ahol nincs erő,még jobban számít, mert az a kevés hasznosuljon, ne elrugózzon. más kérdés,hogy attól még gyenge marad, de önmagához mérten jobb, egy jobb bicajjal.asebestyen írta: ↑2023.08.29., kedd 10:36Ezeknek a srácoknak tizenévesen 6W/tskg felett van az FTPjük. Közünk nincs hozzájuk, se síkon, se hegyre, se sehol, mindegy ki mivel megy.revox írta: ↑2023.08.29., kedd 09:51
hol mentek 50-et? mivel?
én negyvenegynehány évesen mentem, fődegyedül és race lite bringával. de valsz olyanok a viszonyok,hogy így adja ki. meg az eleje nem is volt rohanós...
7,23 km 22, szint avg meredekség: 0,1%time: 9:38 speed avg 45,1 HR avg 181, maxHR 188. ez taz alubringa csinálta, fulcrum quattro alukerékkel, conti attack/force gumikkal, vittoria ultralite belsővel.
Sajna Sebi, 40 fölött van eltérés. majd rángasd meg a bringákat ilyen tempón (síkon) és rájössz :)
de az biztos, aki baromi erős, az gyengébb bicajjal is hozza, amit egy gyengébb bármivel,de ha a sprinten te akarsz előrébb végezni 0,05 másodperccel (megtörtént,hogy a mezőnyhajrát annyival nyertem), akkor majd számít, hogy a bicaj ugrik e, vagy csak vánszorog. ma már nekem se számít, csak tudom, miként viselkedik egy jó bicaj,ha lassan mennek vele és ha nem azt érzem, viszket a seggem, hiába nem rohanok komolyabban sehova![]()
Van különbség - ahogy az imént is írtam -, csak abból mi semmit nem tudunk kihasználni. Akik 40 körül órákat mennek egyedül, ott számít. PJ annó 5-6 órás edzésen is ment 36-37-es átlagokat egydül, csak volt 470W FTP-je, meg 350W NP sok órás edzései. Nah, ott számít.
az viszont megint más kérdés, hogy valaki 30-al megy, vagy egy jobb bicajjal 30,5-el. kérdés,megéri e, érdekli e. akit nem érdekel, annak kb mindegy, mit vesz. engem annyira nem érdekel, én hifizek. engem az érdekel, hogy a technikát megfejtsem és legyőzzem. friss tanulság, hogy a vittoria mastik proval nagyon könnyű kozpontosítani a szingót (ha feltetted,annyira csúszik még a ragacs, csak felfújod 10 barra és behúzza magát full középre. csodás élmény