asebestyen írta: ↑2023.07.09., vas. 10:23
revox írta: ↑2023.07.09., vas. 10:17
Ja, csak melyik bicajra tegyem fel?

Amúgy a télire gondoltam, alapozókat azzal gyúrok főleg, de alapvetően csak bicajozgatok, cél nélkül, így valsz ezután se lesz, max a görgő...
1 kell, amit igazán szeretsz. Mióta megvan a Tehén, másikra nem is ültem fel, minek?
De persze van megoldás a sok bringás kérdésre is, pedálba épített mérő, pl ami Attinak is van Favero, Garmin, stb... azt 5mp átrakni bármelyikbe.
áá, mindnek megvan a helye... a télivel felüljárózni járok, az jó nehéz, meg nem a 40ezres láncot nyúzom comberősítéshez.
heti program volt:
kedd, triban easy, felüljárók mászása
csüt, reacto egy kis résztávozás, sebességnövelés (csak a baxom nagy oldalazél közbeszólt )
tegnap monti
ma meg pinarello lett volna, laza gurulás, átforgatás. (errre ez a jobb, a reacto mindig menne)
cserélegtni nem sok idő, de amikor hazaérk melóból, nekem már nincs türelmem cserélgetni.
görgőn jó, de kint az utcán elvagyok nélküle. a combom érzi, mi a szitu. kint pulzust se nézek, max. ha nagyon nem akarok magasan menni, néha ránézek, ha limiten érzem. sajnos olyankor is jól érzem, de legalább megerősíti. hogy jól érzem

síkon ez nem bonyolult, csak a szelet kell bekalkulálni. de az olyan, mintha konstans meredekségen másznál.
de talán a fő ok. hogy ezt a minimális analóg, emberi tényezőt is kilúgoznám a történetből. nincs kifejezetten semmi kényszerem, talán a szokásos olympus mászást jó lenne megoldani megállás nélkül... talán ez az egy mozgat, meg jobb, mint a tv előtt ülni (a hifit is unom

)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu