Már tavaly is így szervezték meg Fonyódon a Master OB-t. Skoff Gabi szervezi. Mastereknek OB, de indulhat az elit is,mert nyílt versenyként is szerepel. Tavaly is dolgoztak Laciért, de akkor nem jött össze a dobogó. Idén minimum cél a dobogó. Majd meglátjuk. Hiába van kísérőautó is, ha van egy defekt,már buktad a bajnoki címet,de még a dobogót is.revox írta: ↑2023.08.16., szer. 11:27egy mezőnyt megy az elit és a master? van még lejjebb? már a versenyszervezésAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 10:21Az a "baj", hogy a csapat elég jó formában van. Sorra nyerik a versenyeket vagy dobogósok. Ráadásul most készülnek Fonyódra a Master OB-ra, ami Lacinak kimondva is 1. hely a cél. Mivel nyílt verseny is, indul az elit sor is,akik végig Laciért dolgoznak. Nem elkiabálva a dolgot, mert hát azért ez technikai sport is, Lacinak minimum a dobogó benne van. Nagyon keményen nyomta le a szezont,szerencsére sérülések nélkül. Több UCI versenyen indult külföldön is és itthon is(nyilván ezeken 45 évesen más célokkal,mint a fiatalok) a hazai versenyeken vagy nyert vagy dobogó.
Szóval ezekkel a fijjjúkkal fájni fog a vasárnap![]()
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5603
Szerintem itt mind értjük.
Összefoglalva: Ákos rom, a Pinarellók az Alpokban, Attila hosszú kihagyás után most fogja újratanulni a tekerés alapjait, Revi meg szingóragasztókat tesztel (még szerencse, hogy már van nője, mert ha az első randevúján elmesélné, hogy bicikligumi ragasztók összehasonlítása miatt jár a Bükkbe tekerni, a lányka a másodikra már nem menne el.
Nekem ez a nyaralás. Sokan nem is értik, hogy miért nem inkább vízparton lazulok. De én azt max. fél napig bírom.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8286
Miattam ne halasszatok semmiképp. Semmit se lehet tudni még, egyelőre mozgásképtelen vagyok kb.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
nemtom,azok felérnek e egy bükki kaptatóval
dejómánneked... tudom,akarat kérdése... olyan messze van, nem érek haza vacsira
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
egy mezőnyt megy az elit és a master? van még lejjebb? már a versenyszervezésAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 10:21Az a "baj", hogy a csapat elég jó formában van. Sorra nyerik a versenyeket vagy dobogósok. Ráadásul most készülnek Fonyódra a Master OB-ra, ami Lacinak kimondva is 1. hely a cél. Mivel nyílt verseny is, indul az elit sor is,akik végig Laciért dolgoznak. Nem elkiabálva a dolgot, mert hát azért ez technikai sport is, Lacinak minimum a dobogó benne van. Nagyon keményen nyomta le a szezont,szerencsére sérülések nélkül. Több UCI versenyen indult külföldön is és itthon is(nyilván ezeken 45 évesen más célokkal,mint a fiatalok) a hazai versenyeken vagy nyert vagy dobogó.
Szóval ezekkel a fijjjúkkal fájni fog a vasárnap![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Csatlakoznék én is szívesen, de nekem sem ez, sem a kövi 7vége nem alkalmas.
Bár, a következőn én is tekerek, csak "kicsit" messzebb: Stelvio, Gavia a terv akkorra.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Az a "baj", hogy a csapat elég jó formában van. Sorra nyerik a versenyeket vagy dobogósok. Ráadásul most készülnek Fonyódra a Master OB-ra, ami Lacinak kimondva is 1. hely a cél. Mivel nyílt verseny is, indul az elit sor is,akik végig Laciért dolgoznak. Nem elkiabálva a dolgot, mert hát azért ez technikai sport is, Lacinak minimum a dobogó benne van. Nagyon keményen nyomta le a szezont,szerencsére sérülések nélkül. Több UCI versenyen indult külföldön is és itthon is(nyilván ezeken 45 évesen más célokkal,mint a fiatalok) a hazai versenyeken vagy nyert vagy dobogó.
