kellett... a pinarelo gan... tyű, az már látott mindent... de azon legalább a váltás rendben volt, de csapágyakat, hajtást cserélni kellett, a vázat festékjavítani néhány kritikus ponton. kormány, stucni,nyereg alapértelmezetten cserés. kerék nyilván, de a ganhoz nem is kértem a kb 20 éves fulcrum zerot, se nyerget se láncot,se sort.
xal, kb ez a van a 4-500ezres használtszegmensben... biztos van jó vétel szerencsével. de az lesz a kevesebb. ha kifér egy új, lehet érdemesebb.
amúgy reggel nem is jó linket tettem be. van decaban 1.1-ért az edr váz, felnifékes ultegra szettel, fulcrum zero kerekekkel (síkon is jól megy, hegyre is felmegy, szél nem dobálja). kb ez az,amihez lehet sose nyúlnál hozzá és Te fingod tele a nyerget először
https://www.decathlon.hu/p/orszaguti-ke ... mc=8529321
de amúgy. csak behülyítjük itt egymást. eddig mindenki elvolt a boldogan a lovával
a dogmánaknlátszott, hogy nagyon figyelt a gazdája rá, nem is ,ehetett bwlekötni, kivéve egy láncledobás nyomait a festésen a tányér mögött. az axxony caminja lényegéb csak egy váz volt, a többit vagy cserélni, vagy javítani kellett... a pinarelo gan... tyű, az már látott mindent... de azon legalább a váltás rendben volt, de csapágyakat, hajtást cserélni kellett, a vázat festékjavítani néhány kritikus ponton. kormány, stucni,nyereg alapértelmezetten cserés. kerék nyilván, de a ganhoz nem is kértem a kb 20 éves fulcrum zerot, se nyerget se láncot,se sort.
xal, kb ez a van a 4-500ezres használtszegmensben... biztos van jó vétel szerencsével. de az lesz a kevesebb. ha kifér egy új, lehet érdemesebb.
amúgy reggel nem is jó linket tettem be. van decaban 1.1-ért az edr váz, felnifékes ultegra szettel, fulcrum zero kerekekkel (síkon is jól megy, hegyre is felmegy, szél nem dobálja). kb ez az,amihez lehet sose nyúlnál hozzá és Te fingod tele a nyerget először

https://www.decathlon.hu/p/orszaguti-ke ... mc=8529321
de amúgy. csak behülyítjük itt egymást. eddig mindenki elvolt a boldogan a lovával

halfnote.hu
halfnote.hu
Na jó, száraz időben talán.
Pár hónapja dobálgattuk a hirdetés linkeket, azért nem lehetetlen jó állapotú gépeket kifogni jó áron. Ahol vettem a kerekeket, ott pl. volt egy elég fiatal Cannondale SuperSix 105-el, olyan 400 körül. Ránézésre lehetett benne pár száz kilométer, sehol egy karc. Tényleg olyan "nemdohányzó nyugdíjas német doktornőtől, aki a szobában tartotta" kinézete volt. Persze rengeteg szutyok is forog, de a nagyobb lyukra futásokat el lehet kerülni. Elég árulkodó, hogy ki, milyen fotókat tesz be (vagy mit nem), illetve a hirdetés szövegezése is sokat elárul. Persze legbiztosabb újat venni (bár nekem pl. 10 éves koromban volt utoljára gyári, nem építgetett gépem
).
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4993
a kép sűrítve illusztrálja, miért nem fogok soha montizni.Rotox írta: ↑2023.08.29., kedd 21:18
Ez most szerintem épp passzol ide: a 30+ éves Mali bringámon - tudom, szentségtörés- épp most cseréltem ki a ferdecsövön lévő váltókarokat a legprosztóbb Claris fékváltókarokra, a váltó is Claris lett (eddig 2x7 sebességes volt, így nincs túl nagy választék
), meg akkor már egy HG51 8-as sor is rákerült. Még az eső előtt, délután nyomtam egy laza 60 km-t; fülig ér a szám.
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy egy középszintű mai brinyó ehhez képest mekkora upgrade volna (szvsz. nagyobb, mint amikor a 26-os alu Merida montim helyett megérkezett a 29-es karbon Cannondale).
Még a végén tényleg veszek egy új outit.
Ja, és ilyen, amikor az ember montis cipőben indul outizni:![]()

Pár hónapja dobálgattuk a hirdetés linkeket, azért nem lehetetlen jó állapotú gépeket kifogni jó áron. Ahol vettem a kerekeket, ott pl. volt egy elég fiatal Cannondale SuperSix 105-el, olyan 400 körül. Ránézésre lehetett benne pár száz kilométer, sehol egy karc. Tényleg olyan "nemdohányzó nyugdíjas német doktornőtől, aki a szobában tartotta" kinézete volt. Persze rengeteg szutyok is forog, de a nagyobb lyukra futásokat el lehet kerülni. Elég árulkodó, hogy ki, milyen fotókat tesz be (vagy mit nem), illetve a hirdetés szövegezése is sokat elárul. Persze legbiztosabb újat venni (bár nekem pl. 10 éves koromban volt utoljára gyári, nem építgetett gépem

ha sokáig mondogatod, még a végén Te magad is elhiszedSzalon írta: ↑2023.08.29., kedd 17:21Canyonnak 3 különböző minőségű karbon váza van, Deca bicajnak 2, nekik igazából hiányzik a top... szóval ezért ha almát-almával szeretnél összehasonlitani, akkor ez az "igazságos" összehasonlitás.revox írta: ↑2023.08.29., kedd 16:44házszámot tévesztettélengem az zavar,hogy a top bringák 12-16.000 EUR-ba fájnak. Amiket linkeltél, én azokat nem kérem feléért se, mert nem látom bennük a potenciált, de nem is a top vonalas vázra épülnek, ellentéteben a decathlonossal, ami a top vázra épül,amire az RCR PRO jelölés utal (a sima RCR is ott van, srammal 2misiért, a leírásban meg ott az okosság,mi, mit jelent). ez nagy difi. olyan,mintha ezzel a felszereltséggel a Dogma F vázat kapnád meg ennyiért. jó vétel lenne?
![]()
ui: Ha valamelyik ezek közül mégis a top vázra épülne, attól elnézést kérek, de olyan "nem tetszenek", hogy akkor se kérem féláron se![]()

a pro a top szint. de a mezei szint se ijesztő súlyra.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1260
Ez most szerintem épp passzol ide: a 30+ éves Mali bringámon - tudom, szentségtörés

Ja, és ilyen, amikor az ember montis cipőben indul outizni:

- pärt
- Hazajáró lélek
Most már van elég link, vegyen már valaki egy új gépet, mert megesz az ideg!
Az a nagy helyzet, hogy mind rettenetesen meg vagyunk elégedve a választásunkkal, csak jó kitárgyalni, mit, miért nem vennénk.

Az a nagy helyzet, hogy mind rettenetesen meg vagyunk elégedve a választásunkkal, csak jó kitárgyalni, mit, miért nem vennénk.
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1498
Canyonnak 3 különböző minőségű karbon váza van, Deca bicajnak 2, nekik igazából hiányzik a top... szóval ezért ha almát-almával szeretnél összehasonlitani, akkor ez az "igazságos" összehasonlitás.revox írta: ↑2023.08.29., kedd 16:44házszámot tévesztettélengem az zavar,hogy a top bringák 12-16.000 EUR-ba fájnak. Amiket linkeltél, én azokat nem kérem feléért se, mert nem látom bennük a potenciált, de nem is a top vonalas vázra épülnek, ellentéteben a decathlonossal, ami a top vázra épül,amire az RCR PRO jelölés utal (a sima RCR is ott van, srammal 2misiért, a leírásban meg ott az okosság,mi, mit jelent). ez nagy difi. olyan,mintha ezzel a felszereltséggel a Dogma F vázat kapnád meg ennyiért. jó vétel lenne?
![]()
ui: Ha valamelyik ezek közül mégis a top vázra épülne, attól elnézést kérek, de olyan "nem tetszenek", hogy akkor se kérem féláron se![]()
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
házszámot tévesztettélSzalon írta: ↑2023.08.29., kedd 16:20Pár nappal ezelőtt még azon ment a nyavajgás, hogy 1 misi felett járnak az új 12s Di2 Ultegrás bicajok, vagyis pontosabban, hogy 1,5-ért mennek, aztán hoztam pár példát, hogy azért lehet találni annál jobb áron is, ha valaki kicsit körbenéz.
Most meg a dekás ultegrás bicaj simán megér 2,2 misit????![]()
![]()
![]()
Hol a kandi kamera?
Új Canyon endurance 4200 EUR, a maradék 1300 EUR-ból nem hogy egy Ultegra, de még egy extra szett DA kerék is ki tud jönni ha kifogsz egy akciót... (múlt héten kb 1300-ert akciózták, de kb bárhol lehet jelenleg is 1450 körül venni az új DA kerekeket...)
Az új Ultimate is olcsóbb, mint az decás jobb felszereltséggel...
De igazából, egy új Aeroad is ki tud jönni 5500-ból, ha 4000-ért ezt megveszed, plusz veszel hozzá egy full komplett új Ultegra szettet 1600-1700EUR-ért, akkor kb ajándékba kaptál az Aerod mellé egy 11s Ultegra szettet... Ha nincs kedved szerelgetni, akkor meg kicsit többért megveheted persze kompletten is 12s Ultegrával...

