ez tuti manipulált kép, Revi nincs ekkorarevox írta: ↑2023.08.11., pén. 13:36itt szerintem már mindent tapostamasebestyen írta: ↑2023.08.11., pén. 12:58AeroRevi nem aero pozícióban. De miért az első agynál akarod hajtani a gépet?Ólmot kell rakni a zsebedbe lassan, nehogy felkapjon a szél ahogy felegyenesedsz.
![]()
![]()
.
Revi.jpga 34/17et teszteltem, mire elég. a bélkönél vannak 12-14% meredekségek. aztán Part nem cicózott,váltott egyet, csinált egy ritmusváltást, amit nem tudtam átvenni és otthagyott, mint eb a x...t. a végén feladtam és elváltottam 34/21-re,de addigra a combom meghalt
emlékezetes kaptató volt, ami elgondolkodtatott, hogy nem kell mindent izomból megoldani
![]()
de azt nézem, itt be voltam böffenve kicsit![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Az nem úgy van, nekem mondta: ez kimondottan 1 lábas edzés, csak a jobb lábával hajt, de nem mindig sikerül egyenletesen a forgatás és ha jobban megrúgja, akkor elemeli az elejét. Ezért a bal lábával nyomja felülről, hogy folyamatosan a földön tudja tartani az első kereket.asebestyen írta: ↑2023.08.11., pén. 12:58De miért az első agynál akarod hajtani a gépet?![]()
.
Revi.jpg
itt szerintem már mindent tapostamasebestyen írta: ↑2023.08.11., pén. 12:58AeroRevi nem aero pozícióban. De miért az első agynál akarod hajtani a gépet?Ólmot kell rakni a zsebedbe lassan, nehogy felkapjon a szél ahogy felegyenesedsz.
![]()
![]()
.
Revi.jpg
de azt nézem, itt be voltam böffenve kicsit

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Én kicseréltem,meguntam minden tekerés előtt majd lapos állapotról pumpálni…revox írta: ↑2023.08.11., pén. 11:22ami vixont közérdekű lehet:
Aki latexes belsőt használ, ügyeljen, főleg a téli tárolásra. Az oldalfala ereszteni kezdett. nyomtam bele ragasztót,ami látszólag működött,de menetközben mégse. Szovátról laposan jöttem haza (mondjuk nem lett semmi baja a felninek)
leszedtem,szétvágtam... el volt gyengülve a belső oldalfala és vakartam a fejem,mi lehetett. A Decathlon oldalon találtam meg a megfejtést, amit véletlenül feldobott a google, amikor gumit kerestem:
Tárolási tanácsok
Száraz helyen tárold, ne hagyd sokáig leeresztett állapotban, mert a latex gumibelső falai összeragadhatnak.
nem volt benne "tej", simán beragadt.a kerék benne volt a vázban... gondolom, a súly is segített neki

- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7818
AeroRevi nem aero pozícióban. De miért az első agynál akarod hajtani a gépet?
Ólmot kell rakni a zsebedbe lassan, nehogy felkapjon a szél ahogy felegyenesedsz.
.
.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5216
Bél-kői kaptató: Gravelezés Reactoval, a Bükk-fennsíkon. Ez arrafelé tüköraszfaltnak számít, a cudarabb szakaszokat most kihagytuk.revox írta: ↑2023.08.11., pén. 09:48
főleg azzal az áttétellel(nézd a láncot)
Bükk fennsík, hifBZK light
felmentünk Bél-Kőre, és a fennsíkra... panoráma pazar (hazai viszonyok között,de itt talán a legjobb), kaptatók elsőrangúak, de az útminőség sajna nem... szokás szerint túlfújtam, így a lefeléket éreztem csuklóban. bár ezzel a kerékkel idén még nem mentem magaslaton és csak saccra pumpáltam. kevesebbet,mint síkra,de így is sok volt. Valami rémlik,hogy leérve engedtünk le belőle és próbaként egy kicsit visszamentünk a Milleniumi kilátóig, úgy azért jobb volt.
nagyon jó hely lenne, de amikor ott vagy, megfogadod, nem mégy többetpedig elnézve a völgyet, hmmm....
ja, U15... 57kg... ez a mez S-es, most rendeltem XS-t![]()
ami vixont közérdekű lehet:
Aki latexes belsőt használ, ügyeljen, főleg a téli tárolásra. Az oldalfala ereszteni kezdett. nyomtam bele ragasztót,ami látszólag működött,de menetközben mégse. Szovátról laposan jöttem haza (mondjuk nem lett semmi baja a felninek)
leszedtem,szétvágtam... el volt gyengülve a belső oldalfala és vakartam a fejem,mi lehetett. A Decathlon oldalon találtam meg a megfejtést, amit véletlenül feldobott a google, amikor gumit kerestem:
Tárolási tanácsok
Száraz helyen tárold, ne hagyd sokáig leeresztett állapotban, mert a latex gumibelső falai összeragadhatnak.
nem volt benne "tej", simán beragadt.a kerék benne volt a vázban... gondolom, a súly is segített neki
Tárolási tanácsok
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Émmeg, némi kènyszerböl(volt meghibásodás) szingóragasztgatással ütöttem el az idöt. Ma is jöttt egy pakk, amiben ezt a gyöngyszemet talàltam
ha ez ilyen egyszerü lenne... a Conti manuálja sokkal részletesebb, de az is csak arrá elég, megtudd,hogy nem tudsz szingót ragasztan hiába követsz minden utasításti 
halfnote.hu
halfnote.hu
Azt szeretném, ha jövőre a mászásokat avg 3.7-3.8W/tskg-n meg tudná csinálni, amin még 2025-re tudnánk emelni és elérni a 4-et. Én hiszek benne.
- asebestyen
- V.I.P.