Szóval ezekkel a fijjjúkkal fájni fog a vasárnap
Szóval ezekkel a fijjjúkkal fájni fog a vasárnap
2000 szint baráti, bár a tempó dönti el. a miénk csak 1400, de elég is ennyi a jóból
halfnote.hu
halfnote.hu
nekem 8 :)
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez önmagában vagy haverokkal nem gáz. Csak én most a csapathoz gyenge vagyok. Mondjuk majd kapuzok és ha már az sem,akkor saját tempó.
Nekünk ez lenne vasárnap:
- pärt
- Őslakos

Ákos miatt jobb lenne egy héttel odább rakni - meg esetleg más jelentkezők miatt is, bár nagy tolongás nincs - feltéve hogy nem gondolta komolyan a plusz egy év rákészülést. Mint a negyven éves vénkisasszony, aki még őrzi az ártatlanságát az álmai lovagjának. 

mondjuk akkor a csapattal menj, nyilván az fontosabb. émeg megoldom, az se baj,ha a héten pihenek. még úgyis maradt ragasztanivalóm. Szingó. az utóbi 2-3 hétben szétbombáztam a kerekeket,vettem 3féle ragasztót és próbálgatom,melyik a jobb és egyszerűbb, de sajna a klasszik,sok bajjal járó conti tűnik a legbiztosabbnak, bár tegnap a mastik pro nevű csodaszerrel ragasztott gumival mentem és majdnem conti... de ha a gumi bekopik, lehet kb conti tudású lesz, feltenni meg annyi,bekenem a felnit,feltetszem a gumit, felfújom 10 barra és frissen még nem ragad,hanem csúszik és a pumpálással be is húzza a helyére,bármi béna valaki felrakásban)AAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 09:15Nekem ma este derül ki,hogy jó-e ez a hétvége. A csapat a Pilisbe szervez vasárnap reggel. Odamegyünk autókkal és ott lenne egy csapatedzés. Természetesen Dobogókővel. Nekem most sok lenne a 2 hegyi kaland,még ha a Pilis nem is annyira nagy hegy, de a csapattal tempós lesz.(gondolom)
Revi,azért menjél ma is,csak ne csapd szét magad.![]()
szerintem ezt már mutattam... de tényleg ennyi és,úgy tűnik jól tart. egyszer már próbáltam, pár éve, de szerintem nem megfelelően készítettem elő a felnit (nem volt jól felcsiszolva) és gumit, nem tapadt meg a felnin rendesen.
gyorsdemó:
youtu.be/VEfM_ySzKOM
a tejes folyamat
youtu.be/zKpRSKYKACI
halfnote.hu
halfnote.hu
kedvcsinálónak
csak autóst találtam
de ne tévesszen meg, azért kell combozni. ahol a korlátoknál egyenesnek tűnik, ott a leggenyóbb
Mondjuk, Szalon valsz a legeldugottabb mellékúton is szebbet lát, de hazai viszonylatban ez elég pofás út és kerékpáros szempontból afféle kötelező darab. egyébként itt indult Valter karrierje. itt alázta rommá a CCC hadseregét a tdh-n.