ui: Ha valamelyik ezek közül mégis a top vázra épülne, attól elnézést kérek, de olyan "nem tetszenek", hogy akkor se kérem féláron se

halfnote.hu
halfnote.hu
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1498
Pár nappal ezelőtt még azon ment a nyavajgás, hogy 1 misi felett járnak az új 12s Di2 Ultegrás bicajok, vagyis pontosabban, hogy 1,5-ért mennek, aztán hoztam pár példát, hogy azért lehet találni annál jobb áron is, ha valaki kicsit körbenéz.
Most meg a dekás ultegrás bicaj simán megér 2,2 misit????

Hol a kandi kamera?
Új Canyon endurance 4200 EUR, a maradék 1300 EUR-ból nem hogy egy Ultegra, de még egy extra szett DA kerék is ki tud jönni ha kifogsz egy akciót... (múlt héten kb 1300-ert akciózták, de kb bárhol lehet jelenleg is 1450 körül venni az új DA kerekeket...)
Az új Ultimate is olcsóbb, mint az decás jobb felszereltséggel...
De igazából, egy új Aeroad is ki tud jönni 5500-ból, ha 4000-ért ezt megveszed, plusz veszel hozzá egy full komplett új Ultegra szettet 1600-1700EUR-ért, akkor kb ajándékba kaptál az Aerod mellé egy 11s Ultegra szettet... Ha nincs kedved szerelgetni, akkor meg kicsit többért megveheted persze kompletten is 12s Ultegrával...
Avantgarde Acoustic Duo G2
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
néztem franciáknál,még ott sincs DA verzió. 3 értékelése van... hááát... azért várható, hogy elég jó ár/érték aránya lesz, kérdés, mennyire lesz elérhető,de idővel biztos. az inkább a kérdés, meddig tartja az árát. bár a korábbi DA kiadás amikor elérhetővé vált, tartotta. de azt nézem, wattmérős is... a hasadék a Canyon. gyerekek, csont nélkül vinném. ez a jó biznisz (5500EUR, 2.2m HUF)
gugle fordító:
KIVÁLÓ!
5/5
•
A felülvizsgálat dátuma: {0}
2023.08.14
A szerzőről
DÁNIEL
Franciaország
Ellenőrzött vásárló
Az RCR PRO ROAD BIKE SHIMANO ULTEGRA DI2 RAW CARBON POWER SENSOR-ról
2-8 hétig használható
KIVÁLÓ!
hozam
5/5
könnyűség
5/5
Brand Response
Szia Daniel,
Köszönjük a bizalmat, és örülünk, hogy a kerékpár megfelel az elvárásainak.
Az egész Van Rysel csapat csatlakozik hozzám, és nagyszerű teljesítményt kíván az újraélesztéshez.
Sportszerűen,
Jeremiah Debeuf
Van Rysel termékmenedzser
Remek bicikli
5/5
•
2023.08.07
A szerzőről
Pierre-Eric
Férfi
Franciaország
2-8 hétig használható
Volt szerencsém rendelni egyet L-es méretben.
Ez egy rendkívül könnyű és érzékeny kerékpár, de ennek ellenére különösen stabil nagy sebességnél. A merevség a kényelem szempontjából nem hátrányos számomra. Inkább a 172,5-ös hajtókarokat választottam volna, de ez részlet. Egy Aeroadon lovagoltam. Még egy kicsit korai következtetéseket levonni, de nem hiszem, hogy megbánnám, hogy változtattam, mivel ez az újraélesztés most remek.
hozam
5/5
könnyűség
5/5
Brand Response
Szia Pierre!
Köszönöm véleményét és bizalmát.
Örömmel olvasom, hogy az RCR betartja ígéreteit, jó hajtókaros játékokat kívánunk!
Sportszerűen,
Jeremiah Debeuf
Pierre-Eric hasznosnak találta ezt a választ
Remek bicikli
5/5
•
2023.07.31
A szerzőről
Bertrand
Férfi
Franciaország
Ellenőrzött vásárló
2-8 hétig használható
