Johnsmily írta: ↑2023.07.09., vas. 11:33Valóban célkészülék, de ennyi pénzért nem várok csodát!solyomvari írta: ↑2015.08.28., pén. 19:43Szevasztok,
a 2 Pioneer CS3070 hangfalam mellé szeretnék venni egy hálózati lejátszót. A Denon DRA-N4 -et néztem ki, mivel ez erősítőt is tartalmaz, kicsi, usb-s, wifis, online rádiót lehet hallgatni rajta. 120 ezerbe kerül, kb ennyim is van rá.
Passzol e kettő egymáshoz? (Laikus vagyok a témában).
Van egy régi Pioneer VSX-415 erősítőm, de az túl nagy és nem használom. Kéne vmi mobilis hálózati eszköz...
http://manuals.denon.com/DRAN4/EU/EN/index.phpmini militia mod unlimited health ammo and nitro
Köszi a segítséget.
Tamás
Nem tudom, 150e nem elég forrásnak
Szia
Nem fogja meghajtani.
A hangfalaid 8 ohmosak, a denon 2x40 wattos tud 4 ohmon, így csak 20 wattot 8 ohmon.
Sajnos nem lesz elég az erősítő teljesítmény tartaléka ahhoz, hogy a hangfalban lévő potenciálit kihasználd.
Volt ilyen denonom, jó kis mindenegyben cucc, de ugyanez a hátránya is: nem tudod fejleszteni.
Illetve a hangzása nem túl dinamikus.
Én a helyedben leporolnám azt a pioneer erősítőt, és vennék hozzá egy külső streamer+dac-ot. Pl wiim pro, yamaha wxad-10, cambridge audio termékek, stb.