az út most mintha jobb lenne és nincsenek a kőfelhordások, de úgyis olyan a tempó, hogy nem számít sokat
persze, ez csak egy része. kb 6 kili. megelőzi egy 4kilis mászás, de az etap elején is fel kell jutni Egerből a hegyre. fent egy kis hullámvasút, majd Hollóstetőtől leborít egy viszonylag tempós szakasz, aztán indul miskolcról megint a visszamászás, majd a végén egy megint tempósabb lefele a fenti hullámvasút után. de jó kör
youtu.be/dj39lvy3avo
az út most mintha jobb lenne és nincsenek a kőfelhordások, de úgyis olyan a tempó, hogy nem számít sokat
persze, ez csak egy része. kb 6 kili. megelőzi egy 4kilis mászás, de az etap elején is fel kell jutni Egerből a hegyre. fent egy kis hullámvasút, majd Hollóstetőtől leborít egy viszonylag tempós szakasz, aztán indul miskolcról megint a visszamászás, majd a végén egy megint tempósabb lefele a fenti hullámvasút után. de jó kör
youtu.be/dj39lvy3avo
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem ma este derül ki,hogy jó-e ez a hétvége. A csapat a Pilisbe szervez vasárnap reggel. Odamegyünk autókkal és ott lenne egy csapatedzés. Természetesen Dobogókővel. Nekem most sok lenne a 2 hegyi kaland,még ha a Pilis nem is annyira nagy hegy, de a csapattal tempós lesz.(gondolom)revox írta: ↑2023.08.16., szer. 08:56és akkor gazdálkodunk szombaton, vagy sem?![]()
csak azért kérdezem,mert akkor nem hajtom le magam holnap (de lehet ma gurulok akkor egy óvatosat). nekem kevés regenerálódni 1 nap![]()
mondjuk, így-is,úgy is a bükkben leszek szombaton, csak nemmindegy, milyen menésre kell rápihennem![]()
amúgy lehet jön az axxony is, de megdumáltuk,hogy rátesszük a tárkányi bicajútra,utána mi elmegyünk. Ő megy Bkeresztig, de hollóstetőnél nem borít le,hanem elmegy keresztre. ha mi körbemegyünk, kb lefele tárkánynál beérjük. vixont ha jön, aki lassabban akar haladni,az is jöhet nyugodtan (bár én se akarok nyelet veretni, meg azért még a hegyek mindig nem barátaim, elég egyoldalú szerelem ezde az axxonynál tuti gyorsabban fogunk menni)
Revi,azért menjél ma is,csak ne csapd szét magad.
és akkor gazdálkodunk szombaton, vagy sem?
csak azért kérdezem,mert akkor nem hajtom le magam holnap (de lehet ma gurulok akkor egy óvatosat). nekem kevés regenerálódni 1 nap
mondjuk, így-is,úgy is a bükkben leszek szombaton, csak nemmindegy, milyen menésre kell rápihennem
amúgy lehet jön az axxony is, de megdumáltuk,hogy rátesszük a tárkányi bicajútra,utána mi elmegyünk. Ő megy Bkeresztig, de hollóstetőnél nem borít le,hanem elmegy keresztre. ha mi körbemegyünk, kb lefele tárkánynál beérjük. vixont ha jön, aki lassabban akar haladni,az is jöhet nyugodtan (bár én se akarok nyelet veretni, meg azért még a hegyek mindig nem barátaim, elég egyoldalú szerelem ez
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Hú, jobbulást kívánok! Eltolhatnánk egy héttel, talán addig rendbe jössz. Jó volna találkozni végre.asebestyen írta: ↑2023.08.15., kedd 22:27A nagy hegyekre.![]()
Vasárnapi tekerés után, este, kiütött valami vírus egyik pillanatról a másikra, láz, teljes tápcsatorna görcsös teljes tisztulása, stb.
![]()
Ma már tudtam majszolni kis ropit... Holnap már dolgoznom kéne, mert kolléga szabin lesz, de felállni is alig tudok a kanapéról.
Nagy hegyekre kevés lesz egy év várakozás, ha csak a harmadik bécsi döntéssel nem kapunk párat.
nagy faxméregtés nem lesz és a bükki út szerintem szebb. na jó, tesztelni akarom az új ragasztásomat és a büki utakon jobban tudok viszonyítaniAAttila írta: ↑2023.08.15., kedd 22:29Én csak arra írtam,hogy 3-4 napot terveztem Egerben tölteni és akkor így Bükk. + Ákos is azt mondta,hogy augusztus végefelé Ő is megy oda és viszi a bicót.revox írta: ↑2023.08.15., kedd 21:40gyönygösi lehajtó 80 kilin van, egri 100. gyönygyösnél csalinkázni kell kis utakon, egerben meg ott vagyunk a pályától 10 perc (M25 kb 13-14km)pärt írta: ↑2023.08.15., kedd 15:11Ja, kb.Már a tavalyi közös tekeréseink alapján ítélve.