Hát, ez most pont nagy %-ban rajtam is múlik, mert Ő mindent megcsinál, ha hülyeséget írok, azt is. Eddig is edzővel edzett, most egy másik metódus alapján edzünk. Ennek részletezésével nem fárasztanék senkit.AAttila írta: ↑2023.08.11., pén. 10:33Téged ismerve, ez nem rajtad fog múlni, mert ha így lenne,Zoli akár a MasterVB-n is jó esélyekkel indulhatnaasebestyen írta: ↑2023.08.11., pén. 10:16Szegény Zoli (fórumtársunk) júli 17 óta az én általam eszkábált edzéstervet követve készül az mtb versenyekre M3 kategóriában rövid távon (kb 1.5h).
Mindent megcsinál tűpontosan.Én pedig próbálok felnőni a feladathoz, remélem menni fog.
![]()
![]()
Azt szeretném, ha jövőre a mászásokat avg 3.7-3.8W/tskg-n meg tudná csinálni, amin még 2025-re tudnánk emelni és elérni a 4-et. Én hiszek benne.
Téged ismerve, ez nem rajtad fog múlni, mert ha így lenne,Zoli akár a MasterVB-n is jó esélyekkel indulhatnaasebestyen írta: ↑2023.08.11., pén. 10:16Szegény Zoli (fórumtársunk) júli 17 óta az én általam eszkábált edzéstervet követve készül az mtb versenyekre M3 kategóriában rövid távon (kb 1.5h).
Mindent megcsinál tűpontosan.Én pedig próbálok felnőni a feladathoz, remélem menni fog.
![]()
- asebestyen
- V.I.P.

Szegény Zoli (fórumtársunk) júli 17 óta az én általam eszkábált edzéstervet követve készül az mtb versenyekre M3 kategóriában rövid távon (kb 1.5h).
Mindent megcsinál tűpontosan.
Én pedig próbálok felnőni a feladathoz, remélem menni fog. 
Mindent megcsinál tűpontosan.
főleg azzal az áttétellel
Bükk fennsík, hifBZK light
felmentünk Bél-Kőre, és a fennsíkra... panoráma pazar (hazai viszonyok között,de itt talán a legjobb), kaptatók elsőrangúak, de az útminőség sajna nem... szokás szerint túlfújtam, így a lefeléket éreztem csuklóban. bár ezzel a kerékkel idén még nem mentem magaslaton és csak saccra pumpáltam. kevesebbet,mint síkra,de így is sok volt. Valami rémlik,hogy leérve engedtünk le belőle és próbaként egy kicsit visszamentünk a Milleniumi kilátóig, úgy azért jobb volt.
nagyon jó hely lenne, de amikor ott vagy, megfogadod, nem mégy többet
ja, U15... 57kg... ez a mez S-es, most rendeltem XS-t
halfnote.hu
halfnote.hu
Egy mészárszék volt. Mindenki kidöglött a végére mint a nyúl, ami nem is csoda, amilyen hosszú volt a táv. Azért ennyit menni nyélen. Ma a fiuk jönnek. Szegény Küng-re leszek kíváncsi, hogy most is olyan peches lesz-e mint eddig mindig.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5216
De úgy ám!
Azért Zsankó Petra nemcsak Blankától volt gyorsabb TT-ben, 5. lett a VB-n U23-ban. 
első kommentben ekkorát lódítani
De itt vagyunk
Már elkezdtem facen csoporthoz összeszedni a csapatot, de csak Atit találtam meg

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Revi úgy megy mint a mérgezett egér.
- asebestyen
- V.I.P.

Képfeltöltés próba.
Szerkesztési próba.
Axxony és a tippmix:
Mivel eddig Pogi és Vinge is mindig megcopatta, hogy "erőtvàltott", most tett mindkettőre
Vinge 150Ft, Pogi 200. Nyert 308Ft-ot
szépítette a bulit, hogy tett valamit Yatesre, az bejött, így már megrendeltem a táncosnőket
Mivel eddig Pogi és Vinge is mindig megcopatta, hogy "erőtvàltott", most tett mindkettőre
Vinge 150Ft, Pogi 200. Nyert 308Ft-ot
szépítette a bulit, hogy tett valamit Yatesre, az bejött, így már megrendeltem a táncosnőket
halfnote.hu
halfnote.hu
Nálam más a gond. Előtte is, és most is, elvileg ugyan ezt a formát használom (Vento Argo R1, csak nem a 3D nyomtatott). Mondjuk, egymás mellé téve van minimális különbség a formában, de nem drasztikus. Azzal meg kb. 10.000 km-t mentem már, és soha nem volt vele gondom. Pont ezért gondoltam, hogy kipróbálom a high-tech verzióját, mert nagyon tetszik (meg elvileg kényelmesebb is kellene, hogy legyen). Síkon, akár hosszabb távon is, meg rövidebb (5 km-es) hegyen jó volt, de az első 10+ km-es hegyen megette a combom belső felét.
Ettől még másnak lehet jó.
Ha itt nem kell senkinek, akkor feldobom máshova is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geza123 2023.07.09., vas. 18:20-kor.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
finomság, hogy a hegy kilóg a síkból, körbemennerk, nincs szélárnyék mint a völgyekben kaptatva. Lent volt 16os szél, az fent lesz 20-25km/h. Ez férfimunka lesz
halfnote.hu
halfnote.hu