Szerencsém volt egy ilyennel, és ezen a hétvégén tettem meg vele az első köreimet (140 km). Ideges kerékpár, könnyen kezelhető és meglehetősen kényelmes (kevesebb, mint a kanyon állóképességem). Az árához képest nincs jobb, a bringa nagyon hatékony, csak a bicikliző lesz a határ :-) Már csak a lánctányéromat 50-32-re kell cserélni....
gugle fordító:
KIVÁLÓ!
5/5
•
2023.08.14
A szerzőről
DÁNIEL
Franciaország
Ellenőrzött vásárló
2-8 hétig használható
KIVÁLÓ!
hozam
5/5
könnyűség
5/5
Brand Response
Szia Daniel,
Köszönjük a bizalmat, és örülünk, hogy a kerékpár megfelel az elvárásainak.
Az egész Van Rysel csapat csatlakozik hozzám, és nagyszerű teljesítményt kíván az újraélesztéshez.
Sportszerűen,
Jeremiah Debeuf
Remek bicikli
5/5
•
2023.08.07
A szerzőről
Pierre-Eric
Férfi
Franciaország
2-8 hétig használható
Volt szerencsém rendelni egyet L-es méretben.
Ez egy rendkívül könnyű és érzékeny kerékpár, de ennek ellenére különösen stabil nagy sebességnél. A merevség a kényelem szempontjából nem hátrányos számomra. Inkább a 172,5-ös hajtókarokat választottam volna, de ez részlet. Egy Aeroadon lovagoltam. Még egy kicsit korai következtetéseket levonni, de nem hiszem, hogy megbánnám, hogy változtattam, mivel ez az újraélesztés most remek.
hozam
5/5
könnyűség
5/5
Brand Response
Szia Pierre!
Köszönöm véleményét és bizalmát.
Örömmel olvasom, hogy az RCR betartja ígéreteit, jó hajtókaros játékokat kívánunk!
Sportszerűen,
Jeremiah Debeuf
Pierre-Eric hasznosnak találta ezt a választ
Remek bicikli
5/5
•
2023.07.31
A szerzőről
Bertrand
Férfi
Franciaország
Ellenőrzött vásárló
2-8 hétig használható
Szerencsém volt egy ilyennel, és ezen a hétvégén tettem meg vele az első köreimet (140 km). Ideges kerékpár, könnyen kezelhető és meglehetősen kényelmes (kevesebb, mint a kanyon állóképességem). Az árához képest nincs jobb, a bringa nagyon hatékony, csak a bicikliző lesz a határ :-) Már csak a lánctányéromat 50-32-re kell cserélni....
halfnote.hu
halfnote.hu
onliny nem elérhető. gondolom pár boltban van. akinek nagyon kell,tuti lehet hozatni. ami inkább necces, nekem XXS kellene, de az nincs a lenyíló listában se. indulnak a world tourban és ott csak olyan gép mehet,ami kereskedelmi forgalomban is kapható. de ezt, ennyiért be merném vállalni. tuti lesz dura ace verziója is, de már ez is a PRO váz.Rotox írta: ↑2023.08.29., kedd 14:47Kattints a méretválasztásra; egyik méretben sem elérhető...revox írta: ↑2023.08.29., kedd 14:29amúgy olvassák az avx-et... gyorsan elkezdtek fejleszteni és árat emelniez még csak ultegra....
https://www.decathlon.hu/p/orszaguti-ke ... 2&c=FEKETE![]()
![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1260
Kattints a méretválasztásra; egyik méretben sem elérhető...revox írta: ↑2023.08.29., kedd 14:29amúgy olvassák az avx-et... gyorsan elkezdtek fejleszteni és árat emelniez még csak ultegra....
https://www.decathlon.hu/p/orszaguti-ke ... 2&c=FEKETE

amúgy olvassák az avx-et... gyorsan elkezdtek fejleszteni és árat emelni
ez még csak ultegra....
cserébe a 7,2-es tömeg nem rossz első hallásra...

cserébe a 7,2-es tömeg nem rossz első hallásra...

