valamit nagyon rosszul csináltok... nekem tegnap esett meg, hogy 40körül gyorsultam fel az etap végére,de az út végén stoptábla van és nem belátható. amennyire tudtam,kiengedtem, de utána fékezni kellett a Stop miatt. Már megszoktam,hogy azért óvatosan, mert ne radírozzam le a szingót,azt nem akkora buli cserélgetni, meg kockásra koptatni. de még így,óvatosan is sikerült úgy behúzni (rendesen, nyilván két fékkel lassítok),he lesatuzot a segge és sajna meghúztam az aszfalton. persze,reflexből egybők éreztem,hogy el kell engednem, így csak kis csíkot hztam, de én nem tudom, mit műveltek a fékekkel

semmi extra, fulcrum speed xlr 50-es kerék,de semmi AC3 fékfelület,meg ilyenek. egyezik a kerék a 6. gen borával,csak fukrum,xal nem is mai darab. piros campa fékbetét. a fék se extra, megcsinálja a 6700 ultera is, ez axxem 6800as... ja,az.
vixont,tegnap elbaxtam az egyik kört. a körszámlálót nem nyomtam le időben és nem a résztávot rögzítettem. ma ráment a délelőttöm,de meg tudtam hekkelni

mindenesetre a fékpofákon gondolkodjatok el, vagy valamin, mert valami nagyon nem OK ott..