Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vibracsi V3 Max készülék alátétek

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Lezárt
Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 255

Re: Vibracsi V3 Max készülék alátétek

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Köszönöm a placcot és a lehetőséget! Elkelt.

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Fagy-lalt.

Rotteredi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Rotteredi »

Engem erdekel!

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Vibracsi V3 Max készülék alátétek

Bocsánat, hogy bele vaú, vaú, a hirdetésbe, de ha valakinek szüksége lenne még egy garnitúrára - ami fekete, itt lett vásárolva és pont ekkora összegért plusz posta -, akkor jelzem, hogy nekem van egy szett eladó. Telószám: 06/30/424-0133. Az ár 39.000,- Ft/3-as szett. A Vibracsik Ludányhalásziban laknak, de még a hónap folyamán készülök Budapestre és környékére, ahova ingyen elviszem.

Még egyszer bocs, hogy ide írtam, de talán nem foglal annyi helyet és remélem nem vonja maga után, hogy büntiből azonnal áthúzzanak a Rose D'or alatt:)!

Semmi gond, "elkülönítettem". üdv, tonee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.08.20., vas. 18:57-kor.
Ok: kiegészítés

Lezárt

Vissza: “Állványok, konzolok, rezgéscsillapító eszközök, tárolók”