halfnote.hu
halfnote.hu
nagyon jó,de mire is? magas csalán, vagy hamis foxik esetére postásknak?
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Lazításként:
Nem, ne kérdezzétek! Én sem tudom. Talán velocipédelvonási tüneteik vannak.
Én is sok cuccukat használtam, használom, van ami bevált, van ami kevésbé. Túraruhák, cipők, bringás gatya, mez... semmi különös, árukért jók, de túrabakancsot pl. nem vennék tőlük soha, sátrat is találtam jobbat, csúcs bringáscipőjüket felpróbáltam, szerintem egy hollandi fapapucs is kényelmesebb. Szóval nekem a név nem kizáró ok, próba, aztán elválik.
Egyébként nem vagyok a nagy nép-sportáruházak szószólója. Ismerősömet hasztalan próbáltam lebeszélni egy Hervis-es gyerek montiról. Hiába mondtam, hogy vegyen inkább annyiért heroint a kölyöknek, az kevésbé árt, csak megvette karácsonyra. Aztán áthozta, hogy próbáljam meg valamenyire használhatóra beállítani.
- pärt
- Hazajáró lélek
Nem szándékszom cserélni, de nem gondolom, hogy egy esetleges cserében próbálna bárki is gátolni.Vinkler írta: ↑2023.08.29., kedd 11:08
Felőlem lecserélheted a tiédet, senki sem tart vissza.
Egy dolog biztos, kipróbáltam pár topp dechas terméket, egyik sem ütötte meg a topp gyártók azonos szintű termékeinek színvonalát, de olcsóbb.
Ez a saját tapasztalatom.
Ahogy kiolvasom az írásodból, a tiéd más.
Egyébként pölö az Aldis gyerekroller az egyazon áru dechashoz képest jobb. A gyerekek nyúzzák mindkettőt. De, ha fordítva lenne sem vennék párizsit a dechaban.![]()

Én is sok cuccukat használtam, használom, van ami bevált, van ami kevésbé. Túraruhák, cipők, bringás gatya, mez... semmi különös, árukért jók, de túrabakancsot pl. nem vennék tőlük soha, sátrat is találtam jobbat, csúcs bringáscipőjüket felpróbáltam, szerintem egy hollandi fapapucs is kényelmesebb. Szóval nekem a név nem kizáró ok, próba, aztán elválik.
Egyébként nem vagyok a nagy nép-sportáruházak szószólója. Ismerősömet hasztalan próbáltam lebeszélni egy Hervis-es gyerek montiról. Hiába mondtam, hogy vegyen inkább annyiért heroint a kölyöknek, az kevésbé árt, csak megvette karácsonyra. Aztán áthozta, hogy próbáljam meg valamenyire használhatóra beállítani.

