asebestyen írta: ↑2023.08.29., kedd 08:16
A Cannondale 7.7kg 56-os méretben, a nagy Garmin tartóval, amire az első lámpát is rá lehet rakni, meg a W mérős Garmin pedállal, az 500g magában. A kormány meg a nyeregcső alap alu. Most kíváncsiságból mértem csak meg, de majdnem olyan szar akkor, mint egy alu Merida.
rugózhatsz ezen Sebi, de az az alu merida jól sikerült. ezt nem tudom elmondani minden merida termékről, de voltak jólsikerült darabok.
amúgy míg nálad a kiegészítők nehezek,addig az alu meridán csak a váz volt kicsivel nehezebb, mint egy átlagos karbonváz. cserébe 1320g kerék és ami lehet,karbon. azzal a bicajjal,úgy,hogy csak trénigezni mentem ki,bekönyökölve debreceJózsa-hajdúböszörmény között (kb 7 kili,max 8) 45-ös átlaggal KOM-ot hasítottam. nem PR-t, KOM-ot és nem két füstifecske járt arra rajtam kívül 10 év alatt. már leszedték,de stéherben a kis genyó dksi-s kölykök. ha ráfeküdnének,le tudnák szedni, de 45 az akkor is 45. 30-nál kb mindegy, a Triban Easy-vel is megyek annyival. 45-el már nem. ráadásul az elején lassan indultam meg, 40k körül, a végén mikor lenéztem az órára, láttam 56-57-et is,igaz,ott már van pici lejtése az útnak (de nem olyan, amilyenek felétek vannak

). Cserébe folyton kiflaggelték, hogy kamu
ha most választanom kell,hogy egy merida reacto alsóvonalas bringa a maga 9 kilójával és expert ekrekeivel,vagy a race lite, úgy felszerelve,ahogy volt fénykorában, utóbbit választanám. eladtam havernak 150-ért

igaz, olcsóbb maviccal.
de nincs ebben sok csoda... voltak jó hydrofromos vázak. Kis Attila pl egy Kellys aluval lett m2 magyar bajnok 2014-ben. De huszárvágással ide lehet dobni Ganna 1 órás bringáját is, bár az technológiában a jövőt vetíti előre
szereccsük a jót és a felsőházat és ami a prosikban és a neten van szentírás, de a bringa ettől bonyolultabb. nem annyira, mint a hifi (bár az se az, jól szól,vagy nem), de el lehet veszni az erdőben, főleg,hogy mostanra minden neten rendelős jóformán és vakon kell megvenni, olvasva a sorok között a reviewkban.
én kívánok mindenkinek szuper bringát, igényének megfelelőt. avg 25-30-hoz szinte mindegy, ami tetszik, aki fölé akar mászni, az okosan válogasson.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu