Ja tényleg,most ,hogy írod ezt valamelyik nap lementettem,hogy majd berakom ide.asebestyen írta: ↑2023.08.18., pén. 07:44Az új Speci SL8-as váz 56-os méretben 685g.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 23:392012. Annyi bűne van, hogy a drótok nincsenek eldugva. Nehéz pedállal,kulacstartókkal, garminnal és ultegrával. Nem írom mennyi, nagyítva szerintem látszik. BoraOne35.
És arànylag haladós.
Amúgy az úgy volt, első két évben csak a top váz volt DA,red és olcsósítva az ultegra. Aztán jött a comp váz a pro alá,majd jött a lampre és top kiszerelésben is rádobott 1kilot, buta verziók pedig, ahogy írod, fölément a 9kg-nak. Nem,mintha a súly lenne a világmindenség vezérlőelve,de a megspórolt 2 wattok elmennek a súly cipelésére. Amúgy a modern bicajok valsz tènyleg a nagyobb tömeg ellenére,lehetnek hatékonyabbak, mint elődeik, de ez jellemzően ott jön ki, ahol klasszik, vagy sloping georól még most tértek csak át aerora. Az olyanok mint a reakciós, ezen átestek 10-12 éve. Nem sokan vállalták be,hogy a vàz 1kg legyen, ne 800g, de az idő őket igazolta.
3670.jpgKönnyű is meg aero is. Tudom, meg túláraztott is.
![]()
Kínai több kg műanyagot ad ugyanannyiért és olyan gyártó matricáját ragasztja rá, amilyet kérsz.![]()
Revi,azé a Merida ott a háttérben:)