Ne említsd, azzal is ellene tüntetsz és még a teret sem szennyezi. Eldugott titkos befutókat várjuk továbbra is. Lehet üzbég szar vagy régebbi mainstream.
Újranézve: Mirror Mask (2005)
Ne említsd, azzal is ellene tüntetsz és még a teret sem szennyezi. Eldugott titkos befutókat várjuk továbbra is. Lehet üzbég szar vagy régebbi mainstream.

Nem tudom, hogy tiszteljelek, vagy sajnáljalak, amiért vetted a bátorságot megnézni...

Az előző résznél jobb volt? Az aztán hatalmas kihívás voltAlex_Aston írta: ↑2023.08.30., szer. 11:03Szerintem sem kidobott idő. Legalább is annak, aki a régieket szerette (én igen).
Az előző résznél szerintem jobban sikerült darab.
És jó, hogy újra a nácik vannak benne, ügyesen visszahozták a témát.
Alex_Aston írta: ↑2023.08.30., szer. 11:03Szerintem sem kidobott idő. Legalább is annak, aki a régieket szerette (én igen).
Az előző résznél szerintem jobban sikerült darab.
Lényegesen jobb lett.
És jó, hogy újra a nácik vannak benne, ügyesen visszahozták a témát.
Ezzel is egyetértek.

Szerintem sem kidobott idő. Legalább is annak, aki a régieket szerette (én igen).

Természetesen a főgonoszak is mind csúnya gonosz fehérek, miközben a különféle rasszok a megmentők. Trendi kell legyen, na, de nekem ez a trend már baromira kezd unalmas lenni.Alex_Aston írta: ↑2023.08.25., pén. 16:17Ahsoka
https://m.imdb.com/title/tt13622776/
Két rész érhető el belőle eddig, de igencsak ígéretes. Star Wars a javából. Persze megvannak benne a szokásos hülyeségek,

Én is elkezdtem kíváncsiságból a második évadot, és nem bírtam végignézni az első részt sem.

Szerintem meg **** jó volt a musicales rész. Remélem kiadják Soundtrack formában is.

9+1 rész volt

Alex_Aston írta: ↑2023.08.12., szomb. 19:40Még nem láttam a Hijack sorozatot, de rajta van a listán.
De szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik sorozat melyiket alázza. A kifejezés is hülyeség, hisz miben jobb? Nem is egy kategória a kettő. Szinte minden sorozatban lehetne találni valamit, amiben jobban teljesít, mint egy másik...
A Titkos invázió szerintem speciel elég lagymatag lett. Nem adott semmit sem hozzá az eddigi univerzumhoz, látszik, hogy ki kellett találni valamit. Olyan is lett sajna.
Ezt akár én is írhattam volna...
A Galaxis őrzői 3 film is nekem egy izzadság szagú valami lett. Nem vitt sehova. Itt is ki lett találva valami, és persze mindezt érzelmesen tálalták, amire a 15 éves tinik haraptak is. De ennyi.
Ezzel is egyetértek...
Az új Pókverzum viszont ötletes, és tényleg olyan, mint egy képregény. Ilyenekből kellene több. Nagyon jó volt, ahogy az előző része is.
https://m.imdb.com/title/tt9362722/
Ilyet meg meg se nézek... :)
De aminek nagyon tetszett a második évada, az a Prehistoric Planet:
https://m.imdb.com/title/tt10324164/?ref_=m_ttep_tt
Hozza az első évad színvonalát, és most a dinók családalapitása, és a csemeték nevelését mutatják be. Tök jó és érdekes nézőpont. Erősen ajánlom, persze csak annak, aki szereti a jó természet filmeket, és a zseniális David Attenboroughot, ahogy mesél.
Láttam még egy jó filmet.
Guy Richie's The Covenant
https://m.imdb.com/title/tt4873118/
Szerintem is jó lett, ezt kitárgyaltuk egy-két hónapja...
Kemény és, elég életszerű megvalósítás mellett (megtörtént esemény), persze csak amennyire el tudom képzelni milyen lehet egy ilyen pokoli hely.
Ami még elég lagymatag lett az a Jack Ryan 4. évad. Szerintem a 4-ből ez lett a legrosszabb. Abba is hagytuk 3-4 rész után.

Még nem láttam a Hijack sorozatot, de rajta van a listán.

Szerintem is jó volt, bármelyik Marvel sorozatot (is)simán alázza.DeLorean írta: ↑2023.08.12., szomb. 16:05Összességében SZVSZ nagyon gyenge, a "B" kategóriát sem éri el.zx07 írta: ↑2023.08.12., szomb. 15:40HiJack
Egy fordulatos, több síkon játszódó 7 részes krimi, ami nagyobbrészt egy repülőgépen játszódik. Egyszerű emberek, bonyolult helyzetek. A címből adódóan gépeltérítésről van szó (egyik részben pár perc erejéig a magyar TEK is látható). Feszített a történet, izgalmas, nehéz otthagyni. Az elmúlt hónapok egyik legjobb sorozata számomra.
Gyatra színészi játék, rossz forgatókönyv - gagyi kivitelezés.
Valóban a magyar vonal volt a legemlékezetesebb pillanata.
Amikor akcentussal beszélt a magyar...
SZVSZ szerintem meg jó... ennyiDeLorean írta: ↑2023.08.12., szomb. 16:05Összességében SZVSZ nagyon gyenge, a "B" kategóriát sem éri el.zx07 írta: ↑2023.08.12., szomb. 15:40HiJack
Egy fordulatos, több síkon játszódó 7 részes krimi, ami nagyobbrészt egy repülőgépen játszódik. Egyszerű emberek, bonyolult helyzetek. A címből adódóan gépeltérítésről van szó (egyik részben pár perc erejéig a magyar TEK is látható). Feszített a történet, izgalmas, nehéz otthagyni. Az elmúlt hónapok egyik legjobb sorozata számomra.
Gyatra színészi játék, rossz forgatókönyv - gagyi kivitelezés.
Valóban a magyar vonal volt a legemlékezetesebb pillanata.
Amikor akcentussal beszélt a magyar...
"Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk"zx07 írta: ↑2023.07.07., pén. 18:29
Én is a független filmre szavazok (ha valaki szponzorálja is). Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk, ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket némi történelem-alakítással (végülis Abraham Lincoln is lehetett néger). Ha az üzlet csinálja a filmet, az lesz a legjobb, mert ő tapogatja ki legjobban, hogy mi is kell aktuálisan a népnek. Ez akár az előbb felsorolt kategóriák bármelyike is lehet, csak rá kell érezni a producernek és a forgatókönyvírónak.