De lehet Bükk is. Attila amúgy is tervezgette.
Pár hete találkoztam Felsőtárkányban egy nyájtól elbitangolt Green Rider-rel. Reménykedtem, hogy Ati is a közelben van, de csak valami magányos harcos volt.
Szóval az a múltkori, Revis Eger-Lillafüred-Bükkszentkereszt-Eger kör is jó lehetne egy közös tekerésre, bár ez hosszabb, mint a kékesi, meg a Bp. környékieknek is többet kell hozzá utazni.
de nekem kb mindegy. csak a bükki kör szerintem kalandosabb és 85%-át nem a napon kell letekerni, tengerszinten. a bükkszentkereszti felfele egyenesen páratlan a fák között tekergő hegyi úttal![]()
na,, mindegy, bármi is lex, egy darab revox feliratkozik, csak lőjük be, mert akkor rápihenek. kezdem túltolni és már ma is rom voltam kimenni, csak új sor. új lánc, új gumi és menni kellett kicsit járatni... de nem 19re húztam lapot, hanem 20rafog ez fájni holnap
![]()
Tőlem Egerben is találkozhatunk és Búkközhetünk.![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Én csak arra írtam,hogy 3-4 napot terveztem Egerben tölteni és akkor így Bükk. + Ákos is azt mondta,hogy augusztus végefelé Ő is megy oda és viszi a bicót.revox írta: ↑2023.08.15., kedd 21:40gyönygösi lehajtó 80 kilin van, egri 100. gyönygyösnél csalinkázni kell kis utakon, egerben meg ott vagyunk a pályától 10 perc (M25 kb 13-14km)pärt írta: ↑2023.08.15., kedd 15:11Ja, kb.Már a tavalyi közös tekeréseink alapján ítélve.
De lehet Bükk is. Attila amúgy is tervezgette.
Pár hete találkoztam Felsőtárkányban egy nyájtól elbitangolt Green Rider-rel. Reménykedtem, hogy Ati is a közelben van, de csak valami magányos harcos volt.
Szóval az a múltkori, Revis Eger-Lillafüred-Bükkszentkereszt-Eger kör is jó lehetne egy közös tekerésre, bár ez hosszabb, mint a kékesi, meg a Bp. környékieknek is többet kell hozzá utazni.
de nekem kb mindegy. csak a bükki kör szerintem kalandosabb és 85%-át nem a napon kell letekerni, tengerszinten. a bükkszentkereszti felfele egyenesen páratlan a fák között tekergő hegyi úttal![]()
na,, mindegy, bármi is lex, egy darab revox feliratkozik, csak lőjük be, mert akkor rápihenek. kezdem túltolni és már ma is rom voltam kimenni, csak új sor. új lánc, új gumi és menni kellett kicsit járatni... de nem 19re húztam lapot, hanem 20rafog ez fájni holnap
![]()
Tőlem Egerben is találkozhatunk és Búkközhetünk.
Vasárnapi tekerés után, este, kiütött valami vírus egyik pillanatról a másikra, láz, teljes tápcsatorna görcsös teljes tisztulása
, stb.
Ma már tudtam majszolni kis ropit... Holnap már dolgoznom kéne, mert kolléga szabin lesz, de felállni is alig tudok a kanapéról.
- asebestyen
- V.I.P.

A nagy hegyekre.
Vasárnapi tekerés után, este, kiütött valami vírus egyik pillanatról a másikra, láz, teljes tápcsatorna görcsös teljes tisztulása
- asebestyen
- V.I.P.

Én még készülök min. 1 évet. 
- pärt
- Őslakos

Nekem jó. A Hfbzk mászások hagyományának megfelelő időt ígérnek: 31°. 
szombat?
halfnote.hu
halfnote.hu