ez biztos termékfüggő. nekem pl a túranadrágok (nem a sima szövet, a technikai anyagból kreált teljesítménytúrás) tökéletesen beváltak. vagy a zoknik, vagy pólók, de a cipőjükkel nem tudok, mit kezdeni. Adidas Terreyxeket koptatunk,amik baromi könnyű cípők, de jól fognak. elég gyors haladást biztosítanak kimondottan meredeken is. mondjuk az adidas se egy kimondottan teljesítménytúrás cég, bár terepfutó-cipőjük van,ez meg annak a szárasított, tankosítottabb verziója. de semmi kéztetést nem érzek, hogy a még drágább la sportivat vegyem meg, bár az színben olyan climb-osabb... A golfpólóik egy fred perryhez mérten mosogatórongynak való,vagy portörlőnek és a kabátok, még ha funkcionálisak is, némi színvilágot elleshetnének az igazi hiker cégektől, de van, ahol jól belenyúlnak. A bringa nem nagy varázslat,ha sikerül egy jó vazt szerezni, a többi Deda,shimano és mavic,fulcrum kérdése, viszont ezeket bazi olcsón be tudjk szerezni, gondolom hatalmas tételben. egyszer szólt a debreceni boltvezető,hogy akciózzák a régi top binyót. még rendesen elgondolkodtam,hogy csajk az alkatrélszek miatt megveszem. Dura szett, fulcrum zero carbon kerékszett, legfullosabb dedda, csak olyan nagy volt a váz (56-57 környéke), a hozzá mért komrány,hajtókar,mindenen bazi nagy volt, de ha a vázat arra használom,hogy kutyákat kergetek vele, az alkatrészkupac is bagóért lett volna.Vinkler írta: ↑2023.08.29., kedd 11:08Felőlem lecserélheted a tiédet, senki sem tart vissza.
Egy dolog biztos, kipróbáltam pár topp dechas terméket, egyik sem ütötte meg a topp gyártók azonos szintű termékeinek színvonalát, de olcsóbb.
Egyébként pölö az Aldis gyerekroller az egyazon áru dechashoz képest jobb. A gyerekek nyúzzák mindkettőt. De, ha fordítva lenne sem vennék párizsit a dechaban.![]()
amúgy régebben láttam, az 1milkós bicó beszer értke, sima kereskedőnél 430 volt... a köztes az áfa és a kereskedő árrése. xal van ott a bicajárakban honnan faragni. szerintem a deca is fog rajta még így is rendesen, csak beéri kevesebbel, meg ugye saját bolthálózata van és a gyártótól direkbe rendeli be, vagy maga gyártat.
halfnote.hu
halfnote.hu
a race goes vázuk 340körül volt, de azóta az árak kicst másak lettek,de szerinem most se lenne 500-550nél több. 840g-os váz, 360g körüli villával, teljesen jó kompromisszum könnyű,de még van benne anyag skálán. de tényleg jó a hajtáshatékonyságuk. ami nem annyira tetszett, nem voltak túl szépek. valahol találtam egy gyöngyházfehéret fotón, az jól nézett ki és a haver női váza fehérben (ugyanaz,csak rövidebb a felsőcső 1 centivel S méret esetén).Vinkler írta: ↑2023.08.29., kedd 10:48Hát én azért meg merem kockáztatni, hogy ebből a felső polcos dechas vázból kevesebbet adnak el, mint egy felső canyonbol, Cube ból, de sztem Speciből, Pinarelloból is sokkal többet.
Szinte alkatrész árban van a Decha bringa, a váz kb beszer áron lehet, gondolom presztízs építés miatt, de ez csak tipp.
hogy mennyit adtak el, azt a jóisten se tudja. az biztos,hogy bicajos körökben, nincs nagy neve, de lehet csak itthon "suzuki"... áá, nem, azért sehol nem lehet látni,hogy valaki ezzel frenkizzen.
na,itt van fehér is. ezek a bicajok jól mentek ám. valsz az úri közönségnek túl racsingos, így most az EDR-t nyomják... De majd jön a modellváltás, ha 2024-től a felnőtt sort is ők látják el bringával.
youtu.be/YvyiMEsazU0
halfnote.hu
halfnote.hu
Egyébként pölö az Aldis gyerekroller az egyazon áru dechashoz képest jobb. A gyerekek nyúzzák mindkettőt. De, ha fordítva lenne sem vennék párizsit a dechaban.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8928
Felőlem lecserélheted a tiédet, senki sem tart vissza.
Egyébként pölö az Aldis gyerekroller az egyazon áru dechashoz képest jobb. A gyerekek nyúzzák mindkettőt. De, ha fordítva lenne sem vennék párizsit a dechaban.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
ahol nincs erő,még jobban számít, mert az a kevés hasznosuljon, ne elrugózzon. más kérdés,hogy attól még gyenge marad, de önmagához mérten jobb, egy jobb bicajjal.asebestyen írta: ↑2023.08.29., kedd 10:36Ezeknek a srácoknak tizenévesen 6W/tskg felett van az FTPjük. Közünk nincs hozzájuk, se síkon, se hegyre, se sehol, mindegy ki mivel megy.revox írta: ↑2023.08.29., kedd 09:51
hol mentek 50-et? mivel?
én negyvenegynehány évesen mentem, fődegyedül és race lite bringával. de valsz olyanok a viszonyok,hogy így adja ki. meg az eleje nem is volt rohanós...
7,23 km 22, szint avg meredekség: 0,1%time: 9:38 speed avg 45,1 HR avg 181, maxHR 188. ez taz alubringa csinálta, fulcrum quattro alukerékkel, conti attack/force gumikkal, vittoria ultralite belsővel.
Sajna Sebi, 40 fölött van eltérés. majd rángasd meg a bringákat ilyen tempón (síkon) és rájössz :)
de az biztos, aki baromi erős, az gyengébb bicajjal is hozza, amit egy gyengébb bármivel,de ha a sprinten te akarsz előrébb végezni 0,05 másodperccel (megtörtént,hogy a mezőnyhajrát annyival nyertem), akkor majd számít, hogy a bicaj ugrik e, vagy csak vánszorog. ma már nekem se számít, csak tudom, miként viselkedik egy jó bicaj,ha lassan mennek vele és ha nem azt érzem, viszket a seggem, hiába nem rohanok komolyabban sehova![]()
Van különbség - ahogy az imént is írtam -, csak abból mi semmit nem tudunk kihasználni. Akik 40 körül órákat mennek egyedül, ott számít. PJ annó 5-6 órás edzésen is ment 36-37-es átlagokat egydül, csak volt 470W FTP-je, meg 350W NP sok órás edzései. Nah, ott számít.
az viszont megint más kérdés, hogy valaki 30-al megy, vagy egy jobb bicajjal 30,5-el. kérdés,megéri e, érdekli e. akit nem érdekel, annak kb mindegy, mit vesz. engem annyira nem érdekel, én hifizek. engem az érdekel, hogy a technikát megfejtsem és legyőzzem. friss tanulság, hogy a vittoria mastik proval nagyon könnyű kozpontosítani a szingót (ha feltetted,annyira csúszik még a ragacs, csak felfújod 10 barra és behúzza magát full középre. csodás élmény

