a nyeregcső-felsőcső kersztnél tényleg elég fura,de ezen a fotón nem látszik az a "gyűrődés". de szerintem az 1,8m, tekintve,hogy béna méret, reális lehet az ódivatű, 11 speed, felnifékes setuppal, szingóval

talán itt jobban megvan

a nyeregcső-felsőcső kersztnél tényleg elég fura,de ezen a fotón nem látszik az a "gyűrődés". de szerintem az 1,8m, tekintve,hogy béna méret, reális lehet az ódivatű, 11 speed, felnifékes setuppal, szingóval

ebben Te vagy otthonSzalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:57Ilyen az eredeti, BoB - azaz Black on Black. Mondanám, hogy keresd a 10 különbséget a 2 váz között, de inkább 100 van... és nem a kép minősége miatt... Persze mindenki abban hisz, amibe szeretne, csak ne mondjuk arra a napon hagyottra, hogy Pinarello Dogma F12 - 1.8 misiért, mert az sajnos nem az...lacee írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:50Nekem elsőre olyan mintha nyers karbon lenne lakkal a váz,vagy mintha javított lenne,nehéz eldönteni a kép minősége miatt.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:30
Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...![]()
![]()
![]()
https://yankosbike.hu/shop/pinarello-f10-ultegra-r8020/
De mondjuk az 1.8-árt árult F12 is úgy néz ki, mint ami megolvadt volna a napon...
telefonon nem annyira adta, PC-n látom, hogy fura,de betudtam a nagy méretnek. egyébként a froomey volt ilyen színben. nem voltál itt valsz,amikor találtam és ezen vekengtünk,miért is ennyi, de nem tudtuk megfejteni.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:11
Mindenre megvan a kereslet, de ami túl jó űzletnek tűnik, az 99%-ban nem is igaz... Gyakorlatilag 800-ért kapsz egy használt ultegra szettet meg egy szemétre való vázat-kormányt. Annyira kajla már messziről is, hogy nem is értem ez hogy nem jött le neked, itt nem csak az apró részletek nem stimmelnek. A most linkelt froomey verzió is vicc, bár sokkal jobb koppintás, mit az előző... de soha sem volt ilyen designnal F12... 1db sem... Csodákban nem érdemes hinni... Amúgy az eredeti Froomey ilyen:

Ilyen az eredeti, BoB - azaz Black on Black. Mondanám, hogy keresd a 10 különbséget a 2 váz között, de inkább 100 van... és nem a kép minősége miatt... Persze mindenki abban hisz, amibe szeretne, csak ne mondjuk arra a napon hagyottra, hogy Pinarello Dogma F12 - 1.8 misiért, mert az sajnos nem az...lacee írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:50Nekem elsőre olyan mintha nyers karbon lenne lakkal a váz,vagy mintha javított lenne,nehéz eldönteni a kép minősége miatt.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:30Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...![]()
![]()
![]()
De mondjuk az 1.8-árt árult F12 is úgy néz ki, mint ami megolvadt volna a napon...
Nekem elsőre olyan mintha nyers karbon lenne lakkal a váz,vagy mintha javított lenne,nehéz eldönteni a kép minősége miatt.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:30Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:24nem állítom,hogy nem lehet,de pl ezt a yankost egyszer megkérdeztem egy speciről, hogy orig e vagy sem és megsértődve válaszolt, hogy ők nem árulnak bóvlit. De itt kilóg a lóláb rendesen.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:02
Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.
Az a baj, simán el is tudom képzelni.![]()
![]()
![]()

Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:24nem állítom,hogy nem lehet,de pl ezt a yankost egyszer megkérdeztem egy speciről, hogy orig e vagy sem és megsértődve válaszolt, hogy ők nem árulnak bóvlit. De itt kilóg a lóláb rendesen.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:02Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46
honnan lenneazt írja pinarello
Neked van, Te az apró részletekből vágod, én feltételezem, hogy azt árul,amit ír
de a yankosban lévő F12 is volt már téma, hogy baromi olcsó és vajh mi az oka... lehet az is china akkor? ha nem, akkor elég nagy kibaszás ennyiért, ilyen bicajokat árulni, mert utána erre hivatkozik mindenki,aki venni akar... nemigazán tesznek jót a használtpiacnak az ilyen hirdetések. Kellene erre valami büntetési tétel, ha tényleg hamisítványok és eredetiként árulják.
https://yankosbike.hu/shop/pinarello-f1 ... -dura-ace/
Az a baj, simán el is tudom képzelni.

Mindenre megvan a kereslet, de ami túl jó űzletnek tűnik, az 99%-ban nem is igaz... Gyakorlatilag 800-ért kapsz egy használt ultegra szettet meg egy szemétre való vázat-kormányt. Annyira kajla már messziről is, hogy nem is értem ez hogy nem jött le neked, itt nem csak az apró részletek nem stimmelnek. A most linkelt froomey verzió is vicc, bár sokkal jobb koppintás, mit az előző... de soha sem volt ilyen designnal F12... 1db sem... Csodákban nem érdemes hinni... Amúgy az eredeti Froomey ilyen:revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46honnan lenneazt írja pinarello
Neked van, Te az apró részletekből vágod, én feltételezem, hogy azt árul,amit ír
de a yankosban lévő F12 is volt már téma, hogy baromi olcsó és vajh mi az oka... lehet az is china akkor? ha nem, akkor elég nagy kibaszás ennyiért, ilyen bicajokat árulni, mert utána erre hivatkozik mindenki,aki venni akar... nemigazán tesznek jót a használtpiacnak az ilyen hirdetések. Kellene erre valami büntetési tétel, ha tényleg hamisítványok és eredetiként árulják.
nem állítom,hogy nem lehet,de pl ezt a yankost egyszer megkérdeztem egy speciről, hogy orig e vagy sem és megsértődve válaszolt, hogy ők nem árulnak bóvlit. De itt kilóg a lóláb rendesen.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:02Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46honnan lenneazt írja pinarello

Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46honnan lenneazt írja pinarello
az a baj, még akár lehetnek is "csodák". hifiben,de biciben is láttam már olyan csodákat, hogy csak úgy puffant, amikor valaki szabadulni akar valamitől és nem hónapokig árulni.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:02Chinarello kerék nélkül 800e-ért. Csodák még mindig nincsenek és a közeljövőben nem is várhatóak.![]()
![]()
honnan lenne

Chinarello kerék nélkül 800e-ért. Csodák még mindig nincsenek és a közeljövőben nem is várhatóak.

Ugye az megvan, hogy ez egy chinarello... abból is a nagyon gagyi
khmmm... PC monitoron más... tényleg nem annyira csábító
az elég combos tarifa... jelezték felénk ks. hogy drágulás van, meg már volt a TT OB-n is. de ilyen számok azért közel se röpködtek
de az ára mi kemény?! 800e...

Áááááhh
Szombaton viszem anyut és a gyerekeket Mezőtúrra. Pontosabban a Keletibe, mert vonatozni fognak. Úgy volt, hogy pénteken mennek, de áttették szombatra. Így most csak vasárnap mehetek.

Már mindegy, Ati most már rendszeresen jár edzeni