rugózhatsz ezen Sebi, de az az alu merida jól sikerült. ezt nem tudom elmondani minden merida termékről, de voltak jólsikerült darabok.asebestyen írta: ↑2023.08.29., kedd 08:16A Cannondale 7.7kg 56-os méretben, a nagy Garmin tartóval, amire az első lámpát is rá lehet rakni, meg a W mérős Garmin pedállal, az 500g magában. A kormány meg a nyeregcső alap alu. Most kíváncsiságból mértem csak meg, de majdnem olyan szar akkor, mint egy alu Merida.![]()
amúgy míg nálad a kiegészítők nehezek,addig az alu meridán csak a váz volt kicsivel nehezebb, mint egy átlagos karbonváz. cserébe 1320g kerék és ami lehet,karbon. azzal a bicajjal,úgy,hogy csak trénigezni mentem ki,bekönyökölve debreceJózsa-hajdúböszörmény között (kb 7 kili,max 8) 45-ös átlaggal KOM-ot hasítottam. nem PR-t, KOM-ot és nem két füstifecske járt arra rajtam kívül 10 év alatt. már leszedték,de stéherben a kis genyó dksi-s kölykök. ha ráfeküdnének,le tudnák szedni, de 45 az akkor is 45. 30-nál kb mindegy, a Triban Easy-vel is megyek annyival. 45-el már nem. ráadásul az elején lassan indultam meg, 40k körül, a végén mikor lenéztem az órára, láttam 56-57-et is,igaz,ott már van pici lejtése az útnak (de nem olyan, amilyenek felétek vannak

ha most választanom kell,hogy egy merida reacto alsóvonalas bringa a maga 9 kilójával és expert ekrekeivel,vagy a race lite, úgy felszerelve,ahogy volt fénykorában, utóbbit választanám. eladtam havernak 150-ért

de nincs ebben sok csoda... voltak jó hydrofromos vázak. Kis Attila pl egy Kellys aluval lett m2 magyar bajnok 2014-ben. De huszárvágással ide lehet dobni Ganna 1 órás bringáját is, bár az technológiában a jövőt vetíti előre
szereccsük a jót és a felsőházat és ami a prosikban és a neten van szentírás, de a bringa ettől bonyolultabb. nem annyira, mint a hifi (bár az se az, jól szól,vagy nem), de el lehet veszni az erdőben, főleg,hogy mostanra minden neten rendelős jóformán és vakon kell megvenni, olvasva a sorok között a reviewkban.
én kívánok mindenkinek szuper bringát, igényének megfelelőt. avg 25-30-hoz szinte mindegy, ami tetszik, aki fölé akar mászni, az okosan válogasson.