halfnote.hu
halfnote.hu
Szinte alkatrész árban van a Decha bringa, a váz kb beszer áron lehet, gondolom presztízs építés miatt, de ez csak tipp.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8928
Hát én azért meg merem kockáztatni, hogy ebből a felső polcos dechas vázból kevesebbet adnak el, mint egy felső canyonbol, Cube ból, de sztem Speciből, Pinarelloból is sokkal többet.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Van különbség - ahogy az imént is írtam -, csak abból mi semmit nem tudunk kihasználni. Akik 40 körül órákat mennek egyedül, ott számít. PJ annó 5-6 órás edzésen is ment 36-37-es átlagokat egydül, csak volt 470W FTP-je, meg 350W NP sok órás edzései. Nah, ott számít.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7554
Ezeknek a srácoknak tizenévesen 6W/tskg felett van az FTPjük. Közünk nincs hozzájuk, se síkon, se hegyre, se sehol, mindegy ki mivel megy.revox írta: ↑2023.08.29., kedd 09:51
hol mentek 50-et? mivel?
én negyvenegynehány évesen mentem, fődegyedül és race lite bringával. de valsz olyanok a viszonyok,hogy így adja ki. meg az eleje nem is volt rohanós...
7,23 km 22, szint avg meredekség: 0,1%time: 9:38 speed avg 45,1 HR avg 181, maxHR 188. ez taz alubringa csinálta, fulcrum quattro alukerékkel, conti attack/force gumikkal, vittoria ultralite belsővel.
Sajna Sebi, 40 fölött van eltérés. majd rángasd meg a bringákat ilyen tempón (síkon) és rájössz :)
de az biztos, aki baromi erős, az gyengébb bicajjal is hozza, amit egy gyengébb bármivel,de ha a sprinten te akarsz előrébb végezni 0,05 másodperccel (megtörtént,hogy a mezőnyhajrát annyival nyertem), akkor majd számít, hogy a bicaj ugrik e, vagy csak vánszorog. ma már nekem se számít, csak tudom, miként viselkedik egy jó bicaj,ha lassan mennek vele és ha nem azt érzem, viszket a seggem, hiába nem rohanok komolyabban sehova![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
ez érdekesebb...revox írta: ↑2023.08.29., kedd 09:12node,egy érdekes mondat... ki lehet bontakozni, lehet szakérteni![]()
itt vajon a fordítás sántít, vagy igaz... az fix, hogy az acél mindig jobb,mint az alu, de ezt még, így nem láttam, hallottam. Amikor agyaltam nemrég egy Zero vásárlásán, elemrengtem,nem e inkább az acélküllős 3-ast kellene... csak fura...
ez az 1milkós decathlonos bringa lapján vam...
FULCRUM RACING3 DB Tubeless kerekek (1)
A Racing 3 DB technológia növeli a teljesítményt a legkülönfélébb helyzetekben is, ezáltal megbízhatóságot és elégedettséget biztosít.
A csapágyaknak köszönhetően rendkívüli gördülési hatékonyságot kínál, az acélküllők kényelmet biztosítanak és a Racing Zerohoz képest 25%-kal nagyobb teljesítményt biztosít.

halfnote.hu
halfnote.hu